Gå til innhold

trondage

Medlemmer
  • Innlegg

    275
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trondage

  1. Stjålet designet til Nomad. Fra Hong Kong. Om du skal hurtiglader koster den fortsatt nesten 100 dollar. Uten norske avgifter. 

     

    Nomad sin gir vel heller ikke hurtiglading? Det er jo bare en batteripakke som gir mer strøm enn hva bilen klarer å gi via usb. Altså batteriet som lades av bilen og batteriet gir igjen strøm til ladeplaten. Og hurtiglading ser jeg kanskje ikke som det helt store behovet for i bil?
  2. Jeg savner Rutiner, denne finnes men man må sette tlf til region USA og ha engelsk. Da dukker plutselig Routines opp i menyen og man kan begynne å sette opp flere ting som skal skje. F.eks. så kan jeg si "Good Night" og den slår av lysene i stua, kjøkken, men slår på lyset nede i gangen. Eller "Good morning" slår på lysene og spiller av nyhetene og forteller meg om dagen. Dessverre virker det som om den kun forstår rutiner på engelsk.

  3. Jeg vet ikke helt hva jeg skal synes om dette jeg.. Det er jo egentlig bare Posten sin måte å ta betalt for elektronisk post, sendt til deg. Og etter mine erfaringer med omadressering av posten fra før så tror jeg faktisk ikke jeg stoler på at dette skal gå så mye bedre. Nei, da logger jeg heller inn på de forskjellige sidene selv og henter "posten" min om jeg ønsker det elektronisk.

     

    Posten finner vel ut at de kan selge reklame via denne tjenesten også...

  4. Jeg har en kone som driver butikk og i den forbindelse så har jeg tatt på meg oppgaven med å lage en "stor" skjerm (3 skjermer) i vinduet. Disse skal vise Logo og forskjellige andre reklamer. Nå lurer jeg litt på hvordan jeg best får vist noe på skjermene uten at det tar for mye plass. Har tenkt på å ha en PC, men jeg ønsker en løsning som lar meg vise iallefall to forskjellige skjermbilder (f.eks. logo + reklame + logo). Har også sett litt på muligheten for en mini media payer, eller to...

     

    Ønsket er slik jeg ser det i dag:

    - Muligheten for visning av forskjellige bilder på skjermene

    - Enkel oppdatering

    - Helst så liten som mulig, da jeg ønsker å bygge en kasse for alt sammen.

     

    Om en PC er eneste mulighet, så lurer jeg litt på hva jeg bør gå for å få tre skjermer i outpout.

  5. Nå har jeg hatt min HTC Hero siden august i fjor og jeg må si at jeg er kanskje ikke like begeistret for mobilen som enkelte av dere...

     

    Tidligere hadde jeg en iphone som jeg var fornøyd med, med tanke på brukergrensesnittet.. Det at den var veldig lukket fikset jeg med en jailbreak. Når jeg så gikk til innkjøp av en Hero, så var det fordi jeg ikke ville vente på iphone 3GS. Jeg måtte ha en ny mobil asap. Førsteinntrykket var veldig positivt, men...

     

    Siden den gang sitter jeg igjen med følgende inntrykk:

    - Den er TREG! Alt går tregt etter en stund og JA, jeg har taskkiller...

    - Klokka er upålitelig... Lagt merke til at alarmen ikke går av fordi klokka "henger"? Den får ikke rett tid av og til før du trykker på en tast. DET er alt for dårlig til å være en mobil fra 2009!!!

    - Kameraet er tregt, dårlige bilder blir det også om du ikke har sola som blitz...

    - Synkroniseringen av kontaktene med gmail synker ikke alltid, så det hender kontaktene forsvinner...

    - Det innebygde SMS-programmet SUGER! Hvorfor må den sjekke i databasen hvilket navn som hører til hvilket nr. hver gang du åpner sms-listen? (igjen: TREG).

     

    Kunne nok ha kommet på flere ting, men får la dette være en liten utblåsning i første omgang.. hehe..

     

    Selvsagt er det noen gode sider ved mobilen, men HVORFOR?!?!?!?!? kan ikke Google åpne Market for oss som ønsker å kunne betale? (ja jeg vet du kan fikse dette, men...) Og hvorfor skal vi med Android få alle de dårlige spillene/programmene??? Solitaire som TOP-spillet, er det mulig? Apple Appstore har MYE dritt, men de har sannelig noe som Android Market ikke har også: UTVALG!

     

    Så om noen vil kjøpe en HTC Hero, har jeg en liggende.. ;-)

  6. Jeg er på let etter en verktøykasse som ligner på den i vedlegget.

    Det er ikke en verktøykasse for verktøy, men mer for skruer og småting.

    Det er bokser som kan tas ut en av gangen, noe som gjør det lett når man skal bruke en del skruer...

     

    Jeg har sett en kasse, i to etasjer, som kan dras ut som en trapp.

     

    Noen som vet hvor dette er å finne?

     

    På forhånd takk! :-)

     

    Redigert:

    Har nå funnet ut at det er en Black&Decker Organizer, men har ikke funnet noen butikker som har denne til salgs. Vet Coop Obs hadde den en gang..

    post-2317-1267916992,1908_thumb.jpg

    post-2317-1267919301,6614_thumb.jpg

    post-2317-1267919309,8822_thumb.jpg

  7. Jeg kjøpte nettopp en brukt kvitteringsskriver av typen CBM 1000 II, som kobles til via parallelporten på maskinen, men jeg får ikke skriveren til å fungere. Jeg har innstallert drivere fra Citizen (http://www.citizen-systems.co.jp/english/support/download/printer/driver/windows/drvdown-e.htm), men fortsatt ikke noe utskrift.

     

    Nå har jeg ikke brukt parallel på veldig mange år, så jeg er litt usikker på om det er noe jeg har glemt/gjort feil...

     

    Noen som har erfaring med denne skriveren og har noen tips å komme med?

     

    Kjører Windows XP på maskinen.

  8. Jeg driver å pusser opp og har kommet til det steget at kablene må trekkes.

    Jeg har en server som jeg ønsker å flytte ut av leiligheten og har derfor 2 muligheter:

     

    1. Borre gjennom 18cm betong og plassere server i bu inne

    2. Plassere server ute i ei bu, som ikke er issolert (iallefall ennå)

     

    Jeg er mest lysten på å gå for 2, da dette er den plassen det er lettest å trekke kabel. Jeg er litt usikker på hvordan det er å ha en server stående ute i vårt kalde og fuktige klima. Noen som har noen erfaringer med dette?

  9. Til svar ang. batteritykkelse, så er det med nytt bakdeksel ja...

     

    Når det gjelder levetiden på batteriet, så ser jeg nå at etter ca. 20 meldinger og GPS aktivert, så er jeg nede på 1/4 igjen av batteriet. Holder det ut dagen???

    Ladet i natt, så jeg startet på fult batteri i morges kl. 7.15

     

    Skjønner ikke hvordan du klarer dette...vistnok trekker GPS mye strøm, men den er jo ikke nødvendigvis aktiv selv om den er aktivert. Du ser mitt daglige forbruk ligger langt over ditt forbruk men din tappes jo dobblet så fort å vell så det. Å forresten, når du sier 1/4..er batteri ikonet orange nå da?

     

    Jeg lurer selv på hvordan dette er mulig.. Jeg skal installere taskiller snart å se hva som kjører. Det skal sies at jeg at slått av all data synk utenom wifi, som kun er aktivert ved aktiv skjerm. GPS var aktivert til å alltid hold kontakten, ikke slik at den starter ved behov (som er standard). Jeg skal lade opp mobilen i natt, så får vi se om det er noe mer juice i den i morgen. :-)

  10. Til svar ang. batteritykkelse, så er det med nytt bakdeksel ja...

     

    Når det gjelder levetiden på batteriet, så ser jeg nå at etter ca. 20 meldinger og GPS aktivert, så er jeg nede på 1/4 igjen av batteriet. Holder det ut dagen???

    Ladet i natt, så jeg startet på fult batteri i morges kl. 7.15

  11. Har hatt telefonen i 10 dager og er meget skuffet over batterilevetiden. Ladet den i dag tidlig. Hørte på litt musikk og ringte som vanlig. Batteriet var tomt kl 1800. Flere som opplever det samme. Har ikke på GPS eller 3g. Kun WIFI. Noen tips på hva jeg kan ha gjort feil?

     

    Jeg har merket meg batterilevetiden jeg også.. Lader om natta og om kvelden er det nesten tomt for min del.

    Burde vært slik at batteriet hadde vart 2-3 dager. Umulig å stole helt på batteriet slik det er i dag. Ser det finnes større batteri, men jeg ønsker ikke å gjøre telefonen noe tykkere for det...

  12. Skjønner fortsatt ikke stresset med å kjøpe fra utlandet jeg.. Når det gjelder elektronikk, så er det sjelden noe å spare. MEN hva om man ikke er fornøyd? Da er det utrolig mye lettere å bestille fra Norge..

     

    Jeg bestilte min HTC Hero fra Komplett.no (de har forresten hvite OG brown på lager) på tirsdag kl. 15.30 og hadde den levert i postautomat i Trondheim dagen etter, før kl. 11.30. Det er 20 timer levering det!

     

    Har selv opplevd å miste en del av godene ved å besille fra utlandet, så elektronikk kommer fortsatt til å bli kjøpt her på berget..

  13. Er det noen måte å hente opplysninger fra facebook på hele kontaktlisten? Tatt noen manuelt nå, men det tar jo sin tid. Lest litt i brukermanualen men finner ikke helt ut av det.

     

    Du linke alle kontaktene på en gang ja, bare åpne People og gå til ikon nr. 4, der mener jeg du får opp en liste over de telefonen mener matcher og så kan du ta alle på en gang.

  14. Etter snart et døgn bruk, har jeg funnet ut at jeg må ha vært litt vel ivrig på å ta i bruk tjenester på Hero'n... Aktiverte det som aktiveres kunne og gjett om jeg er glad Telenor opererer med 10,- dagen for surfing... For MB har gjort noen store hopp på telefonen.. Bare i natt mens jeg sov, drev mobilen og holdt meg oppdatert for 3MB.

     

    Jeg har nå gått tilbake til litt mer moderate innstillinger og håper forbruket stabiliserer seg litt. :-)

     

    Så et VELDIG godt tips blir å installere NetCounter fra Market.

  15. Og sist men ikke minst - har noen tips på hvor man kan få tak i beskyttelsesplast til skjermen, og hvor det er billigst.

     

    Hos Zagg.com får du kjøpt invisibleSHIELD som er helt genialt. Hadde denne for min iPhone.

     

    http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-he...ins-shields.php

    Her finner du invisibleSHIELD for HTC Hero til $14.99. Bruker du koden PROTECT20 så får du i tillegg 20% rabatt (noe som tilsvarer portoen)

×
×
  • Opprett ny...