Gå til innhold

Braljar

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Braljar

  1. Da går det ufattelig tregt, men du kan kjøpe tilleggspakker. Netcom sine tileggspakker er billigst på markedet. "Kun" 199,- for 80GB ekstra (på abonnemnetene som har 50GB eller mer inkl fra før)

    Dette høres jo ganske ålreit ut faktisk.

     

    Kostnadene for å grave fiber er flere hundre tusen, betalte 45.000,- for 50meter. 

    Da kan nok dette utelukkes med en gang i mitt tilfelle.

     

    Takker for alle svar.

  2. Sjekk om netcom har bedre dekning der du bor. Største pakken hos dem er på 200gb, men litt stiv pris.

     

    Kan også "anbefale" Breiband. Selv om jeg ikke er særlig fornøyd med dem selv er det jo ikke sikkert du får de samme problemene som mange andre kunder (inkludert meg selv) opplever. :)

    Jammen ser det ut som om Netcom har dekning her. Hva skjer hvis jeg når grensa på datamengde?

  3. Hallo!

    Jeg ønsker å oppgradere netthastigheten min. Men jeg har ett problem, jeg bor så langt oppi "gokk" at jeg kun får inn det tregeste tilbudet på bredbånd. Noe som tilsvarer en nedlastingshastighet på rett under 2Mbps og opplastingshastigheten er det ikke verdt å nevne en gang.

    Kunne godt tenkt meg fiber, men det er ikke utbygd fiber noen steder i nærheten av meg. Er det mulig å få dette inn til huset mitt? Hva blir kostnadene? Hvordan går jeg frem for å få til dette?

     

    En annen løsning jeg ser for meg var et mobilt bredbånd. Men det er jo f*** ikke dekning for dette heller hos meg. Bare 2G i følge Telenors dekningskart.

     

    Jeg vet at det er fiber lenger ned i dalen, pluss på noen hyttefelt rundt omkring. Det samme gjelder 4G dekning.

     

    Setter stor pris på svar!
    Takk.

  4. Dersom du liker å kjøre, og takler tidspress så er budbil absolutt å anbefale. Kjørte selv budbil rundt omkring i Oslo, Akershus og Østfold en periode og synes det var veldig ålreit. :) Sommeren er absolutt beste tiden å drive med slikt også :)

     

    De bilene jeg kjørte var stort sett Mercedes Sprinter, kjørte også skapbil som var registrert ned til å kunne kjøres på vanlig "b" førerkort.

  5. Har en veldig effektiv spray hjemme, tok livet av ett bol eller noe(underjordisk) med maur rett utenfor inngangen min for 3 år siden, enda ikke kommet tilbake.

     

    4-5 spray der de beveget seg mest var nok til å ta knekken på de, måtte koste bort døde maur etterpå.

     

    Men, husker ikke hva sprayen het, skal sjekke når jeg er ferdig på jobb.

    Ah! Høres bra ut! Hadde vært flott :)

  6. Sånn store, brune skogmaur er ikke så glad i å bo inne i hus, tror jeg. Det er mest de små maurene som er det.

     

    Det finnes sikkert egne midler, men en metode er å strø salt på den delen av tua som vender mot huset. Da flytter de forhåpentligvis.

     

    Men saltet dreper også gress og andre ting, så det gjelder å ikke bruke for mye.

     

    Saft med aspartam dreper også maurene, men om hele tua flytter er en annen sak.

    Aha! Takk for tips! :) Ønsker uansett å få fjerna maurene i og med de kan være plagsomme når man sitter ute.

  7. Heisann, jeg kjøpte meg et hus her i vinter, og nå som snøen har gått så merker jeg at det er utrolig mye skogmaur i hagen og på parkeringsplassen utenfor huset mitt.

     

    Jeg har oppdaget en ganske stor maurtue kanskje 20 meter utenfor huset. Jeg har ikke sett noe maur inne i huset enda men er redd at det kan komme hvis jeg ikke gjør noe.

    Spørsmålet mitt er derfor: Er det mulig å få fjerna maurtua, og evt. hvilke midler bør jeg bruke for å få gjort dette på en god og effektiv måte.

  8.  

    Synes Lords of Summer har noen kule, fengende riff som får meg til å tenke på justice albumet. Men ellers var det ikke noe å rope hurra for. Repeterer seg selv en del synes jeg. Må jo også tenke på at dette er en demo. De gjorde vel noe lignende før Death Magnetic kom ut, men ingen av de sangene kom med på albumet, bare enkelte riff ble overført til andre sanger. Uansett så gleder jeg meg til å høre mer nytt materiale og ikke minst konserten 1. juni. :)

     

    PS: Sorry for litt rotete skrift, akkurat ferdig med nattskift så nå går jeg og legger meg!

     

    Jeg får også ...AJFA-vibber av The Lords of Summer, og det synes jeg i seg selv lover godt for det neste albumet (da jeg synes ...AJFA definerer det Metallica jeg liker best).

     

    Syntes låta var litt så-som-så etter første avspilling, men synes den har vokst på meg.

     

    Så absolutt! And Justice for All er et skikkelig knall album! Mye av det beste Metallica har gjort ligger på den skiva etter min mening.

  9. Synes Lords of Summer har noen kule, fengende riff som får meg til å tenke på justice albumet. Men ellers var det ikke noe å rope hurra for. Repeterer seg selv en del synes jeg. Må jo også tenke på at dette er en demo. De gjorde vel noe lignende før Death Magnetic kom ut, men ingen av de sangene kom med på albumet, bare enkelte riff ble overført til andre sanger. Uansett så gleder jeg meg til å høre mer nytt materiale og ikke minst konserten 1. juni. :)

     

    PS: Sorry for litt rotete skrift, akkurat ferdig med nattskift så nå går jeg og legger meg!

    • Liker 1
  10.  

    Hører stadig vekk en sang på en av Radio Norge's reklamer der de reklamerer for hvor variert musikk de spiller, det kommer 3 korte snutter fra 3 sanger eller noe, jeg leter etter den siste sangen som kommer. Man hører en damestemme synge noe sånt som "...and it gets too far away [na naa nanana naaAA]" også kutter det :p er en ganske kjent sang som jeg har hørt rett som det er men kommer altså ikke på hva den heter. Noen som skjønner hva jeg mener?

    Første sangen jeg kommer på er denne :)

     

    Å JESS! Så hærlig, tusen takk! Var akkurat denne jeg var ute etter. :)

    • Liker 1
  11. Hører stadig vekk en sang på en av Radio Norge's reklamer der de reklamerer for hvor variert musikk de spiller, det kommer 3 korte snutter fra 3 sanger eller noe, jeg leter etter den siste sangen som kommer. Man hører en damestemme synge noe sånt som "...and it gets too far away [na naa nanana naaAA]" også kutter det :p er en ganske kjent sang som jeg har hørt rett som det er men kommer altså ikke på hva den heter. Noen som skjønner hva jeg mener?

  12. Er det noen som veit hvorfor Oslo blir uttalt Oshlo, spesielt av Osloborgerne selv. Jeg bor på bygda og der sier nesten alle Oslo med rein "S" men hører ofte noen som sier Oshlo :p synes det er litt interesant, har sett gamle klipp med Rolv Wesenlund der han sier Oslo med rein "S", er dette noe som bare har skjedd?

  13. Hva er årsaken når du ikke kan? At du ikke når spaken fordi du snakker i mobilen? Burde du kjøre bil hvis du ikke kan bruke blinklyset når det kreves?

    Er ingen spesiell årsak til at jeg ikke kan. Jeg synes bare at det er så rart i og med at alle som har skrevet her i denne tråden bruker blinklys absolutt 100% av gangene, samtidig som de sier at det er så mange som ikke bruker blinklys. Hater folk som snikskryter seg selv opp i skyene. Selv om tråden er beregnet for folk som ikke bruker blinklys så er det jo ingen av dem som har skrevet her..

  14. Husk at det ikke bare er Metallica da, Hansoen. Slayer er og bekrefta, og det er en del av Sonisphere (som er en festival over hele Europa). Forundrer meg ikke om det kommer flere band og.

     

    Og jeg tror ikke det blir bare Black Album nei. F.eks. avstemmingen i Praha viser potensiale. Den enste "faste" sangen de har stemt inn på lista er MoP. Ikke NEM, ikke Sandman, Ikke Seek.

    Kan du se resultatene av avstemningene? :O Link? :p

×
×
  • Opprett ny...