Gå til innhold

elx90

Medlemmer
  • Innlegg

    911
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elx90

  1. Jeg synes faktisk det har vært litt vel lite content i den nye DLC.. Er jo kun nattklubben(Som går av seg selv) Og litt promotering av og til...

    4-5 nye biler tror jeg? Toppen 8 iallefall(Hvis du tar med de 2 nye lastebilene og litt sånn... Det synes jeg er for dårlig rett og slett..

  2. Er helt enig i at BF og lignende spill har tapt seg pga at alt skal være så himla hektisk og stress til enhver tid.

     

    Jeg hadde mer sansen for å spille et pr hakk saktere, og føle litt mer på krigføring i motsetning til nå hvor man (som oftest) løper hodeløs og plaffer rundt. :)

     

    Er jo helt opp til deg hvordan du spiller spillet, du kan være en squad å gjøre ting veldig bra(kanskje ikke i BF1, men i resten av spillene)

  3.  

     

    Noen som lot seg friste på jubileumssalget da?

     

    Ja... i 2015 :p Kjøpte en banu merchantman, men vurderer nå å bytte den inn i en Constellation Aquila og evt oppgradere min avengis stalker til cutlass black

     

     

    Øhm. Merk at Merchantman økte fra $250 til $350 i våres... som vil si at den har en upgrade value på $350, men melt value "kun" lik det du faktisk har betalt for den. Om du ga $250 for den, får du $250 tilbake i store credits om du melter den.

     

    Om din avenger stalker er en standalone kan du vurdere å melte den for en Hawk (mens den fremdeles er på salg frem til i morgen) og oppgradere denne til Cutlass slik at du får LTI.

     

     

    Hva kan jeg da evt gjøre med Merchantman ?

  4. Fy faen så ræva årets spill er! Umulig å slå AI når de får utviste! Eneste som er verre enn at motstander får ett rødt kort er hvis de får to... Hvis jeg får utviste har jeg lært meg til å ikke gå defensivt lenger for da får motstanderen alltid ufattelige mengder sjanser imot, nei da i FMs verden er det kun en måte å drepe en kamp på, ultra offensivt. Dette er dråpen, spillet er avinstallert. Og etter 20 år med CM/FM tror jeg at dette blir det siste spillet jeg kjøper.

     

    hahaha:D

    • Liker 1
  5. Jeg er imponert over at dere holder ut så lenge. Et spørsmål bare: hvor gamle er managerene deres på savene? Blir dere tvangsretired eller kan man teoretisk sett spille en 120 år gammel manager?

     

    Edit: har forøvrig forhåndsbestilt FM2018 nå via FM-Scout. Vet ikke hvorfor jeg har gjort det, jeg fikk aldri helt til FM2017 (selv om jeg har spilt 322 timer på det spillet). Jeg regner med at FM-spillene nå er på et nivå der en glad amatør som meg selv ikke egentlig har sjansen til å få til en lengre karriere med mindre jeg lærer meg alt av micromanagement og slikt.

     

    Hva betalte du på Fm scout? Koster 370 kr på Steam..

×
×
  • Opprett ny...