Gå til innhold

Henro

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Henro

  1. Hei!

     

    Er nå gira på en stasjonær PC. Jeg får kjøpt litt brukte deler av en venn til en meget fin pris, og har tittet litt på "Den Perfekte PC-pakke", så den blir muligens veldig lik Black Refinery fra tråden.

     

    Dette er delene jeg tenkte å kjøpe brukt. Tycks?

     

    Hovedkort: Asus z97 Pro 
    Ram: 16 GB HyperX Fury
    CPU:  i5 4690k
    CPU kjøler: Cooler Master Hyper 212
     
    NetonNet:
     
    Kabinett: Fractal Design Define S
    SSD: Samsung 850 EVO 500GB SSD
    Strømforsyning: EVGA 650 GQ 650W
     
    Så er spørsmålet om grafikkort. Har skjønt at både Nvidia og AMD kommer med nye grafikkort snart. Min våte drøm er jo å kjøre spill som Battlefield 1 på max. Men Nvidia sitt blir vel mye dyrere, så ka døkk tru? Eller andre generelle "tips" eller noe som er lurt å vente på?
  2.  

    Da blir det kø foran Elkjøp førstkommende fredag :-(. Bør vel holde om jeg er der kl 05.30-06.00... Noen flere fra Hamar her inne som har tenkt seg dit?

    Ja, jeg vurderer å møte opp på Elkjøp Hamar, men problemet er at jeg ikke får meg dit før rundt 08.00. Så er usikker på hva jeg gjør. Tror du det er mange som møter opp?

  3. Jeg har tenkt å kjøpe meg en ny PC. Prisen skal ligge på rundt 6-8 tusen. Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal ha bærbar eller stasjonær, men har nok mest lyst på bærbar. Men hvor stor er forskjellen på en bærbar og stasjonær i den prisklassen?

     

    Har hørt at denne gir deg veldig mye for pengene http://www.multicom....00561/p10620636 Hvor mye kan den dra?

     

    Har en venn som kan bygge PC, men har som sagt mest lyst på en bærbar. Men hvis jeg får veldig mye mere for pengene for en stasjonær så kan jeg jo vurdere en stasjonær.

     

    Noen tanker? :)

×
×
  • Opprett ny...