Gå til innhold

BerZerK89

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BerZerK89

  1. Har du lyst å kutte i produksjonskostnadene til oppfølgeren ingen ville ha til spillet ingen likte?

     

    Snakk for deg selv! Jeg syntes Homefront var ett veldig morsomt spill, selvfølgelig med sine svakheter (eks. måtte laste inn mange savegames på grunn av diverse bugs), som alle andre. I flerspillerdelen fikk jeg også mange timer med underholdning. Det som kanskje appelerte mest var settingen i Homefront, og likheten til Freedom Fighters (av IO Interactive), som også var utrolig gøy på sin måte.

    I alle fall, bra promoteringstiltak av utvikleren, i altfor mange spill ser man de samme 3-4 ansiktene på "statistene".

  2. Dersom utspillet har opphav i at spillerne det er snakk om er av ett sjikt som ikke bruker mer enn noen timer i uken til å spille, har jeg god forståelse for bekymringen.

    Selv syntes jeg de aller fleste spill nye spill (ikke bare fra EA) er rimelig enkelt å sette seg inn i dersom man har tid og ikke minst interesse. Er man ute etter å slå ihjel en time, en ettermiddag man har huset for seg selv, er nok ikke eks. Dark Souls 2 noe man bør forvente god valuta for den timen.

  3. Synd at SSD ikke ble mer "populært", men det er godt forståelig. Kjøpte selv en tidligere i år, den går enda, men har hatt en del problemer som jeg ikke hadde mens jeg brukte en HDD. Blant annet fryser datamaskinen når den føler for det, ikke noe mønster på når problemet oppstår. Men det blir jo kanskje mange spekulasjoner.

     

    Uansett, som Zpeed også sier, prisen i forhold til hvor mye lagrinsplass man får er for høy.

  4. Får trøste oss med at EA kjører seg selv i grøfta slik de holder på.I tillegg har EA en vane å lyve og leke med tall for å se bedre ut (se på subscribers til SW:TOR for eksempel), så 21 millioner brukere? Tipper jeg står som en bruker, og jeg har ikke starta Origin siden en uke eller to etter BF3 kom ut. Det som er interesant er aktive brukere, å se bølgen til Steam-brukere som viser en peak på ca 4.5 mill hver dag.

     

    Tro meg, jeg er glad i Steam og Valve sine produkter, men det betyr ikke Steam IKKE jukser med sine tall.

     

    Syns det er kjedelig å se folk som konstant leter etter (og finner opp) dritt om EA, Ubisoft og hvem det måtte være. Ja, de har sine svin på skogen, men det er jeg ganske sikker på de aller fleste selskap i spill-bransjen har til en viss grad.

  5. Bare som en tanke for dem er bekymret over "COD-fanboys", "hagle-kåwbåier" etc, svært mange av serverne som nå kjøres for BF3 er regulerte slik at enkelte våpen (som oppfattes som feige eller gir fortrinn) er forbudt å bruke. Jeg ser for meg at det kommer flere slike "forbud" av server admins, så selv har jeg ingen redsel for at Close Quarters blir en dårlig opplevelse.

     

    De mange andre brettene er da enda mulige å spille likevel.

×
×
  • Opprett ny...