Gå til innhold

Veto

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Veto

  1. Tjener du penger på konseptet på andre måter?Hadde vært kult å prøvd dette på noe annet enn pupper

    Tjener ikke noe penger på det, nei. Absolutt mange bruksområder. Jeg tror dette er den første tjenesten som faktisk har klart å gjøre Snapchat om til en potensiell markedsføringsplattform. Det skal sies at samboeren min ikke er veldig glad i at jeg driver denne siden, så jeg kommer nok ikke til å utforske denne siden av Snapchat så mye mer.

    • Liker 1
  2. Om dere har premium-medlemskap bør dere være forsiktig med hvilke bilder som sendes ut. Om dere ikke har rettighetene til bildene kan det fort blir mye styr, spesielt siden dere tjener penger på det.

     

    Premium medlemskap tar vi ikke betalt for, det er helt gratis. Betalingen skjer med en Tweet.

     

    Jeg ville bli premium men hadde ikke twitter. Og nå er "tilbudet" ute... CRYYYY!

     

    Tilbudet er tilgjengelig igjen!

     

    Ser ut som premium betales med Tweets og ikke ekte penger ja.

     

    Det stemmer :)

  3. Ta et tullefag som Informasjonsteknologi 1 som privatist. Lær deg det som står oppgitt i kunnskapsmålene (ca. 3 dager med lesing maks) og last ned Bootstrap (lar deg lage nettsider raskt). Jeg gjorde dette på én dag og fikk en glatt 6'er. I tillegg får du et halvt realfagspoeng. Hvorfor? Ikke spør meg.

    • Liker 1
  4. Lek1: Konge! Takk for at du delte hvor du så linken :) Gjør det enklere for meg å analysere hvilke målgrupper jeg bør fokusere på!

     

    LittList har en funksjon som gjør at den prøver å finne forfatteren, publiseringsdato og tittelen på en artikkel som er skrevet på nett. Grunnet en stor mengde søk på http://wikipedia.no kommer jeg til å rulle ut en funksjon som henter alle kildene som har blitt brukt i en Wikipedia-artikkel.

     

    Stay tuned :)

    • Liker 1
  5. Siden har virkelig blitt boostet av StudentTorget både her og her! I tillegg har NTNU sin forskningsnyttside Gemini.no publisert en artikkel her. Sosialemedier har også spredt lenken mer enn noe annet, så dette begynner virkelig å bli artig å følge med på :)

     

    Littlist.no ble postet på facebookgruppa til skolekullet mitt. Poppis!

    Kult å høre! Hvilken skole/kull går du? Hvordan var responsen? :)

     

    Er det noe spesielt som gjør denne tjenesten bedre enn Google Scholar? Scholar gjør jo i praksis akkurat det samme, i alle fall når det kommer til bøker og artikler.

     

    Godt spørsmål! Tilbakemeldingen jeg har fått hittil er at det rett og slett er enklere. Om det er sant får være opp til brukerne å bestemme :)

  6. Nå går det an å legge til internettkilder som referanser! Alt du må gjøre er å skrive URLen til artikkelen/nettsiden i søkefeltet, deretter vil Littlist forsøke å fastslå hvem som har forfattet artikkelen, publiseringsdato og tittel. Denne funsksjonen er eksperimentell - så ikke forvent magi, enda :)

     

    Eksempel: Tast inn denne lenken i søkefeltet! http://www.dagbladet.no/2013/11/26/nyheter/utenriks/cia/guantanamo/terrorisme/30531249/

    • Liker 1
  7. En ting jeg nok ville ha sett på, for litt bedre brukeropplevelse, er å ha en oversikt over tillagte elementer som er tilgjengelig overalt, slik at når jeg legger til en bok og så går videre for å søke på neste forfatter, kan jeg se hvilke bøker jeg allerede har valgt. Dette gjør det litt lettere å holde oversikt, særlig når man har mange kilder, og gir også et litt mer helhetlig inntrykk av brukergrensesnittet.

    Det skal jeg få fikset, det blir fort klønete med mange kilder!

×
×
  • Opprett ny...