Gå til innhold

Jan-Inge

Medlemmer
  • Innlegg

    636
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jan-Inge

  1. Endelig kom det i alle fall et svar fra Expert Åssiden i Drammen. Snakker om å hale ut tiden. Ringt og ringt og sendt mailer.

     

    De tilbyr oss en 32" Phillips tv til 7990,-. Vi kunne også hente ut de pengene.

     

    Etter alt vi har kjøpt der og etter alt trøblet med den møkka-tv'n og alt tullet vi har blitt servert, trodde jeg de ville gi oss gavekort på den opprinnelige kjøpesummen.

     

    Vi henter ut 7990,- og kjøper en Samsung TV istedet i en annen butikk.

     

    http://www.dinside.no/819750/samsung-le40b535

     

    De skal tape på dette og som jeg nevnte for butikksjefen i en e-post blir alle hvitevarene jeg nå skal kjøpe hentet i en annen kjede. Vi er ferdige med butikken.

  2. Min far kjøpte en 30" LCD tv hos Expert Drammen på Åssiden sommeren 2005 til den nette sum av 15990,-

     

    Mai 2008 gikk bildet føyken.

    De byttet inverter

     

    Juli 2009 gikk bildet føyken.

    De byttet inverter + trafo

     

    6 dager etter at han fikk igjen tv røyk bildet igjen. Sa i fra i butikken at nå hadde dette skjedd 2 ganger. Nå er det heving av kjøp som gjelder dersom det er samme feilen? Kundeservice sa også at om det er samme feilen igjen så hørtes det ut som jeg visste saksgangen.

     

    Tv ble reparert og inverter ble byttet for 3. gang. Leverte papirer og krevde heving.

    Dette ble avslått.

    1. grunn:

    Annen feil i juli 2009.

    Jeg nektet for dette da trafobytte var tilleggsfeil.

    De tok opp saken på nytt.

     

    Avslått.

     

    2. grunn

    Skulle vært skriftlig fremsatt i butikken krav om heving av kjøp ved 3. innlevering. Dette har ikke jeg hørt noe om og han i butikken opplyste ikke om dette ved innlevering for 3. gang. Det ble muntlig fremsatt.

    Først avslått. Etter tlf. klage skulle hovedkontoret se på saken på nytt. Ordnet seg kanskje jfr. butikksjef. Skulle finne en 32" (som nå koster ca. 3990,-) Dette var da en mye bedre tv enn det min far hadde så det fikk være bra.

     

    Butikksjef viste til Kap. 10 i kjøpsloven hvor selger kunne kreve avslag på summen.

     

    Jeg har nektet å ta i mot en slik tv og butikksjef sa da at vi de sikkert kunne finne en større bra tv i stedet for sitat: "sitte her på telefon og krangle". (type 37")

     

    Nå er det slik at jeg selv har fått gavekort på hele summen på en ødelagt vare og venner av mine foreldre har fått gavekort på hele summen på et kjøleskap som gikk i stykker.

     

    Kan de med loven i hånd gi oss en liten billig tv som erstatning?

  3. Det står at du senest må rette seg etter de nye bestemmelsene. Dette går på undersøkelsesplikt hvis bilen din står parkert på samme sted før og etter skiltet er satt opp. Nå stod det ingen ting om dette fra trådstarter, men dersom man kommer til et sted hvor skiltet allerede er satt opp gjelder skiltet med en gang.

     

    Se Skiltforskriften § 1 nr. 2. "Offentlig trafikkskilt gjelder etter sitt innhold fra det øyeblikk det er satt opp og avdekket".

  4. Jeg fikk også den der, men fikk vite av de som jobbet på Gamestop/EBgames at RROD garanti var utvidet. Det er vist ett 800 nummer man skal ringe.

     

    Desverre fikk jeg vite det etter at jeg åpnet maskinen for å se på det, så garantien gikk da allikevel føyken.

     

    Fikset RROD feilen selv ved å fjerne alt og varmet hovedkortet med varmepistol på hver side på spesielle punkter, og la deretter på Artic Silver. Fungerer som gull igjen og har spilt mange timer etter dette. Ingen RROD mer. Ikke gjør dette du da. Heh.

  5. Jeg tror ikke jeg har fått noe toll enda. Kanskje det kommer en regning senere fra tollen.

    Men noen som har bestilt fra amazon med priority express? Kommer dvden på posten også må man hente, selv om den er sendt med ups?

     

    Bestile med dette og både spillet og instrumentene kom sammen på døra dagen etter.

×
×
  • Opprett ny...