Gå til innhold

DJtm

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DJtm

  1. Heihopp.

    Har bestilt mitt første digitale speilreflekskamera, et EOS 450D med kit-objektiv, veske og 2Gb minnekort, og gleder meg som en unge på lillejulaften til å kunne hente det.

     

    Så sitter jeg her og vurderer objektiver, og hva jeg burde investere i først. Makro eller Tele, og om kit-objektivet som følger med 450 er greit nok til allroundbruk i læreprosessen eller bør byttes ut først av alt.

     

    Noen som kan komme med anbefalinger og råd?

  2. Lyd er også en grunn til valget av skjermkort nå vi er inne på det temaet, da det har passiv kjøling. Har du noen forslag til mer stillegående HK da? Å bytte vifta med ribbe er absolutt et alternativ, samt at jeg sannsynligvis kommer til å støydempe kabinettet.

     

    Noen som har erfaring med lydnivået på HD modellen? (Samsung SpinPoint T133 300Gb)

  3. Holder på å pusle sammen deleliste til workstation som skal brukes til relativt tungt arbeid i Photoshop parallelt med Dreamweaver, flere browsere og i tillegg standardting som IM, Epost osv

     

    Derfor har jeg valgt å gå for et dualcoreoppsett.

    Se delene jeg har valgt her: http://zpoon.net/pc/

     

    Er det noe dere mener bør skiftes ut i denne listen? Budsjett er 18000, så ikke så mye spillerom igjen.

  4. Er det noen her med IPB2 erfaring som kunne tenke seg å gi noen tips?

     

    Har et forum her: http://zpoon.net/forum/index.php

     

    Problemet er at "Nytt Emne" og de knappene stikker litt ut av rammen, og jeg klarer ikke å finne noen løsning på det, selv om jeg har trålet CSS fila og kildekoden med lupe. Om noen har tips å komme med ville jeg sette enormt stor pris på det.

     

    Det samme gjelder et par andre ting, men regner med de og vil løse seg da.

  5. Som sagt er dette standard-templatet som følger med softwaren, og kommer garantert til å skiftes ut, men tjenesten i seg selv er klar, og vi ser derfor heller ingen grunn til ikke å lansere den da vi tror markedet er stort for en slik tjeneste.

     

    Jeg selv, og garantert mange andre er dritt lei av å bruke annonsenettverk som TD osv der man tjener småpenger mens nettverket håver til seg mesteparten av profitten, men samtidig ikke har tid eller mulighet til å drive aktivt med å oppsøke potensielle annonsører for å få solgt annonsering. Dette er hensikten og tanken bak tjenesten.

     

    Selvsagt er vi alle enige om at tabeller til layout ikke er optimalt, og bruker det heller ikke selv, noe du kan se på f.eks. www.buy.no (ikke min side, men min kode)

     

    Bare jeg får tid kommer også adbuy til å få en ansiktsløfning med langt ryddigere XHTML/CSS enn den har nå.

     

    Utover dette synes jeg det virker rart at Domodyret tydeligvis ikke har bedre ting å foreta seg enn å slenge dritt til folk som bruker tid og penger på å tilby norske webmastere en ny og bedre mulighet til å fylle bankkontoen ;)

  6. Tabeller - Dette er en nettauksjon, 90% av det som presanteres på en nettauksjon er... ja nettopp... tabulære data. Divisjonsmafiaen bør roe seg. Det er ingen som sier DIV's skal brukes konsekvent og tabeller ikke skal eksistere lenger.

     

    Designet - Kommer nok noe nytt og bedre etterhvert. Dette er standardtemplatet i auksjonssoftwaren.

     

    Banneret - Ble lagt opp for å demonstrere hvor bannerplassen er. Synes det er penere med et reelt banner enn en tom "Vil du annonsere her?" sak

     

    Men, la oss si jeg registrerer meg, med siden min ( http://decline.gfxvision.net/ ) - er poenget da at jeg kan lete gjennom tilbud på reklameplass, og betaler for denne? Registreringen, er den gratis? Jeg kan med andre ord registrere meg uten å faktisk bruke mer enn de 150 kronene?

     

    Spørs hva du er ute etter, om du vil tjene penger på siden din, kan du selge annonsering, og om du vil promotere den kan du kjøpe annonsering.

     

    Se på det som QXL for webannonsering.

     

    De 150,- i bonus kan brukes til promoteringspakker for dine egne auksjoner og avslutningskostnad på dem (vår provisjon. se liste her: http://www.adbuy.no/sitefees.php)

     

    Betaling for auksjonene går selvsagt mellom kjøper og selger, ikke via oss.

  7. Har satt opp noe nytt stash på siden min som jeg gjerne vil at folk tester ut og kommer med kritikk på:

     

    Tutorialdatabase.

    - En plass alle som skriver tuts på norsk kan legge inn link til dem og få litt ekstra besøk. Kjente problemer: Har enda ikke kommet meg til å lage pagniation og litt mer fornuftig sortering, men det kommer.

     

    Download-database.

    - Samme som over, brukere kan legge inn link og beskrivelse til downloads de kommer over og mener er verd å dele. Kjente problemer: Har ikke fått fiksa htaccess skikkelig enda, så mod_rewrite føkker på kategorisorteringen.

     

    Stavekontroll for websider.

    - Skriv inn nettstedets url, og den sjekker etter stavefeil. Kjente problemer: En del, scriptet er enda i beta kan man vel si. Funker ikke med https, tar med en del headerkode osv i sjekken, og ikke minst er ordlisten rimelig mangelfull enda, men denne vokser daglig.

     

    Vil gjerne ha innspill på hvordan disse tjenestene kan forbedres videre.

×
×
  • Opprett ny...