Gå til innhold

Dakkern

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dakkern

  1. Nr 3. Det er 2 vanlige måter å få nye våpen, enten finner du dem, da ofte en "Vintage" variant, ellers så får du dem når du fullfører forskjellige achievements tilhørende classen du spiller. Hattene er ofte random drop, men kan også craftes ved å bruke andre våpen og noen spill, som Spiral Knights (som er ganske så bra) gir deg gratis hatt til Solider når du spiller via Steam.

     

    Vintage våpen er ikke mulig å få tak i i dag, det var kun de våpnene du hadde i ryggsekken når Mann Co. Store åpnet som ble vintage. Dette ble gjort for å skille mellom nye og gamle våpen og utstyr.

    Reglene for itemdrops er jeg litt ustø på, men det avhenger av hvor mye du spiller. Det er en maksgrense per gitte tid, og da må du vente så og så lenge på å få nye items når du når denne grensa. Det er ingen minimumsgrense, så å spille én time i uka gir deg ikke automatisk masse ting. Våpen gis også når man greier milestones for achievements, hver klasse har 3 slike.

     

    Trading er også en mulighet, men det lønner seg å være litt smart og litt forsiktig. Skal du crafte kan det lønne seg å rett og slett spørre om oen har det itemet først, så kanskje du slipper hele craftinga. Er folk gjerrige kan du heller trade vanlige items og lage metall av dem - mulighetene er egentlig mange for den som har litt is i magen.

     

    Du kan maks få opp til 8-10 items hver uke, og cap'en reseter på Torsdager. :)

×
×
  • Opprett ny...