Gå til innhold

SGrindstein

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SGrindstein

  1. Dette fatter ikke mine kjøpelyst i allefall.

     

    1: Ikke svart innvendig og i bakkant

    2: Dårlige muligheter for å få gjemt kabler.

    3: Harddiskrama vridd 90grader feil

     

    Det eneste positive må være tempraturene det kunne vise fram. Har idag et Corsair 600T. Hadde tidligere et Corsair obsidian 700D, og byttet pga av dårlig plass. Tempraturen endret seg ikk en grad på mitt system, og ligger idag på 30grader på idel på en I5 3.33ghz klokka til 4.1ghz .

    :)

  2. Selvsagt er det ikke den vanlige mann i gata som leser tester av disker osv her inne. Men, og jeg sier men, det er mange av disse som sitter å laster ned 100, om ikke 1000vis av filmer osv på nett som ikke har mere datakunskaper en det de trenger for å sjekke epost, surfe,nettbank og starte bitorentklienten sin. Og det er nok mange av disse som ikke tenker på dette med diskcrash osv.

     

    Jeg er ikke imot store disker, men når man paserer 1tb, og man ikke bruker raid1 eller 5 eventuelt to 500gb disker begyner jeg å få betenkligheter. Selv har jeg en 60gb ssd til OS, og en 500gb og en 640gb disk. Dog har jeg ikke en eneste film på min pc, da den utelukkende benyttes til FSX. Jeg bytter diskene minst en gang pr 24 månder. Jeg har opplevd litt for mange diskcrash på disker som har vert ifra 2 til 3 år gamle til at jeg bruker dem utover 24mnd.

×
×
  • Opprett ny...