Gå til innhold

stiangr1

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stiangr1

  1. Metro er nok ok på en tablet, men på en PC vil jeg bare ha en liten meny med alle programmene mine, søk og diverse andre ting. Jeg vil ikke bli dratt inn i et helt egent grensesnitt for å så trykke Windows + c og finne søkingen (som forøvrig er tungvin nok i seg selv) når jeg bare kan trykke Windows-knappen og bare skrive. "Vanlige" Windows har de tuklet for mye med. Personlig så synes jeg release preview ser jævlig stygt og kjedelig ut. De kunne ha kommet med Metro UI i Windows 8, men holdt det for seg selv og "vanlig" Windows for seg. Denne blandingen er ikke intuitiv og for min del så har Microsoft ødelagt Windows.

  2. Jeg bruker både iOS, Android og Windows phone og jeg har lagt merke til at Windows phone mangler mange funksjoner og har en del begrensninger som Microsoft har lagt inn selv. Jeg liker ikke zune heller som egentlig bare er unødvendig og tungvint. Av like vell gjør Windows phone mye riktig (spesielt til å være en 2.0 versjon) og jeg tror mange fint kunne brukt Windows phone. Man må bare gi Windows Phone en sjanse.

  3. Hvis man ikke kan konkurrere må man sabotere.

    Jeg var stolt over at Nokia hadde mistet så store markedsandeler og ikke saksøkt (bortsett fra da Apple saksøkte og de måtte beskytte seg). Nå er det vell bare RIM av de som har tapt store markedsandeler som har holdt seg unna. Dette ødelegger bare for forbrukerne og hjelper de store firmaene som ikke takler å tape penger og kunder.

×
×
  • Opprett ny...