Gå til innhold

schnibri

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av schnibri

  1. Jeg husker i gamledager hvor man satte effektpotte på de råeste 125 kubikkerne og fikk 30-40 hester (2 takt selvfølgelig). Nesten 200 på en Suzuki RG :) Sykkelen var knallfin, men noen effektønking vil vel ikke skje. Ikke i stor grad ihvertfall, så det dreier seg mest om lyden.

    Jaja, da får jeg greie meg med 15 hester. Er ikke vits med bare noen få hester mer.. Det går unna med den sykkelen det :) takk for svar!

  2. Heilt utanom tema, men må berre sei, hæfti bra valg av sykkel! :) Skulle sjølv ønske eg hadde råd til ein slik!! :-D

     

    Hehe, takk takk! Kunne ikke vært mer fornøyd med det valget av en sykkel :w00t: Desverre er jeg blakk, men får jo igjen MYE av det jeg brukte når jeg selger sykkelen :)

  3. Hei!

    Jeg har nettopp fått lappen på lettsykkel og kjører den nye KTM Duken med ABS. Har tenkt på en effektpotten til arrow, akrapovic (denne er svindyr da..) osv.

     

    Er det noen som har noen innspill å komme med? Noen som har både positivt og negativt om arrow sine potter? :)

  4. Ok, men tror du jeg kan bytte ut grafikkortet....?? mener dermed at det ikke er festet til hovedkortet, det er noen dell pc-er osv det er det på.

     

    Var i butikken i dag hvor han solgte pc-en, han ga meg og en kompis en demonstrasjon på blu-ray spilleren og det var helt sykt. tenkte derfor at siden grafikkortet støtter blu-ray er det et bra grafikkort.

     

    er ikke ute etter syk grafikk når jeg spiller, men tror du alle pc-specsa støtter spilling på ganske høyt nivå, eller nærmere alle maksimale innstillinger.

×
×
  • Opprett ny...