Gå til innhold

KaDust

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KaDust

  1. Hei dere.

     

    Jeg skal hjelpe noen med å fikse nettsiden dems, de bruker bysant. Var bare innom igår for å titte rundt og bli kjent med verktøyene til bysant og idag er nettsiden jeg skulle hjelpe til nede. Det står "The host is not ready".

     

    Jeg tror ikke jeg trykket på noe særlig igår og jeg finner ikke noe verktøy for å fikse dette igjen, noen som kan hjelpe? Om det er forårsaket av besøket mitt på admin'en igår.

     

    Og så lurer jeg på en annen ting. Jeg er vant med å skrive all kode selv fra bunnen av og hadde håpet jeg kunne gjøre det her også. Er det mulig i bysant? I så fall hvor? Jeg er forvirret av hele opplegget dems.

  2. De bekreftet at linjen skulle være aktiv fra deres side med andre ord?

    Jepp. Og idag spurte de om hvilken inngang jeg hadde satt DSL-ledningen i. Inngangen til DSL er jo grå rundt hele dritten og det står klart og tydelig DSL under, hvordan kan jeg klare å koble det feil? Bleh, starter å bli hissig kjenner jeg. I morgen har jeg 2 skoleinnleveringer som jeg ikke får gjort fordi jeg ikke har nett.

     

    Prøv dette da:

     

    Koble vegg -> modem (DSL) med grå fargekodet ledning som tidligere fortalt, koble så en ledning fra port #1 på modem til PC (direkte tilkobling).

     

    Så gå inn på Interner Explorer, eller hvilken som helst browser, og skriv inn 10.0.0.138 i URL feltet og trykk enter - Logg inn med admin (små bokstaver) og passord (WPA nøkkel som står under modemet på en klisterlapp).

     

    Gå så videre på Maintenance -> Backup/Restore -> Reset. Modemet vil så slå seg av og på, og alle lysene vil også blinke/gå av og på.

     

    Så skal disse lysene komme på i ca denne rekkefølgen -> Power (lyser fast) -> Port 1 (din PC) -> DSL (lyser fast) -> Internett (lyser fast).

    Det var jo akkurat dette Telenor ba meg om å gjøre, og det funket ikke.

     

    Jan Skrotnes: Kjenner ingen i nærheten med Telenor og utstyret fungerer jo ellers.

  3. Har ikke hørt noe fra montør eller om jeg har nett? Fikk beskjed om at de skulle koble meg opp 6. november før klokka 16:00 og thats it. Dette er noen uker siden.

     

    Har ringt 05000 men høres jo ut som det er for mobil når jeg ringer dit? Blir bare forvirra av den sentralen. Får vel heller sende melding til Telenor på Facebook da. Men skulle jeg ha hørt noe den dagen de koblet meg opp altså? Faen jeg blir irritert. Jeg sa at det var VIKTIG at jeg fikk nettet koblet på så fort som mulig siden jeg er IT-student, og det skjønte de godt og de skulle finne den første ledige timen de hadde til meg. Argh.

  4. Det funker ikke. DSL lampa starter ikke å lyse når den skal og installeringen til telenor finner ikke internett tilkobling. Er det veggkontakten som er herpa da eller? De registrerte at det var internett her sist i august, så den har jo tydeligvis fungert. :(

    Prøvd å ringe telenor også, men jeg skjønner ikke helt hvem av de valgene på det automatiske sentralbordet jeg skal ta, så det er helt håpløst.

  5. Den grå står i modem-koblingen på splittern og i DSL-koblingen på modemet. Det var sånn det stod at det skulle være det. Jeg skal ikke ha fasttelefon, og det krysser jeg også av for på installeringsguiden. Ville det ikke da kommet opp å bare koble direkte dersom Telenor anbefaler dette selv? Merkelig.

     

    Men dersom veggkontakten har RJ11 kabel, går jo ikke den direkte til modemet uansett?

     

    Serr, nå skulle jeg ønske at jeg bare hadde nok penger til en jævla montør.

  6. Det ser ut til å være en RJ45-kontakt, og skal være samme som passer bak på P2812-mulitmodemet. Men i esken som fulgte med burde det også være en overgang fra RJ11 -> RJ45 hvis jeg ikke husker helt feil.

     

     

    Mvh Faller

    Det gikk ikke da heller. Forresten så ser det ut til at veggkabelen er for liten til pluggene. Den er for liten til overgangen, og den er for liten til splitteren. Den sitter så vidt fast og det kommer ikke noe klikk når den plugges inn. Bah, hvordan type kabel er detta her a?

  7. Jeg trodde da RJ45 hadde flere ledninger inne i kontakten. Denne har bare 2, trodde det var 4 på RJ45? Jeg har ikke peiling, jeg blir bare frustrert over at modemet ikke reagerer på DSL når jeg plugger det inn fra splittern til modemet. Det starter ikke lyse, nothing. Jeg er avhengig av internett siden jeg er IT-student, men skal sjekke om det er en overgang der og så skal jeg prøve på nytt. Takk.

  8. Heisann og hoppsann. For starters, dette er første gang jeg setter opp modem og før forrige uke hadde jeg aldri sett så nøye på en veggkontakt osv før.

     

    Problemet mitt er at det virker som veggkontakt-ledningen ikke passer til splitteren, eller at den ikke klarer å sende signaler til splitteren, som igjen gjør at DSL ikke finner tilkobling. Jeg vet ikke om det er ledningen mellom veggkontakt og splitter som er ødelagt, eller om det er en gammel type eller hva det er og siden jeg ikke gadd å sitte og kaste bort penger på ventemusikken til telenor så sjekker jeg om det kanskje er noen her som vet hva det kan være. Jeg legger ved noen bilder av kabelen som stod i veggkontakten da jeg flyttet inn, og jeg la den ved siden av vanlig nettverkskabel slik at man ser størrelsesforholdene.

     

    post-232600-0-88692700-1352226982_thumb.jpg

    post-232600-0-66685800-1352227010_thumb.jpg

    post-232600-0-37763900-1352227036_thumb.jpg

    post-232600-0-70199500-1352227062_thumb.jpg

     

    Jeg trodde forøvrig dette var en RJ11 kontakt, men det er det kanskje ikke? Eller?

     

    *noob*

     

    Har forøvrig dette modemet:

    http://www.telenor.no/privat/kundeservice/bredbandshjelp/zyxel_p2812/

  9. Hei, jeg sitter å titter litt på gamle eksamensoppgaver hvor vi skal finne ut av hva koden skriver ut.

     

    Denne koden nneholder modulus:

    for($i=10; $i>0; $i--)
    {
     echo $i;
     if($i%4==0)
    {
    break;
    }
    }

     

    Spørsmålet mitt er vel egentlig, hvordan i h. regner man ut modulus selv? Jeg skjønner ikke hvordan de kommer frem til svaret uansett hvor mange oppgaver jeg ser på, så er det jeg som er stokk dum, eller er det avansert for en menneskes hjerne? :p

×
×
  • Opprett ny...