Gå til innhold

Minimeg

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Minimeg

  1. Har et problem på min 460, i det siste har turtallet begynt å gå opp og ned, og det går ofte på til 3000 på tomgang osv..

     

    Dette er veldig plagsomt og jeg vil ordne det fortest mulig, for når jeg slepper gassen for lav fart i 30 sona for eksempel rykker den fram og tilbake.

     

    Noen som har kjennskap til dette problemet?

  2. Er ikke helt sikker på om jeg er i riktig kategori

     

    Jeg liker å høre på musikk mens jeg gamer wow, hon, sc2 og andre spill. Da er det veldig greit å ha mediaknapper på tastaturet som jeg kan trykke på når jeg skal skifte track, i steden for å måtte legge ned spillet mens jeg skifter track eller pauser.

     

    Problemet er at jeg ikke klarer å få disse til å virke med spotify. Som regel kommer windows media player opp når jeg trykker på en av knappene. Har sett på de få instillingene til spotify, men ingenting der og i makro menyen til tastaturet har jeg også sett. Nyeste drivere er også installert.

     

    Noen som kan hjelpe? Takk på forhånd.

  3. Har bestemt meg for å kjøpe en CPU kjøler p.g.a at den jeg har (som var med prosessoren) bråker altfor mye. Er ute etter en vifte som holder et veldig lavt støynivå og passer til prosessoren; AMD Phenom II X4 965 (3,4 Ghz).

     

    Jeg svarer med mer informasjon hvis det trengs.

     

    Er ute etter en vifte helst under 500-lappen.

     

    Takker på forhånd for hjelp.

  4. Har en selvbygget pc fra komplett: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=344159#info

     

    Er ikke så flink med sånne ting, men har i hvertfall driveren som var med skjermkortet og directx.

     

    Jeg ser du fant løsning på problemet, kan du fortelle hvordan du slår av windows aero? :) visste ikke at det var noe som hette det engang jeg :S

     

    EDIT: Fant ut hva aero var og at det var temaet på pcn, da jeg slo det av og satte på det andre temaet under løste problemet seg for meg og, takk for hjelpen :D Made my day :)

  5. Har et problem med at når jeg spiller starcraft 2 og for eksempel skal sjekke noe på nettet og må legge ned programmet, så blir det svart skjerm i 20 sek når jeg går inn på programmet igjen.

     

    Dette problemet var ikke på min gamle pc som var LANGT dårligere enn denne pcen jeg bruker nå som er bedre på alle komponenter.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan fikse dette?

     

    Takk på forhånd :)

  6. hvordan har du koblet skjermen til skjermkortet? på min HDTV er jeg med HDMI tilkobling med ATI radeon kort nødt til å bruker "overscan".

    som du finner i Catalyst control centre- desktops and displays - my digital flat panels - scaling options

    Takk det skal jeg prøve:), kan du fortelle nærmere hvor du fant overscan? (klarte ikke finne det :p)

    Der funka det, tusen takk :D

×
×
  • Opprett ny...