Gå til innhold

Acid Burn

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Acid Burn

  1. nix. men det meste av det som er postet i denne tråden er jo ikke trance. selv ikke det i orginal posten der han spør etter det. Ergo vil han vi skal poste sanger i ca liknende sjanger, som vi syntes er kule.

     

     

    btw, leste tiesto diskusjonen

    Mest fordi jeg hater den overlegne kommerse dusten.

    QFT.

  2. Mange av de sangene jeg kommer med nå er Hard house, men siden mange av sangene som står i initial post'n ikke er trance heller så går det vel for det samme.

     

    666-alarma

    angy dee- fusion 808

    Snack- overdose

    Roxette - Fading Like A Flower (DJ Otis 2005 NRG Mix)

    Dj Splash- Hoppesangen

    Dj Mangoo - Screw Me

    Dj Pavo- house of hell

    Sunloverz- Shine On (Heiko & Maikos Gute Laune Remix) <-- spilles sikkert på radio

    Dj Splash- Norwegian Rebel

    angy dee- something wonderful <-- Fra "Live at Goliath 8"

    Fredde Le Grand- Put your hands up for detroit

    Antiloop- Start rockin'

    Dario G- Sunchyme

    Lisa Lashes- bass keep pumpin'

    Artemesia- Bits and Pieces (Tidy boys remix)

    Dj Espen- New Gjallarhorn Theme

    Lisa Lashes- Fantastic Thing (Uk Gold remix)

    warrior- warrior

     

     

    Enjoy

  3. dette prosjektet blir drit bra :) (du er ikke påloghga så jeg svarer her jeg..).

     

    skal du ha vindu i den? isåfall kan det kanskje være lurt med lexan siden du skal ta den med deg en del... lexan riper ikke så lett som plexi (og er skuddsikkert:yes: ).

     

    tror det var smart å gå for ekstern floppy ja :)

     

    Hvilken pumpe nr 2 går du for? den bitte lille AC pumpa? eller den andre med tank?

     

    skal du kjøle psuene med vannsystem nr 1 eller 2?

     

    har du bestemt deg for hvilken rad du skal ha som extern? jeg husker ikke målene, men kanskje en av de externe innovatek raddene vil være et bra valg.

     

    skal du male kofferten? tror ikke dette er et bra valg, med mindre du skal ha på en veldig bra voks.. for malingen kan lett bli skrapa av hvis du reiser med den...

     

    Lykke til!

  4. just for the record: GPU er prosessoren på skjermkortet... CPU er prosessoren som du setter på hovedkortet, tror du blander dem.

     

    over til problemet ditt..

    hører du en alarm når pc'en slår seg av? hvis ikke; skjekk om høytaleren inni pc'en (den som gir fra set et kort pip når du slår på åc'en.) er plugget inn. denne høytaleren skal nemmelig pipe når pc'en møter en feil under oppstart..

     

    får du opp noen feilmeldinger?

     

    sjekk i BIOSen din hvor mange grader det står at pc'en skal slå seg av på.

     

    hvis du ser at CPU vifta snurrer hele tiden under oppstart. (altså at ikke det er problemet) kan du prøve å slå av funksonen som gjør at pc'en slår seg av hvis cpu vifta ikke spinner. (dette var mitt problem på et Abit NF7-s kort)

     

     

    starter windows å loade? windows er programert sånn at hvis det oppstår en feil under boot up skal den restarte (eventuelt gi blåskjerm, men da må sdu stille inn det i windows).

     

    det letteste er jo å sende den inn til komplett da.. :)

  5. Du har rett i at luften utenfor kabinettet er kaldere, men tenk på at når man skla kjøle et system (samme hva det er man kjøler) ønsker man å få varmen ut av systemet.

    hvis man drytter luft inn i en pc vil den ikke eksplodere etter en stund. det vil derimot dannes overtrykk som gjør at lufta av seg selv vil bli dytta ut av pc'en (gjennom viftehull eller andre hull i kabinettet). dermed vil den nye kalde lufta dytte ut den varme eksiseterende lufta... dette gir derimot ikke noen bra air flow så en vifte til å suge lufta ut er alltig på sin plass :).

     

    Du vil ikke oppnå noe bedre luftstrøm gjennom radiisen ved å plasere hverken to 120 mm vifter (eller noen andre størrelser) på en side, eller å sette en på hver side... det eneste måtte isåfall være hvis du har en radiator med veldif små mellomrom mellom finnene, så det dannes høy luftmotstand. dette vil du sansynligvis ikke merke om du sjekker engang...

     

    Konklusjon: bruk 1 vifte og trekk lufta fra utsiden for å oppnå lavest temp på vannet. hvis du er redd for at mosfetene (eller andre resistorer) skal overopphetes så kan du eventuellt kjøpe/ lage kjøleribber til disse og sette inn en vifte som du kan kjøre på lav volt som hjelper lufta å finne ut av maskinen igjen.

  6. Nei den er ikke stor les specs! jeg har sett den i vikeligheten og den har nice størrelse. jeg trodde den skulle være mye større. og nei den takler ikke å kjøle en ny gpu i tillegg til en ny cpu. hvertfall ikke godt nok i mine øyne for du vil få en høy temperatur på begge to.

  7. Er ikke noe problem å ha pumpen utenfor kabinettet. Du kan jo eventuellt kutte to små hull i kabinettet å dra slangene gjennom.

    åssen skal det gå ann å ha pumpa på utsiden av kabinettet hvis man ikke kutter to hull til slangene...? (ja selvfølgelig kan man ha slangene gjennom døra...).

     

    Det burde gå helt fint. mange har tanken på utsiden...

  8. prøv å ta av vannblokka og se om den hadde god kontakt med kjernen... (det ser du på kjølepastaen..). prøv eventuelt å riste pc'en skikkelig fo å få ut luftbobler av kjøleblokka... du kan jo teste å sette en sterkere vifte på radiatoren (som forresten suger).

×
×
  • Opprett ny...