Gå til innhold

Christertr

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Christertr

  1. Poeng 1.

    Å modde (modifisere) er en lovlig del å gjøre på alle ting og tang man har kjøpt, utenom konsoller.

    Allright!

     

    Vet IKKE hvor dere tar det fra... Meneh, det finnes INGEN norsk lov mot modifisering av XBOX.

    Salg av ferdigmodifiserte boxer (forsåvidt alle konsoller!) er strengt forbudt. Den største grunnen til at Microsoft ikke har satt foten ned mot modifisering og fått igang et lovforslag er av den enkle grunn at modifisering har boostet xbox salget sinnsykt mye!

  2. Halla!

     

    Jeg har en Xbox med en slik MOD sak og Executer2 bios og lurer på hvordan jeg kan ordne dette slik at xbox live vil funke?

     

    Har hørt at det ikke er vanskligere enn å skifte navn på noen dashboard's.. :shrug:

     

    Kan dette stemme ?

    Evt. noen som kan gi meg noen pointers ? :-)

     

    Mvh.

    Christer

  3. Halla!

     

    Er det andre her på forumet som DIGGER Monkey Island serien? Jeg har spillt mange morsomme spill før, men Monkey Island tar ikke bare kaka, det tar hele fudgings bakeriet! :lol:

     

    Det er så ufattelig BRA gjennomført og jeg drømmer HVER eneste natt om en Monkey Island 5 !

    Andre her så håper på en oppfølger til 4'ern?

  4. heisann!

     

    har nå installert Enter The Matrix på PC'en min og alt så bra ut.

    MEN!  :(  

     

    Når jeg fyrer igang "Focus", Dvs. Slow-motion saken, så blir skjermen dekket i alt-slags mulig rare farger. Ser nesten ut som om Ghost eller Niobe ruser seg på LSD  :(  

     

    Noen som vet hvordan jeg ordner dette? :shrug:

     

    Men som sagt, noen som vet svar på dette? :shrug:

  5. Det er langt ifra umulig faktisk :-) Enter The Matrix ble releaset av Confusion & Epsylon 4 mai faktisk. Men det kom ikke PATCH for HD spilling før 5 mai.

     

    Har selv lastet ned PC versjonen av ETM nå av Deviance :smile:

     

    Kongespill synes jeg. Selv om level design ser ut som om det var LOW priority når de laget spillet. De fleste banene er ikke så veldig gjennomført, noe som trekker veldig ned.. :(

  6. hvordan fikk du den til å fungere på hdd'en?? det skal ikke gå ann. Spillet skal hvis nok kun kjøres fra dvd, og jeg har ikke dvd brenner :(

     

    BTW jeg fikk det igår. 8)

    Men det var det med DVD-Brenner da :(

     

    Du må ha en PATCH hvis du har ProjectX eller Epsylon saken. Jeg og fikk spillet 4 mai jeg... :lol:

    Men patch kom ikke før idag 8)

  7. Må si meg enig med deg Paranoide! Tror det blir NINJA! Jeg pakker det ut nå, og skal legge det på xboxen om ca 2 min :)

     

    Tror det vil funke dritbra som en paralell, og grafikken ser utrolig bra ut også. Men det som skremmer meg er at jeg bare finner screenies fra PS2 versjonen. :-?

    Håper for GUDS skyld at de ikke lager til PS2 og så bare porter over til Xbox og PC. Men jeg mener å ha hørt at Shiny har et Ps2 crew, et xbox crew og et PC crew.. kan dette stemme?

     

    Nja, stemmer forsåvidt det. Basisteknologien som ligger under gameplayet, dvs motoren ble laget spesifikt for bruk på tvers av formatene.

    En ting, tviler ikke på at du har spillet, men hvor I HULESTE har du fått tak i det??? :) bare lurer...

     

    nå som du har spillt litt, gi oss alle detaljene om grafikk, gameplay osv. bare ikke fortell hva som skjer storymessig:)

    gratulerer foresten med spillet

     

    kan si det sånn at jeg har et slags kontaktnett :wink:

    Sitter å spiller på XBOX ntsc versjonen nå. Førsteintrykk, utrolig fett. Gameplay er helt knall og samme med grafikken. Skal spille mer nå, følg med jenter, jeg skal oppdatere dere! hehe 8)

  8. Må si meg enig med deg Paranoide! Tror det blir NINJA! Jeg pakker det ut nå, og skal legge det på xboxen om ca 2 min :)

     

    Tror det vil funke dritbra som en paralell, og grafikken ser utrolig bra ut også. Men det som skremmer meg er at jeg bare finner screenies fra PS2 versjonen. :-?

    Håper for GUDS skyld at de ikke lager til PS2 og så bare porter over til Xbox og PC. Men jeg mener å ha hørt at Shiny har et Ps2 crew, et xbox crew og et PC crew.. kan dette stemme?

×
×
  • Opprett ny...