Gå til innhold

Firebert

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Firebert

  1. Takk, hadde ikke blitt så irritert om jeg ikke fikk høre i forveien fra skolen selv at selve inntaket etter beståtte tester var som formalitet å regne,

    for DERETTER å "ikke kunne svare på" hvorfor jeg ikke kom inn. Men men, kjenner jeg det offentlige rett var det vel noen som måtte kvoteres inn på min bekostning.

     

    Jeg kan vel ikke søke igjen uten å må gå gjennom kverna på nytt ved neste inntak?

    Kan jeg i det hele tatt søke på nytt en annen gang?

  2. Ringte akkurat til skolen. Kom ikke inn, de kunne ikke svare meg på hvorfor annet enn "totalvurdering"

     

    Det som er bra med å søke jobb i offentlig sektor er at du får vente over en måned og rekker kansellere en masse planer før du får beskjed om at du ikke får jobben.

  3. Ringte skolen tidligere i dag, de sa noe om at de ikke visste noe 100% før torsdag, men at med mindre det skulle dukke opp noe spesielt så skulle jeg være med.

     

    Snurrig at jeg ikke har hørt noe dog, kan det ha noe å gjøre med at jeg ikke søkte Bodø?

  4. Jeg søkte fordi et systematisk arbeidsfelt/rare arbeidstider passer for meg, og at det virker som et ansvarsfullt og interessant fagfelt, også liker jeg reise med tog.

     

    Togfører virket også som et interessant yrke i den forstand, men kommer fra en familie i reisebransjen, og liker tanken på å ha et fast arbeidssted.

     

    Kjenner dog ingen som jobber som txp (trafikkstyrer), så selv om jeg regner med jeg har oversikt over hva som skal gjøres og hvordan, vet jeg ikke hvilke knapper som gjør hva.

     

    Regner med de forteller meg den biten i aspirantopplæringen, om jeg kommer inn :)

  5. I Bodø. Hvilket også blir min "utplasseringsstasjon".

     

    Ah, nedtur. Hadde også intervjuet/prøven i bodø, og har ikke hørt noe. Regner med at det betyr at jeg ikke kom videre.

     

    Pussig da, mener intervjueren sa noe om "starten av mai" som dato man skulle få vite om man fikk plass.

  6. Hei! Jeg har akkurat kommet igjennom "nåløyet" og skal begynne på JBS i september, som trafikkstyreraspirant.

    Noen flere som skal?

    Har også lest og hørt at lønn etter utdanning er ca.350000+tillegg og overtid slik at de fleste ligger på ca.500k? Noen som vet?

     

    Nå er vel helsesjekken over for deg Lilac1, håper det gikk bra og du fant frem! Er i 2.etg i den bygningen ja, sammen med div. andre firma.

    Var ikke noe veldig dyptgående på sjekken, men man skal jo oppgi alt. En gammel skade er nok ikke noe problem. Det er helsetilstanden din nå som teller. Syn,hørsel,ingen alvorlige sykdommer som diabetes/epilepsi osv.

     

    Håper å høre om andre som skal!

     

    Har også fått høre at vi som kommer langveis fra, får muligheten til å overnatte på et leil.hetshotell som JBV betaler? Noen som kjenner til?

     

     

    Siste jeg hørte var at lønnen lå rundt 320-330k før tillegg og slikt, men vanskelig å finne pålitelige og ikke minst oppdaterte kilder.

    Av ren nysgjerrighet, hvor i verden tok du ferdighetsprøven?

  7. Jeg forsøker bare å finne ut hva som gjør iPhone 4 til en så mye bedre mobil enn iPhone 3. Ikke noe annet. Men jeg gir meg nå. Før juntaen kommer trampende og kaller meg for troll. Jeg tror ikke jeg får svar på det spørsmålet.

     

    En smarttelefon der alt fungerer, kort, enkelt og greit. Pluss at mp3spilleren og skjermen er begge fantastiske, kameraet er godt, og applikasjonsbutikken er sjumilssteg unna det du finner på dårligere mobiler. Når noen lanserer en så bra mobil blir det jo fort til at enkelte føler den tar for mye av markedet og bestemmer seg for å kjøpe like dyre telefoner med dårligere specs på trass. Gode eksempler på slike er galaxy S og DHD.

     

    Men det som skiller den fra 3GS er vel primært skjermen, prosessoren, kameraet, formfaktoren og den upåklagelige batteritiden. Det hadde du visst om du hadde eid en iphone 4 slik du sier du har.

     

    Hadde vært fint med litt innspill på dette. Sånn i all vennskapelighet på en café. :)

     

    Hadde vært fint om du skaffet deg oversikt over hvor mange her du har brukt personangrep mot før du blafrer med hullet ditt ;)

     

    Er usikker på hvordan det gjøres..

     

    Jeg er usikker på hvordan noen med kjennskap til DC++ for årevis siden kan ha problemer med noe så intuitivt som dette.

     

    Hør, hør

×
×
  • Opprett ny...