Gå til innhold

ludvig

Medlemmer
  • Innlegg

    372
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ludvig

  1. Et lite tips. Kan du ikke trekke kablene selv ? Dermed kan elektrikeren bare komme å koble opp. Hvor mye det koster blir vel vanskelig å si, men det er jo timeprisen på elektriker som er dyrt.

    Du har ikke lov til dette hilsen Nek 400 134.1.1.

     

    134.1.1 :Ved utførelse av en elektrisk installasjon skal det sørges for at den gjøres fagmessig av kvalifisert personale og ved egnet materiell. :thumbup:

  2. Elendigheten fortsetter!

     

    Var en tur til Oppdal på onsdagen, overnattet og sattte snuten i rettning hjem på torsdagen, i et herlig snøvær. Kommer halveis ned i Sunndalen der jeg stopper for å kakke slapps ut av hjulbuene, greit nokk men da jeg skulle starte igjen var det bare så vidt den ville, motviljen forsvant da jeg kom over ca 30 km/t. Kjørte helt ned til Esso på Sunnndalsøra for å fylle tanken og magen, da var begge deler var fyllt opp og jeg var klar for å starte igjen, startet bilen men ble bare liggende på halvparten av normalt turtall :no: prøvde flere ganger med samme resultat, sjekket i Haynesboken og prøvde det meste som stod der med lite hell. Så da var det bare å ringe forsikringselskapet/viking for assistanse, Viking kommer etter en halv time, og konkluderer med at det er noe galt med bensinpumpen eller at den trekker falsk luft. Grombilen står nå på Sunndalsøra og venter på Tirsdag og åpent verksted, mens jeg i mellomtiden fikk leiebil hjem til Molde :nei:

     

    Noen som har andre forslag til hva som kan være galt?

     

    God Påske! :cry:

  3. Tenkte jeg skulle shine opp bilen invendig i dag og la da merke til at det var vått under teppene bak pasasjersetet, etter litt nermere demontering og banning, viser det seg at en gummipropp har rustet løs, altså hull tvers gjennom gulvet :thumbdown: . Sjekker litt lengere inn under teppet og finner enda en gummi prop som holder på å ruste løs. Nicht gut. Sjekker bak førerdøren og der ser alt helt fint ut :ph34r: . På pasasjersiden fremme der jeg har hatt vann inn før er det fremdeles litt fuktig og så siden jeg først er i gang graver jeg litt der og, løfter opp gulvtrekket og lukten av gammelt gymtøy slår mot meg, der bokstavlig talt flyter det med vann. Så der må jeg skaffe ny isolasjon og noen grå rutete matter som jeg ikke vet helt hva er godt for.(noen som vet?)der er det også rust rundt en av de mange gummiproppene, bare overflate rust ser det ut til. Har nå pusset ned rusten og påført på rustbinder og Textyl. I påvente av at jeg får noen til å se på /sveise i nytt metall :yes: . Får prøve og legge i mellom aviser og annet i påsken. :cry: Også anntydninger til muggsopp.

     

    Over til noe mer givende:

     

    Klarer ikke å bestemme meg for nye sommerfelger, noen som har noen gode forslag, hvordan vil det bli med mørke(svart/rød kant) felger. Vil helst ha felger med noe kant, i 7x17 eller 1,5x17 :thumbup:

    post-23115-1175284104_thumb.jpg

  4. Får prøve når det slutter og regne, det har ikke vært helt tett rundt kabelen jeg trekkte til forsterker, og det har selvfølgelig regnværet funnet så det er nå en smule vått på pasasjer siden :cry: , og hullet er tettet med en god del silikon. Ellers har jeg fått byttet VW-emblemet på bakluken til et sort et og montert pansertløftere.

     

    Har også bestemt meg for å kjøpe tåkelys ved siden av blinklysene, i stede for de blå nede på fangeren, som ikke ser helt patent ut og skruene ruster :no:

    post-23115-1173909317_thumb.jpg

    post-23115-1173909331_thumb.jpg

    post-23115-1173909342_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...