Gå til innhold

Aichei7D

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aichei7D

  1. Jeg ser du har ADSL fra Fjellnett, noe som betyr at du ikke kan konfigurere noe som helst på routeren selv. Prøv først å endre IPen din til 192.168.1.254, da dette er IPen de videresender innkommende tilkoblinger til, dersom routeren er satt opp for det. Gir ikke det resultat må du kontakte Fjellnett (eller Daldata direkte) og be dem om å sette opp videresending av porter. Dette gjør de via fjernadministrasjon av routeren.

  2. For det første, pass på å bruke den nederste nettverkskontakten på hovedkortet, da det er den som har støtte for gigabit.

    Er du sikker på at alle trådparene i kabelen er koblet riktig? For å få gigabit brukes alle fire parene. For nettverkskortet som er innebygd i hovedkortet ditt er det strengt tatt ikke nødvendig at kabelen er krysset heller, da det har støtte for auto-MDI (både krysset og ikke-krysset vil fungere).

    At kun 10 og 100mbit listes opp på Marvell-kortet er normalt. Det samme skjer hos meg, og gigabit fungerer helt fint.

  3. Til de som har invites å gi bort, hvor får dere de ifra? Ikke at jeg vil ha retten til å dele ut invites, men lurer lissom på opplegget her.

    Invites dukker opp mer eller mindre tilfeldig. Noen får flere enn andre. Noen får ingen. Jeg har fremdeles en invite å gi bort, og her er det først til mølla. :)

     

    EDIT: Tomt for invites nå.

  4. Noen som har vært oppe i 2MX-eksamen? Den med imaginære tall (komplekse tall)?

    Jeg var. Oppgaven med komplekse tall var den enkleste på hele oppgavesettet. *lettet*

     

    EDIT: Litt mange p-er der visst. ;)

×
×
  • Opprett ny...