Gå til innhold

Usikke

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Usikke

  1. Hei jeg har konfirmasjon neste helg, jeg tenker oå holde en takke tale? Noe jeg synes hadde vært en bra ide ville vært å finne noen metaforer som er litt morsome f.eks:

    Mor og far kan sammenlignes med to sokker, to blå prikkete kanskje? De er varme, lojale, varme, støttende og herlig. Selvom de kan bli lit sure kvitter jeg meg ikke med dem likevell!

     

    Det er slike reføleksjoner eller sammenligninger jeg trenger:)

     

    Takk på forhånd !

  2. Hei jeg hadde denne ganske store mast og helse prøven. Faget er utgansgkarakter nå i niende klasse og kan telle ganske mye (ikke alt). Under den siste prøven var noen og lagde mat og noen hadde prøve, og vi hadde prøven og matlaging litt på rundgang. Npr det var min tur var det også noen andre inne i rommet, mens læreren var som regel inne og lagde mat.

     

    Når det ikke var lærer der, var det en del som begynte å snakke. Jeg begynnte å snakke :(

    Jeg hadde pugget masse og kunne stoffet. Det var bare noen få ting som jeg måtte få rettet oppi og dermed spurte jeg noen andre jeg fikk svar og alt gikk greit. Fikk nettopp vite nå at at jeg fikke n 6-er burde jeg ha skikkelig dårlig samvitighet? Jeg gjør nesten aldri slikt og dette var en unna sluntrer!!!

  3. Hei! Vi skal ha en stor matteoppgave på skolen, og trenger en del hjelp. Vi trenger å vite hva utgiftene er for dette pr. måned. Takk på forhånd!

     

    - Mat og drikke

     

    - Klær og sko

     

    - Helse og hygiene

     

    - Lek og fritid

     

    - Reise(kollektiv)

     

    - Andre dagligvarer

     

    - Husholdningsartikler

     

    - Møbler

     

    - Telefon, mediebruk, diverse fritidsartikler

     

    - Utgifter til bil (drift og vedlikehold)

     

    - Sum variable utgifter

  4. Hei, Jeg er en 14 år gammel gutt som har vært i forhold og ble slutt etter 3 måneder i går natt.

    I løpet av forholdet gjorde vi mye rart eks; jeg var under bh-en, og (ikke mye men litt) nede i buksen til hverandre med hendene. I løpet av forholdet skjedde det mye dumt men vi hadde det også bra. Det dumme var at jeg var inne på porno,noe som jeg har angret og unnskyldt meg for en tusen ganger og gråt kanskje fler. En annen ting var at jeg onanerte ved å tenke på andre jenter , og det var aknskje det som ødela forholdet. Dette skjedde midt under forholdet. Og jeg har vært redd siden, jeg har vært usikker på livet og om det var vært å leve etter det jeg gjorde,men så begynntejeg å tenke;

     

    Er det egentlig vanlig utenom ikke i et foehold å onnanere til andre jenter du kjenner?

     

    PS. ikke vurder meg som person utifra dette, for dette har vært det verste som har skjedd i hele mitt liv.

×
×
  • Opprett ny...