Gå til innhold

Salamanderhodet

Medlemmer
  • Innlegg

    384
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Salamanderhodet

  1. Beklager hvis denne tråden havnet i feil ende av forumet.

     

    Jeg var medlem på et kampsportsenter (det er jeg vel strengt tatt fortsatt siden jeg blir trekt penger for medlemskap). Kontrakten min gikk ut oktober 2014, men jeg sa opp medlemskapet noen måneder tidligere. Jeg har kontaktet personen som jobber der og forklart situasjonen, men det ser ut som han gir faen. Jeg har også en historie med denne personen, så jeg blir ikke overrasket hvis han gjør dette med vilje.

     

    Hvis denne personen fortsetter å ignorere min fortvilelse, hvem burde jeg da henvende meg til for å få satt en strek?

  2.  

     

     

    En ting jeg faktisk er enig i er at folk spammer ned public dungeons, der bots står og venter på at bossen skal dukke opp. Men selv dette har jeg aldri opplevd som et stort problem. Det er så få bots pr boss at man lett får inn ett slag eller to, så man får godkjent bankingen.

     

    Men syns du det er givende å drepe en boss på den måten? For meg er det så enormt plagsomt at jeg vurderer å gi opp spillet. Det er synd, for jeg liker spillet veldig godt ellers.

  3. Faktisk er det ekstremt mange likheter mellom Skyrim og GTA. Begge har en stor, åpen verden vi kan utforske fritt. Begge har en lineær historie vi ikke kan påvirke. Begge har sideoppdrag og ting vi kan gjøre, som strengt tatt bare er det for å forlenge spillets levetid. Begge lar oss endre karakteren en smule, uten at det har noe å si, og så videre. Den ene er i nåtid og tredjeperson, den andre i et fantasyunivers i middelderen og førsteperson. Men bortsett fra det er de svært like.

     

    Det er nok derfor neste spill kommer til å bli enda mer likt GTA. GTA tjente inn over en milliard kroner på noen dager (!), så hvorfor skulle man ikke ønske å få til det samme? Hvor mye tjente for eksempel Morrowind i forhold til Skyrim? ;)

     

    Hva så om spillene har mange likheter?

  4. Nuclear winter is coming? Hva vil det egentlig si? Hinter de til post-apokalyptisk "winter wonder land"? Fallout i nord? Nord i Nord Amerika? Nord i Europa?? Jeg blir gaal, jeg gleder meg sånn! Eller er bare winter et synonym for en lang periode med vanskelige kår? Altså bare vanlig wasteland.. Eller er det et nikk i retning av hvordan Game of Thrones ble markedsført; Winter is coming. Hvorfor bruke ordet winter? Ææææ! **Brain-speculation-overload** :omg:

     

    Trenger ikke å ha noe med Nord-Europa å gjøre. Nuclear winter er en effekt atombomber vil ha på klimaet ved å gjøre det kaldere. :)

×
×
  • Opprett ny...