Gå til innhold

Tele-Vision

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tele-Vision

  1. Om mann ønsker og spare kr 200 pr mnd og ha nok av data pr mnd og ha FRI bruk til hvem som helst hele døgnet uansett hvem du ringer til av fast telefon eller mobil leverandører,så er oss det rette stedet og få

    seg et billig og bra mobil abonnement,her ringer du også GRATIS til Norden for dette beløpet.

     

    Så ønsker man god service og god kvalitet for en liten sum penger,så velger men oss.

     

    Vi har mange fornøyde kunder og ønsker at flere skal være fornøyd.

  2. Ikke gjør det, det er bortkasta penger! jeg kasta bort 200 kr på min tlf bare ved å laste ned 3 mb driver til en sånn gamepad på bussen en gang:S Anbefales IKKE!

    200 kr er ikke mer enn hva vårt billigste abonnement koster det og da har man 1 GB data inkl i bruker og FRI bruk bruk på resten for denne summen.

    Så hvordan du klarer og få dette til og koste 200 for 3 MB det skjønner ikke jeg,og uansett så er det den dårligste dealen jeg har sett til nå.

    Så bruker du dett,så er det ikke rart om penga flyr nei,det skjønner jeg da,

    Nei logg deg heller inn på vår nettbuikk www.television.acnshop.eu og spar penger,det lønner seg mer enn hva dette gjør.ut ifra hva du skriver her.

  3. Istedenfor og bruke mye penger på abon fra disse,anbefaller jeg jeg deg heller og gå inn på vår

    nettbutikk www.television.acnshop.eu og bestill et billig abonnnement derfra med mye data og FRI bruk på alt annet for enten 199 kr ,- pr mnd eller 299,- pr mnd,da for du mer for pengene enn den prisen du har fått fra dem.

    Er du smart velger du dette og om du vil tjene penger på ditt mobil abon,så må du velge oss,da ingen

    annen mobil operatør har denne muligheten med og tilby deg dette eller denne muligheten.

     

    Tjen penger på ditt forbruk på din og andres mobil bruk.

    Jeg kan vise deg hvordan dette er mulig og at du ikke bør gå for det andre,da dette ikke er mye og spare på dette for deg,men om du kommer til oss,så vi du få mer besparelser og minst like god service.

     

    Vi som driver innen dette er meget seriøse på markedet og vi driver internasjonalt..

  4. Denne reklamen er både for dum og usannsynlig,jeg går ikke på dette,det er mye viktigere og gi kundene sine noe de kan stole på og som de vil ha,dette blir for dumt.HD voice nei takk.Da vil jeg heller ha betalt for og bruke mobilen min istedenfor og det har jeg alt heldigvis,synes synd på dem som ikke får det alså.

  5. One Call har ikke 4G, og vil ikke få det med det første.

    Og forresten, Djuice er så og si like billig som OneCall, og de selges i butikker.

     

    Om Onecall ikke har dette enda,så trenger ikke jeg 4g enda,fordi jeg er fornøyd mer den farta jeg har og si at Djuice er omtrent like bra som Onecall er vel og ta ganske hard i synes jeg,prisene her kan ikke sammen lignes,da onecall har abonnement som gjør at du ringer gratis til alle fast telefoner og alle mobil uansett leverandør uten pris tillegg,men til fast lav pris,så kan mann vel ikke si at Djuice er like bra.

     

    Jeg har hatt Djuice selv for mange år siden og jeg synes ikke det var mye og skryte av,det eneste de kan få litt ros for er dekningen,men den er på vei til og bli bygd ut over det ganske land,så alle etterhver får like kår,og da skal ingen lenger kunne klage.

     

    Jeg vil holde meg til Onacall jeg da de er best i mine øyne,og i tillegg når jeg tjener penger på mitt forbruk ved og bruke min mobil,så vil jeg haller tjene pengene selv enn og gi dem til dyre Telenor ivertfall.

  6. Tviler på at Telenor åpner for 4G for leietakere gratis med det første, og tviler på at One Call ønsker å betale for dette. Så etter vårens frekvensomlegging til Telenor der iPhone 5 vil ha 4G vil det definitivt ikke virke med One Call.

     

    One Call vil gjøre det så enkelt og billig som de kan, det ser du ved at de velger å droppe abonnementsalg hos forhandlere og dropper tilleggstjenester som BankID på mobil (Telenor-selskapene), 2for1 på kino (TeliaSonera-selskapene) og FriFamilie-løsninger (Netcom og Telenor), så jeg tviler derfor på at One Call går for dette.

     

    Bare for og nevne det,så har One call ikke bare fri familie løsning,men fri bruk til alle de måtte ville ringe til avhengig av abonnement,men i tillegg så kan de som har et av disse abonnement også ringe gratis til alle fast telefoner og alle mobil aperatører uansett leverandør uten ekstra kostnad,det er det vel ikke alle operatører som kan.Så har de faktisk 2 abonnement med fri bruk,jeg for min egen del har det billiste av disse og ringe så mye jeg vil,inkl sms,mms og data surfing hver mnd ut året.Men ta med i betrakning at dette er mitt bruk,men vi har abonnement som kjører mer på sms og data også.Så og si at One call ikke har fri familie er bare tull,de har mer fri familie enn Telenor og andre selskap etter min mening,betaler samme pris jeg uten ekstra kostnad selv om jeg ringer en med et annet abonnement og om jeg ringer i flere timer pr dag så spiller ikke dette noen rolle,regningen er like lav den.Det er også derfor jeg loker Onecall bedre enn de andre fordi jeg får mer for penge og utbytte er større,og dessuten så tjener jeg penger på mitt forbruk gjennom Onecall,det får en ikke til med noen av de andre selskapene,der er det bare utlegg og betal for ditt forbruk,og det er det,ikke rettferdig spør du meg,men sånn er det bare.

×
×
  • Opprett ny...