Gå til innhold

gannon

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gannon

  1. Halla! Har tenkt å komme meg tilbake i form etter et lengre skadefravær. Tenker blant annet å drive med slyngetrening, og stusser på ulike tilbud. Det varierer veldig, fra kroner 200 til 1000+.

     

    Siden jeg har liten greie på utstyr generelt (les: idrettsklubben forsørget), så hadde jeg satt pris på om noen kunne hjulpet til.

     

    På forhånd takk for svar!

     

    gannon

  2. Er det kun meg som faktisk har LYST til å studere i utlandet kontra Norge?

     

    Nei, er nok flere, inkludert meg selv da valget skulle taes for et år siden. Dogg endte det med jeg ble i Norge, siden jeg rett og slett ikke ville være i stand til å overkomme det økonomiske problemet :(

  3. Jeg trodde planen var å la amerikanerne redde oss? Skal vi slåss selv!?

     

    Med risiko for atomkrig (mot land med wmd), så ville de nølt i første omgang.

     

     

    Selv ville jeg uten å nøle ha forsvart den jord jeg står på nå. Er av innvandrerbakgrunn (andre generasjon), og både meg og min familie er evig takknemlig for å ha blitt tatt så vell imot av det norske folk, og bli gitt en mulighet til et nytt liv. Om det er lov av meg å si det, har vi hver dag og hver en av oss forsøket å bidra så mye vi makter til vårt samfunn, som takk for alt, og fortsetter med det til solen går ned.

     

    Vanskelig å si med ord den følelse over å bli gitt en sånn sjanse, og bli tatt imot med åpne armer :cry: Vi skylder dette landet alt.

     

     

    Skal forøvrig inn til førstegangstjeneste om noen år, og kan se for meg å jobbe i Forsvaret etter det

    • Liker 5
  4. Lengre skoledager høres ut som en dyr ide.

     

    Selv mener jeg at elever har godt av hjemmelekser. Det er fin måte å disiplinere på, og samtidig la de unge få arbeide selvstendig. Det er synd at det ikke faller i smak for noen, men realiteten er at de som arbeider seriøst med skolen vil ha større sjanse til å lykkes. Det er det ikke så mange barn som skjønner når de er mindre, og derfor bryr de seg heller ikke. De trenger mer inspirasjon, og kanskje en oppvåkning på hvor viktig det er for dem å tilegne seg kunnskap fra dag en. Ikke en lett oppgave, men mine foreldre klarte å nå gjennom til meg, så tror ikke det er helt umulig heller.

  5. Ja, han kollegaen min har fått etterbetalt store summer han også. Så umulig skal det ikke være. Tidsrom og sum er ikke noe man tar stilling til, rett skal være rett.

     

    Men: De kan faktisk nekte deg, om det ikke var avtalt slik ved ansettelse. Viktig at slike ting ikke faller ut av kontrakten din.

     

    Som sagt, se over dette igjen, så har du noe håndfast å vise til. Nå som en av dere faktisk får utbetaling, vil jeg si at sjansene dine er gode for at dere finner løsning med sjefen. Ta eventuelt kontakt med ledelsen i trinnet over.

  6. Hei! Det er nevnt tidligere i denne tråden at poenggrensene som står på sammordna opptak ikke er de endelige grensene. Jeg finner ikke denne linken noen steder. Noen som vet hvor jeg kan se dette?

     

     

     

    Denne du leter etter ja? Det hender at noen bestemmer seg etter to måneder (faktisk) at studiet ikke var noe for dem, så det er noen knappe sjanser da.

     

    Dogg ville jeg ikke ha satset på det selv. Kan jo liksom ikke regne med at det skjer hvert år likssom. Gå ut ifra grensene på sammordna, så du har litt å gå på i tillegg.

×
×
  • Opprett ny...