Gå til innhold

Fred96

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fred96

  1. Ok, dette står på ste 2 på den første linken: Skriv inn:

     

    "Username: admin

    Password: Ditt Online-passord. Har du ikke passordet, send SMS med adminpw <ditt online-brukernavn> (uten @online.no) til 1980. Får du feil passord ved innlogging, la Password-feltet stå blankt.

    Har du selv opprettet et eget innloggingspassord på modemet ditt, bruker du dette. Klikk Login.

     

    Får du ikke spørsmål om brukernavn eller passord, gå videre til neste steg."

     

    Hva mener de med online brukernavn?

  2. høres rart ut. Prøvd i flere nettlesere?

    Chrome: Etter innfylt passord og navn, ny side med "ERROR: HTML Item value can't be emptyadmin" beskjeden.

    IE: -||- , refresher siden seg (tror jeg, den blinker i hvert fall) og så forsvinner det jeg har skrevet inn på passord og username.

    Mozilla firefox: Samme som IE... Men det jeg har merket med IE og MF er at passordet forandrer seg fra 5 prikker(admin) til noe rund 10 prikker når jeg prøver å logge in.

    OBS! Er ikke sikker på om jeg har en spesiell username eller passord... Det er faren min som har sittet opp routeren.

  3. Ganske garantert port forwarding du må få ordnet :)

     

    Lær deg hvordan du forwarder portene på routeren din så ordner det seg. Om du bruker kablet nett så pleier du å få samme ip hver gang, så da skal du ikke trenge å ha statisk ip på maskina di. I tillegg til dette med portene så må du stille inn brannmuren slik at server-programmet har internett-tilgang, men det regner jeg med du har gjort.

     

    Står veldig greit forklart egentlig på telenors kundeservice-sider hvordan man gjør det, det eneste du må vite er hvilken IP maskina di har på nettverket og hvilke porter som må "åpnes" for at serverprogrammet ditt skal fungere.

     

    Regner med du har en av disse:

    http://www.telenor.no/privat/kundeservice/bredbandshjelp/zyxel2602/portapning_2602.jsp

    http://www.telenor.no/privat/kundeservice/bredbandshjelp/zyxel_p2812/portapning.jsp

    Det står på den første linken noe om at vi må skrive inn passord på den innloggings skjemaen. Men når jeg skriver inn admin på username får jeg opp denne beskjeden: ERROR: HTML Item value can't be emptyadmin.

     

    Så jeg prøver igjen, denne gangen med admin som passord også, samme beskjed igjen! Hva skjer?

     

    Pålegg: Noen ganger blinker skjermen bare når keg trykker enter/log in.

  4. Hei! Jeg postet dette inlegget her siden jeg tror det passer her best:) Ok, ingen kan bli med i serverene jeg lager! På en eller annen måte vill ikke pcen/internetten min la andre bli med... Fks på Garry's mod, jeg lager en listen server, den starter som normalt, og jeg kommer meg innpå. Men så spør jeg vennene mine om de vil bli med, men de får bare beskjeder som: "Server not responding" eller "Disconnect after 4 retries". Jeg har hatt dette problemet siden jeg fikk min første pc! Siden den gang har jeg hatt 3 pcer og alle har samme problemet... Sist år fikk vi "nytt" internet. En zyxel fra telenor... Og jeg hadde samme problemet fremdeles... Jeg har prøvd port forwarding, formatering, defragmentering, gjøre ip adressen static og masse annet. Så er det noen som vet hva som må gjøres for å fikse dette? :)

  5. Dette spillet er en av de beste jeg har noen sinne spillt i hele mitt liv! Ingen tvil om! Underholdende quester, massevis av våpen og utstyr man kan finne. Det eneste jeg ikke liker serlig mye med F: NV er at det bare er skygger på characters og ikke på bygninger, landskapet osv. Det er en annen ting også, det hadde vert skikkelig nydelig hvis det hadde vert co-op på det. Folk sier det er umuligt, men jeg tror det faktisk går an! De kunne jo bare ha slått av V.A.T.S på en eller annen måte mens man spiller co-op. AI-en er litt dum noen ganger, men det er ikke serlig merkbart spør du meg. Noen animasjoner kan være litt merklige også. Men det er så mye positivt med dette spillet at det negative ikke gjør serlig mye virkning på karakteren jeg gir dette spillet! Jeg ville ha gitt den en 9/10, hadde fått en 10/10 om de hadde finpusset det litt mer. :)

×
×
  • Opprett ny...