Gå til innhold

H3nr!k

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av H3nr!k

  1. Nå har jeg ikke spilt Zero:Hour så lenge, men den taktikken her skulle fungere ganske bra, av egen erfaring.

     

    Dette trikset fungerer best som GLA stealth General (Base forsvaret og Tunellene til Stealth Generalen er usynlige) på Twillight Flame kartet, og det lønner seg å plassere seg på en av flankene;

     

    -Dette er en rush taktikk så du må planlegge litt før du setter igang.

    Første worker; ned til olja

    Andre worker; bygger brakke

    Tredje worker; bygge forsynings lager

    Fjerde worker, løp mot det andre forsyningsdepoet litt lenger oppe

     

    -når brakka er ferdig bygger du tunell nede ved olja, samtidig bygger du en rebel og oppgraderer capture buldings

     

    -når supplien er ferdig bygger du et war factory, og når du har råd bygger du det andre forsyningslageret oppe ved det andre forsyinigsdepoet.

     

    - ta så over olja (etter som dere har blitt enige om hvorvidt du skal ha en eller 2 oljer) bygg så 2 motorsykkler og sett på 2 workers (de nye motorsykklene kan faktisk kjøre ned det bratte stupet helt på siden av kartet, og opp den like bratte skråningen opp til fiendens base). kjør de to motorsykklene over klippen og snik dem inn på fiendes side. bygg et par, tja kanskje 3-4 tuneller der, men pass på å ikke bli sett.

     

    -så er det bare å kose seg. jeg pleier å bygge 4 stk terrorister og en techical for å ta ut foryningen til fienden. derreter bygger jeg et par tuneller til. med et slik overtak på fienden skal det mye til for at dette ikke går din vei. Det er like artig hver gang, når det tyter ut units fra 10 forskjellige tuneller i basen deres, og de ikke skjønner et kvekk. personlig har jeg ikke tapt med denne taktikken ennå.

     

    var dette uklart kan du sende meg en personlig medling og så kan jeg sende deg replayen. Lykke til :wink:

     

    PS: 4-5 workers per. forsyningsdepo holder

     

    Mvh Henrik

  2. jeg har hatt et ganske så positivt syn på Steam, helt til i dag..

    Jeg tenkte jeg skulle ta meg et par runder med 1.6, men når jeg prøvde å starte spillet står det at 1.6 fila mi er kruppt eller noe. jeg viste feilmeldingen til folka på #steam.no. De mente en reinstallasjon var tingen. jeg gjorde som de sa og alt gikk greit. vel, det var helt til jeg skulle installere steam på nytt. Filene la seg spredt rundt omkring på disken min. Får å få orden på alle filene tenkte jeg jeg skulle avinnstalere og prøve på nytt. Det var da det skjedde.. Steam fjernet ikke bare Steam exe fila. Den fjernet faktisk ALLE exe filene mine på disken.. :evil:

    nå har jeg sitte her å reparert/reinstallert i noen timer nå og nå er det like før jeg koker over..

  3. husker jeg måtte lete lenge for å finne den tunellen jeg også. Jeg går utifra at det er kartet som heter "Arroyo" du mener, så jeg skal prøve å gi deg så gode veiledning som jeg kan.

    tunellen befinner seg på høyre side av maskingeværrede som er helt bakserst i enden av kartet. ingangen til tunnellen er dekket av en slags camo-netting greie, og befinner seg til høyre for denne maskingeværposten. Foran inngangen er det en slik markør som VC soldatene bruker til å markere feller osv (du kan lese mer om markering av feller i bunkern din). det som gjenstår da er å krype inn. Lykke til, for du har en laaaaaang tur foran deg 8)

  4. hei z0mbie. jeg slet med akkurat samme problemet selv etter 1.6. problemet kommer av at pcen din ikke klarer å kommunisere med de andre under loadingen fordi du ikke har de riktige portene åpne.

    har du firewall/ruter så anbefaler jeg deg å gjøre dettte:

    åpne følgende porter; TCP 80, 6667, 28910, 29900, 29920 og UDP 4321, 27900. når du har gjort det så finner du mine dokumenter på skrivebordet ditt. gå inn i generals mappa og finn filen som heter options og åpne den. der vil du finne masse tekst nedover som ser noe slik ut:

     

    AntiAliasing = 2

    BuildingOcclusion = yes

    CampaignDifficulty = 0

    DynamicLOD = yes

    ExtraAnimations = yes

    FirewallBehavior = 1

    FirewallNeedToRefresh = FALSE

    FirewallPortAllocationDelta = 0

    GameSpyIPAddress = 10.0.0.10

    Gamma = 50

    IPAddress = 10.0.0.10

    IdealStaticGameLOD = High

    LanguageFilter = true

    MaxParticleCount = 3000

    MusicVolume = 55

    Resolution = 1152 864

    SFX3DVolume = 79

    SFXVolume = 71

    SawTOS = yes

    ScrollFactor = 50

    SendDelay = no

    ShowSoftWaterEdge = yes

    ShowTrees = yes

    StaticGameLOD = Custom

    TextureReduction = 0

    UseAlternateMouse = no

    UseCloudMap = yes

    UseLightMap = yes

    UseShadowDecals = yes

    UseShadowVolumes = yes

    VoiceVolume = 70

     

    legg til teksten FirewallPortOverride = 29900 , lagre endringene og voilla, da skulle det funke. håper det hjelper 8)

  5. hei zuluzion

     

    jeg var på relativt.net og snuste litt, men det eneste jeg fant der var en liste med porter. på forumet stod det ikke noe serlig om akkurat hvordan man åpner porter på et netopia modem. en kompis ga meg en link som henviste meg til http://endring.nextgentel.no. der lastet jeg ned noen nye ruterdrivere som var nødvendig, og jeg går ut ifra at det er den siden man åpner porter o.l. er jeg på riktig vei? noen som kan hjelpe meg vidre? tusen takk på forhånd. 8)

  6. altså..Alpha, Bravo, Charlie og Zulu er gåkoder du bruker hvist du har gitt laget ditt spesifike oppgaver under planen som utføres etter den gåkoden du har valgt.

    f.eks. du skal storme et rom fra begge sider. du vil at green team skal kaste inn en flashbang før dere stormer inn, og du vil at flashbangen skal bli kastet på "alpha". det vil det se noe slik ut:

     

    "green team in position, waiting for alpha". "alpha go", *kast* *bang* *blinde terrorister* *pang pang pang pang* :wink:

     

    "zulu" koden kan du forøverig bruke når som helst under oppdraget uten at du har gitt den som en gåkode i planen. kan f.eks bruke den når du står utenfor en dør, og vil at lagkameratene dine skal klarere rommet på "zulu".

     

    det ble kanskje litt mye dikkedall her nå, så som en konklusjon; red team=rød lag, green team= grønt lag, gold team= gul/gull lag. Alpha, Bravo, Charlie og Zulu= forskjellige gåkoder 8)

  7. takk for alle svarene :)

    jeg har fiksa litt på navigasjonen nå, håper det er litt lettere å finne fram. skriften nederst i logoen er forhåpentligvis lettere å lese nå. skal se om jeg får tid til å fikse litt mer senere 8)

     

    + Fin logo.

    - Du har laget siden i Frontpage

    - Fonten du bruker ser stygg ut når du har blåst den opp, og det er vanskelig å lese hva som står der.

    - Ingen css.

    - Vanskelig å lese hva som står nederst i logoen

     

    hehe du likte logoen ja :) , tok meg 2 min i PS, har som sagt fiksa skrifta under nå.

    ja, jeg har laget siden i frontpage. men programet jeg brukte på den forige siden (namo webeditor 5 trial) har gått ut på datoen, så jeg har ikke noe annet program :shrug:

    hva i huleste er css?

    8)

×
×
  • Opprett ny...