Gå til innhold

Oorgs

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oorgs

  1.  

    De ram-brikkene passer dårlig til det hovedkortet, finn noen svarte istedet.

     

    Las bare første del av setningen - prøvde å finne ut hvorfor.

     

    Kjære Rasjonellt: ikke vær irrasjonell! Farge er vel likegyldig... ;)

     

    Farge på ram-brikkene er meget likegyldig. Har liksom ikke tenkt til å ha innmaten på utstilling. :)

  2. Hei, etter en stund der jeg har vært i laptop sørpa (6 år), har jeg endelig bestemt meg for å kjøpe en stasjonær PC igjen.

     

    Problemet er at jeg har så å si ingen oversikt over hva som gir mest "bang for the buck".

     

    Jeg kunne sikkert brukt en månedes tid til og sluke alt av anmeldelser og oppdatert meg litt, DDR-3 vs DDR-4, AMD vs Intel osv. Men håper dere kan hjelpe med å få prosessen mindre tidkrevende.

     

    Eneste jeg sitter på nå er tastatur, mus og headset. Så PC skjerm er et must.

    PC'en kommer for det meste til å bli brukt til spill som Dota 2, Metro LL, CS:GO og Witcher 3 når den tid kommer.

     

    Har satt opp ett foreløpig utkast på prisguide.no

     

    Kunne tenkt meg å barbere prisen litt, men vet ikke helt hvor jeg har mest å hente.

     

    Noen der ute med oppdatert kunnskap som kunne tenkt seg å gi en hjelpende hånd til en gamer i nød?

  3. Det var en million forskjellige ARTS, men hvis du har noengang spilt de og DotA før IceFrog ble med og til slutt tok over, vet du at det LoL og HoN bakmennene skapte ikke en gang kan kalles DotA i den sammenheng hvordan det er i dag. Hvis du mener de var bakmennene kan jeg like så gjerne si at Aeon egentlig er skaperen av alle ARTS spill. Makan til sprøyt du hiver ut

  4. Fantastisk spill ja. Brukte 26 timer på Normal for å samle alle artifacts, abyssal armour, wrath cores, life cores, alle våpen på maks lvl, alle enhancments (war's glory er helt klart en vinner), alle batle skills og alle wrath skills på maks. Mangler bare platinum og apocalyptic trophy

  5. Dragon Age origins er nok et konge rpg, og jeg elsker den type rollespill. Men jeg må spille de på PC. Jeg tror synspunktet og kontrollene odelegger mye av opplevelsen til et slikt rollespill på ps3.

     

    Angående Darksiders har jeg fått med meg at det ikke akkurat er et rpg, men det er derfor jeg må spille en demo av det før jeg eventuelt skal kjøpe det.

     

    Noen som vet om det finnes demo til Fallout? hadde vært kjekt å testet det ut, men sånn som det ligger an nå blir det nok det spillet uansett. Hvor viktig er det forresten med GOTY versjonen istede for vanilla?

  6. Fallout har jeg hørt en del bra om så er en mulighet. Med JRPG mener du den typisk FF stilen hvor hver kamp på sett og hvis er turnbased? eller tenker du mer på den visuelle stilen? jeg har ingenting imot den visuelle stilen, det er mer kampsystemet som for min del er viktigst. Da den typiske FF stilen for min del blir for tam.

  7. Hei jeg er en spiller som simpelthen elsker RPG sjangeren over alle andre sjangrer. Men på min ps3 sliter jeg med å finne noen gode spill. Jeg kan si at jeg har spillt Oblivion på pc og det er et av de få RPG'ene jeg ikke liker. Forøvrig liker jeg veldig godt at man får slå selv i spillene sånn som man gjør i fable og demon souls. Dice systemet til NWN er helt greit, men jeg foretrekker mer direkte kontroll. Har noe noe forslag til et nytt spill jeg kan gå til innkjøp av?

×
×
  • Opprett ny...