Gå til innhold

Dulla

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dulla

  1. Ja, det var stor forskjell der ja. Har Crysis liggende på disken på denne maskina (trenger bare mounte den i Daemon tools :grin2: ). Der står det et 1650XT/512Mb som jobber sammen med en E6600. Men har ikke tjangsa på å prøve den enda. Magefølelsen sier at det kommer til å gå dritt.. :p

     

    Vært morsomt om Crysis hadde funka på den gamle maskina, som får en facelift.

  2. Opplegget ble bare salat her :wallbash: I og med at varene og forslaget jeg tenkte på var på forskjellige butikker. Og hvem gidder å betale dobbel eller trippel frakt? I tillegg så kom det en luring inn med den glitrende ideen: "Hvorfor ikke kjøpe AMD". Da ble forvirringa total.

     

    Så jeg har utarbeidet 2 nye forslag. Både AMD og Intel. Men hvem av disse er best :blink:

     

    For Intel kom SHG best ut prismessig. Kr.2707 m/frakt

    Intel Pentium Dual Core E2200, BOX

    Asus P5K/SE, Intel P35, LGA775

    Corsair TWIN2X2048-6400C4, 2x1024MB

    Corsair CMPSU-550VXEU, 550 Watt PSU

    WD Caviar SE 1600AAJS, 160GB, SATAII

    Har et greit pci-e grafikkort fra før

     

    For AMD var det Amentio som kom best ut Kr.2582 m/frakt

    GIGABYTE GA-MA770-DS3 AM2 AMD770 ATX

    AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.3GHz Socket AM2 1MB

    CORSAIR TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB CL5 Kit w/two

    WESTERN DIGITAL 250GB 7200RPM 16MB SATA II

    ANTEC Trio TP3 550w PSU, SLI, 4xSATA, 2xPCI-E

     

    Er AMD'en med sin litt høyere klokkefrekvens en råere maskin, eller er det andre ting i Intel prosessoren som gjør den kjappere???

     

    Så hva mener dere om dette? Det er altså oppgradering av en nr.2 PC som hovedkortet konka på.

  3. Ja, tenkte egentlig litt på det med billig-psu. Ble litt skeptisk i og med at det var psu'en som knakk hk på PC-en jeg skal oppgradere. Det var orig. psu på 340W som fulgte med Chieftec-kassa Så da har jeg bestemt meg for Mist i stedet. Det er jo kvalitet. Men tror du 500W vil være helt greit til det oppsettet? Skal ikke kjøre noe dual skjermkort og slikt.

    Er ikke noen overklokkingsfantast heller.. :ph34r:

     

    Edit: Hva med en psu som heter Xilence 600w Gaming Ed. ???

    La den i handlekurven, er noe rimeligere en Mist, kan den være noe tess. Var stille også, oppgitt til 18dB..?

  4. Jo, det DS4 kortet er nok bra det, men er egentlig litt dyr akkurat nå. Og strømforsyningen er nok litt overkill. Jeg fant en annen 550W harrytass av en strømforsyning fra noe som heter LC-power. Er ikke så kjent med den, men det var lagt inn gode erfaringer på den.

     

    Jeg fant et annet hovedkort fra MSI som ser ut til å ha en bedre type kjøling en DS3-kortet fra Gigabyte. Det er sånn "silent pipe" kjølerør-opplegg. Oppgraderte CPU'en litt også. Det var en billig-dings som hadde 2Mb Cache i stedet for bare 1Mb. Kanskje litt kjappere den?

     

    Prøvde meg på en handlevogn og la forslaget her:Forslag til billig-pc

     

    Så hva mener folket... :D

  5. Hadde sett for meg en 500w Mist psu som skulle være bra? 620w er jeg enig i holder i massevis til denne PC-en.

     

    Mitt forslag ser slik ut, kanskje cpu'en er litt liten?

    Intel Pentium® Dual-Core E2200 2.2GHz, Socket LGA775,1MB,800MHz:695.-

    Gigabyte GA-P35-DS3L,P35,Socket-775,ATX,GbLAN,DDR2,ICH9,PCI-Ex16:660.-

    Kingston DDR2 HyperX PC8500 2048MB CL5,two matched HyperX 1GB DDR2:549.-

    Mist 500w:795.-

     

    Er det stor forskjell på det DS3 hovedkortet og det DS4 som du har i ditt forslag?? Ser at begge har det nye P35 chipsettet.

     

    Ser dette bra ut eller?

  6. Tja, den fine nr.2 PC-en min med 2,53Ghz P4 og greier konka ut etter nesten 6år. Likerettern i psu er sannsynligvis gått i dass, så har det kommet ac inn på hovedkortet. Og det likte ikke chipsettet noe særlig. Men har jo masse greier på den gamle disken. Det er vel 120Gb ATA (WD).

     

    Trenger ny psu,hovedkort,cpu og ram. Har pci-e grafikkort i reserve. Har jo nesten splitter ny PC. SÅ jeg prøver å holde lavbudsjett på denne. Hit me with the cheapest shit u got.. :grin2:

     

    Leste litt på noen tråder her at det var Gigabyte GA-P35-DS3 som var brukbart hovedkort. Men det var noen som hadde problemer med løs chipset-kjøler på den..?

    Noen flere gode alternativer???

     

    Det ga-hovedkortet fordrer jo s.775 Intel-prosessor. Hva med AMD 64 ett eller annet? Har aldri hatt AMD er det noe å satse på?

     

    Hva med billig psu som har masse effekt og samtidig er stille. Har dere noen stalltips der?

     

    Takker for svar... :yes:

  7. En pc i kåken har fått seg et virus. Den kjører XP pro og Avast antivirus. Kom sannsynligvis med en spam-mail som ble åpnet.

     

    Når jeg scanner med Avast så finner den trojanern som Win32:TestAgent-C

     

    Problemet er at PC-en sporadisk går i stand-by for så og starte opp igjen, så kan det gå ned i bare noen sekunder før den går i stand-by igjen etter windows har startet, for så å starte opp igjen. Og slik fortsetter det med forskjellg tid før restart. PC-en er med andre ord ubrukelig. Hva gjøre??? :(

     

    På forhånd takk...

  8. Hadde lyst på T1 selv, men det er en ny utgave som heter T11 som kommer nå. Har en oppgradert prosessor +++. Hvilken pris kan du få på det da...? Kameraet er jo veldig lite og greit. Men det betaler man ganske mye for. Man får sikkert kamera som har en bedre billedkvalitet pr. krone. Har bare prøvd det i butikken.

    Kan si at blitzen ikke akkurat har imponerende rekkevidde. Man ble ikke imponert av det innebygde batteriet heller.

  9. Jeg må bare minne om kameraene fra Sony... jeg selv har heller ikke ansett dette merket for noe spesielt på digikamerafronten (pga Sony er ikke først og fremst kameraprodusent i motsetning til Canon, nikon og olympus) MEN ta en nærmere titt på kameraene T1, V1 og W1..... Alle har superrask fokus, god batterilevetid og god bildekvalitet.

     

    Jeg er fristet av den nye T11 som kommer, like lite og lekkert som T1 og flusst av funksjoner. Jeg er litt bekymret for billedkvaliteten da, siden alt er så komprimert.Men det hadde en morsom makrofunksjon. :ermm:

  10. Hvordan er Sony DSC T11 (den som erstatter T1), er det bare leketøy eller?

     

    Det hadde en morsom funksjon som het "magnifying glass", noe som fører til at makrogrensen går helt ned til 1cm. Pluss at den har manuell fokus i tillegg, dette finnes vel på de fleste kamera fra Sony. Ikke skjønner jeg hvorfor de ikke har denne funksjonen på resten av apparatene. Var litt skuffet over Ixus 500, som ikke har manuell fokus pluss treig zoom. Det ble ganske lang responstid fra du trykker til bilde blir tatt.

     

    Men Sony T11 (T1) har jo sine bakdeler, lite objektiv med tverrstilt zoom inne i kameraet. Det kan jo bidra til at billedkvaliteten blir tvilsom...? Det er jo ikke særlig billlig heller. Steves Digicams gav en ganske positiv omtale..men,men?

    Det som er viktig for meg er i hvertfall en god makro, med god billedkvalitet, rask zoom og god batt. levetid. Videofunksjonen kan jeg klare meg uten. (Oj, så originale krav... :green: )

     

    Det er i alefall et kamera som kan bli med over alt.... :yes:

  11. Det er vel kanskje Panasonic DMC LC1 (5,0mp) som er den nærmeste å sammenligne med.

     

    Men skjønner fortsatt ikke hvorfor Leica skal lage kamera side om side med Panasonic, Fujifilm osv...

    Med en så ekstraordinær prislapp, bør det være noe annet en " same ol' shit, new wrapping" prinsippet de bruker.. :dontgetit:

     

    Tilsvarende er det med den lille D-Lux'en, som jo er noe av de vakreste kamera som finnes, men 8000.- for et 3,14mp lommekamera blir vel litt drøyt i dag. Det er vel mye design og merket de lever på, eller hur...?

×
×
  • Opprett ny...