Gå til innhold

leoms17

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av leoms17

  1. Bestillte med All Access på elkjøp Hamar tidlig i oktober. Fikk utsettelser fra 10/11 til 09/12, 16/12 og sist 23/12.

    Da jeg fikk den siste meldingen (rett før 16/12) ble jeg ganske sur og skrev til elkøp, men tok meg også turen dit med mistanke om at vi som bestillte All Access var annenklassekunder. Der fikk jeg beskjed om at de ikke visste noe og at jeg sannsynligvis ikke fikk konsollen den 23. heller (og mye eksempler fra PS5-salget, noe som var uinteressant og hadde lite med saken å gjøre).

    I går kveld så jeg at Rudshøgda i nærheten hadde 1 konsoll i butikken. Like etter plinget en SMS med beskjed om at XBOXen kune hentes. Og den var faktisk der! Før den 23/12 altså, så der blir oppgradering til jul! Håper dere andre som bestillte før 10/11 også får konsoll :)

    • Liker 1
  2. Har selv egentlig bestemt meg for å vente til Windows Phone 8, tror jeg klarer å holde ut med min Omnia 7 til da.

     

    Jeg tror ikke det er så dumt det du sier, Omnia7 holder massevis for meg også. En solid maskin på alle måter. Min har 16GB minne så jeg vinner ikke særlig med de nye mobilene i wave 2. WP7 fungerer fint med 1Ghz prosessor også og FF-kamera savner jeg ikke heller...

     

    Jeg har ikke vært mye aktiv i tråden i det siste, men har holdt ett øye med det som er blitt skrevet og synes utviklingen av hele MS sin strategi er kjempespennende.

    Jeg må si slik som andre har ment at jeg setter pris på en telefon som takler telefon-e-post-internett oppgavene på en solid, kjapp og lettvint måte.

    Min tid som ROM-flashing entusiast er forbi, jeg savner ikke windows mobile og har heller ikke noe interesse i å "gå tilbake" ved å velge android. Jeg husker da HTC touch HD kom ut: flere kritiserte den fordi den trengte en kjempe prosessor for å kjøre WM6.5 laggfritt. Ingen som anklager Android for nettopp det...

     

    Dessuten vil nok MS gi windows phone flere og flere egenskaper, selv om plattformen forblir lukket. Der et faktum allerede med Mango og det er klart mer funksjonalitet vil komme.

     

    De må bare forte seg lit og få produsentene til å lage knallgode produkter. Nokia vil i hvertfall produsere en superbrett håper jeg!

  3. Stemmer, jeg vil gjerne åpne ny fane stille og rolig i bakgrunnen. Feks når jeg leser VG, så liker jeg å bla meg igjennom, og åpne interessante artikler i bakgrunnen, for så å lese en og en etter at jeg har gått igjennom forsiden.

     

    Er det noen lett måte å bla seg igjennom åpne faner?

    trykk+hold> åpne i ny fane

    Når den nye fanen åpner bruker man tilbake-knappen så er man tilbake på forsiden mens artikkelen(e) lastes ned i bakgrunnen.

  4. Fikk min Lumia 800 i dag. For en herlig telefon. Hadde N9 tidligere og var storfornøyd med designet, men mindre imponert av Meego. Lumia 800 er nærmest perfektsjon for min del. :)

    Morsomt å høre det fra en N9-bruker!

     

    Hehe, jaja. Hvis jeg da husker rett, så må jeg nå factory resete og legge inn gamle kontoen, hvis jeg virkelig klarer å huske hva den var for noe? :p

     

    Et tips slik at du unngår slike problemer i fremtiden er å koble alle dine live-kontoer sammens lik at man kun logger seg med den ene, men kan lett bytte til alle andre du eier. Jeg har min norske, pluss en UK-ID til mobilen pluss en til Skydrive backup og det er mye lettere å navigere gjennom dem fra innsiden enn å logge seg inn og ut av hver enkel ID.

     

    > På høyre øvre hjørnet ser du navnet ditt, hvis du trykker der kan du se alle Live-adresser er koblet sammen og bare trykke på den du vil gå til.

  5. @ferrek

     

    Hvis du allerede har android eller iphone kan du "oppleve" wp7 her

     

    Det skal fungere ganske bra, med noen begrensninger i og med at det ikke blir din liveID og facebook-konto den er koblet til, alt er fake. Heller ikke alle programmene skal fungere, men man får et mer helhetlig intrykk av hvordan bilder, poster, samtaler, osv er så integrert i OSet og hvor mye man får ut av live tiles og hub konseptene.

     

    Jeg vet ikke hvor snappy den demo er, men WP7 er allerede snappy på 1st gen mobiler, så 2nd gen mobiler som HTC titan høres ut som mer av det gode.

  6. @Blackbuck: Fordi jeg hater å måtte være avhengig av ekstraprogrammer for å gjøre "hverdagslige ting". Jeg vil kunne bare dra over de filene jeg vil overføre, uten noe mer klunder. Men det er en faktor som kan telle til dens fordel dersom det er tilfelle: Kan man innstallere Zune på flere datamaskiner å bruke det om hverandre, eller følger de samme latterlige filosofi (for meg) som Apple med sin iTunes at man kun kan forholde seg til èn datamaskin?

     

    Bare en liten presisering: du kan koble deg til så mange PCer som du vil via Zune, men du kan kun sette opp automatisk sinkronisering mot en PC om gangen. Dvs at du vil være "gjest" på alle andre PCer enn den ene og dermed vil du måtte flytte filer til og fra manuelt.

     

    Du kan til enhver tid velge hvilken PC du skal ha som sync PC, men da blir du automatisk gjest på den andre PC du tidligere var koblet til.

     

    Når det gjelder selve prosedyren med zune så er dette veldig lett, det er bare å kaste filene (bilder/filmer/podcaster/musikk) fra zune til mobil-ikonet i nedre venstre hjørnet og that's it.

     

    Hvis du vil ha office-filer må du heller laste dem opp til en ny mappe skydrive på din primær Live-konto, de vil da dukke opp i din office hub på mobilen. Dette gjelder også PDF-filer, men jeg får tilgang kun ved å lage en ny mappe i sky drive, av en eller annen grunn får jeg ikke se dokumentene i "my documents" mappa (kan hende det er noe som feiler akkurat nå)

     

    Jeg har enda ikke oppgradert til Sharepoint og office 365, men da tror jeg mye mer kan plutselig bli veldig interessant.

     

    Håper dette var til hjelp!

  7. Rart det skal være så vanskelig å sette opp data på Lumia.

     

    Er det noen som har hatt både Omnia 7 og W som kunne gitt meg en sammenligning?

     

    En annen ting. Er det noen som har lastet ned en ROM fra Samsungfirmware (eller hva det heter) og fått norsk språk på telefonen?

    Tips til hvordan å få norsk språk på en Omnia 7?

     

    Det finnes ingen rom med norsk som språk i menyene, men alle rommene burde ha alle tilgjengelige språk på tastatur og ordbok. Jeg har brukt to rom fra samfirmware, JK1 og KC1. Ikke bruk de siste som er merket WP7_engineer, disse vil ikke sikkert få oppdateringer senere. Jeg har den som slutter med KC1 men som ikke kommer med CSC fil (man må laste opp CSC filen fra f.eks XXENJK1) for at også OS blir flashet.

    den tror jeg var NoDo så da må du oppdatere alt frem til 7740. Det er kun de engineer filene som har mango, men jeg tror ikke det er vits som sagt. Hvis du likevel vil bruke de må du laste flashprogrammet fra "wp7_engineer" linken, da det vanlige programet vil kun flashe vanlige rom (det hele et jo reversibelt!)

     

    Håper det var fortåelig...

  8. Heisann, Etter å ha kontakta oncall angående oppsett til mobildata, fikk jeg beskjed om at di ikke hadde oppsett til win7.5. Synes dette er ganske rart da win7.5 har vel vært ute en stund nå? ble anbefalt en nokia app som vist nok skulle komme..

     

    Så da er spørsmålet mitt: Har denne appen kommet ut nå? hvor finner jeg den?

     

    Er det noen her med win7.5 og onecall som har fått til å sette opp mobildata?

    hadde vært topp om noen kunne forklare meg hvordan jeg setter det opp, fikk beskjed om

    at jeg kunne prøve å skrive internett som apn navn og at dette kanskje skulle virke, noe det ikke gjorde..

     

    Jeg har omnia 7 og onecall. Før hadde jeg networknorway som jo eier onecall, så da jeg byttet ble i praksis ingenting endret i stillinger. Samsung har en nettverk profil app som setter opp mobilen automatisk, men dette hjalp i grunn med MMS ,da dataoppsettet er jo ganske straight forward hvis man bruker det som står på NN sine sider.

     

    Jeg husker at jeg gjorde det slik første gangen, men brukte bare sammys app ved senere anledninger. Er altså ikke noe tilsvarende netverks profil app allerede i programlisten på mobilen din? Det er slik som bare dukker opp avhengig av SIM-kortet man putter i er det ikke?det hadde vært veldig rart hvis du ikke fikk det til, jeg tror ikke det der er så vanskelig.

  9. Her var det noe som kan være av interesse hvis W8 kommer til windows phone på ett eller annet tidspunkt i fremtiden:

     

    http://www.winsupersite.com/blog/supersite-blog-39/windows-7/run-android-apps-windows-141407

     

    Man kan tenke seg mulighetene der, og man kan lure på hva MS driver med i forhold til fremtidige planer for alle plattformene sine... Håper de kommer med noe spennende på CES!

     

    Noen av dere som har sett noe TV-reklame om windows phone i det hele tatt? (ikke de dumme microsoft reklamene hvor alle gjør ting som ikke er mulig å få til på ordentlig)

  10. Noen som har fått Søk i Kart til å fungere? Når jeg trykker søk for å gjøre et søk etter for eksempel en adresse, får jeg bare opp Bing-søk. http://www.microsoft.com/windowsphone/nb-NO/howto/wp7/web/use-maps-to-find-a-place.aspx

     

    Noen som har fått vegbeskrivelser i Kart til å fungere? Virker ikke dette i Norge? http://www.microsoft.com/windowsphone/nb-NO/howto/wp7/web/get-directions.aspx

    i settings>region+language må du endre browser and search til Uk eller USA. Da vil du kunne søke på adresser og få veiveskrivelser.

  11. Jeg har ikke Premium og jeg får brukt Spotify.

     

    Syns Spotify-appen er ustabil. Musikken stopper når jeg starter et spill osv. Og så har de ikke fått inn last.fm-støtte? Svakt.

     

    Nå burde WiMP våkne opp og slippe appen snart.

     

    Hos meg ser det ut som jeg har fått 30 dagers premium konto når jeg installerte. Regner med at det gjelder de fleste - logg dere på spotify.com og sjekk kontostatus.

     

    Edit: kommer uansett til å avinstallere spotify når wimp kommer pga at de mangler masse musikk.

    jeg har alltid hatt en gratis konto og har fortsatt det (sjekket det nå). streamer på wp7 uten problemer. Dvs ingen krav om Premium konto.

  12. Jeg blir så irritert over disse "journalistene" på amobil.no

    De har etter alt sannsynlighet aldri vært bort i wp7 (ikke av nysgjerrighet en gang) og bare skriver det de finner på nettet uten å sjekke om det stemmer eller ikke - dette med kvalitetssikring av kildene.

     

    Nå skriver de at spotify er ute, men at det ikke er mulig å bruke det med mindre man har premium konto, ha ha, hvor mange slike usanne idiotiske kommentarer klarer amobil.no å forfatte hver uke?

  13. Noen som vennligst forteller "journalisten" her at det ikke er nødvendig å betale for å kunne bruke appen?

     

    Jeg har aldri betalt for Spotify og streamer musikk uten problemer med min WP7. Man kan velge å ikke bruke 3G og da blir det ikke mulig å logge seg på hvis man ikke er tilkoblet via WiFi, men premium konto?? Du har tydeligvis aldri vært i nærheten av WP7 og bare leste dette om spotify ett eller annet tvilsomt sted på nettet. Bra jobba!

     

    Og jeg må nok legge til: SELVFØLGELIG krever ikke appen at du har premium konto, hvorfor skulle den det når den ikke krever det for andre plattformer? Kanskje man må betale i andre land som har andre avtaler, men her er det akkurat det samme som på PCen.

  14. Spotify har kommet. Har innstallert det. Ser meget pent ut og fin ytelse. Mulig den ikke har kommet i den norske marketplace'n - den er rævkjørt har jeg fått med meg :)

     

    Kan ikke se at Spotify har kommet enda, men personlig venter jeg på Wimp. Spotify mangler nemlig bl.a. følgende artister som er et must:

     

    Pink Floyd, Metallica, Prodigy (kun et par album) etc.

     

    Edit: merkelig, hvis jeg søker i Zune (på PC'en) så kommer Spotify opp, men søker jeg på marketplace i telefonen kommer det ikke opp.

     

    Gå til http://www.microsoft.com/windowsphone/nb-no/default.aspx og last den ned derfra.

  15. Jeg har gjort det i flere anledninger, fikk bare et vagt svar om at de ikke visste noe og at de ikke kunne hjelpe meg.

     

    Takk for tipset, jeg er veldig fristet til å kjøpe meg den nye kindle touch når den er tilgjengelig i UK

     

    Jeg fikk et veldig positivt svar i går fra rette person at dette skulle de definitivt se på og sende meg en e-post når det var ordnet. Så vi får se.....

     

     

    Vet ikke hvilken skjerm touch har, men det er _stor_ forskjell på lcd-skjermer og disse monokrome elektronisk blekk skjermene når det gjelder lesbarhet. Spesielt utendørs merkes dette.

     

    Offtopic folkens, beklager! Kindle touch> e-ink

  16. Det mangler en del andre apps også, jeg har enda ikke byttet til norsk LiveID pga at kindle enda ikke er tilgjengelig. Jeg begynner å bli fristet til å kjøpe meg en kindle reader og glemme hele greia, litt synd.

     

    Kindle reader er et must hvis du har planer om å lese mye. Skjermen på den er fantastisk bra til å lese bøker på.

     

    Ellers vil jeg anbefale å logge inn på amazon og sende en supporthenvendelse på kindle apps og spørre når kindle app for windows phone blir tilgjengelig i Norge. Dette er det kun Amazon som kan gjøre noe med og er det folk som maser så blir det kanskje gjort noe.

     

    Jeg har gjort det i flere anledninger, fikk bare et vagt svar om at de ikke visste noe og at de ikke kunne hjelpe meg.

     

    Takk for tipset, jeg er veldig fristet til å kjøpe meg den nye kindle touch når den er tilgjengelig i UK

  17. Da har jeg etter snart 10 år med Windows Mobile gått over til et annet OS. Fikk min HTC Titan i går.

     

    Hvilke erfaringer har dere med wifi på WP7.5? Med både mobilnett og wifi påslått, klarer den å rute all datatrafikk over wifi? Og hvordan er strømforbruket med wifi påslått hele tiden?

     

    Med HTC Touch Pro 2 osv så kunne jo telefonen brukes som lommevarmer med wifi påslått så jeg er litt skeptisk :-)

     

    Som de andre svarte tidligere: wifi på hele tiden gjør ingen merkbar forskjell på batteriet og ellers.

    Jeg er også en av de som har alt på og som bruker nettet flyttig i løpet av dagen, så jeg må nok lade hver natt (helt enig i at battery saver er en knall funksjon!), men min kone bruker f.eks kun wifi og hennes telefon (Omnia 7 som min) klarer seg mye lenger.

     

    Hva synes dere Titan brukere om skjermoppløsningen på den gigantiske skjermen? De som har gått fra Omnia 7 til titan?

     

    Jeg har ingen planer om å bytte telefon enda i og med at jeg har 16GB og at telefonen kjører Mango like bra som den kjørte 7.0, men lurer på hvordan det blir med den nye Samsung topp-modell på 4.3''!

     

    Angående Nokia og sett bort fra rykter osv, tror ikke dere at denne Lumia 800 ikke er topp-modellen? Har ikke Nokia pleid å bruke 9 for sine topp-produkter? Jeg kan tenke meg de kommer med mye spennende neste år, jeg bare håper at WP7 begynner å ha litt moment før eller siden... ser ikke ut som om MS gjør noe særlig PR her i landet enda og det ser dårlig ut med norske apps foreløpig. Litt deprimerende faktisk, jeg trodde at ja, nå skal de gasse på, men det har de ikke gjort.

     

    Det mangler en del andre apps også, jeg har enda ikke byttet til norsk LiveID pga at kindle enda ikke er tilgjengelig. Jeg begynner å bli fristet til å kjøpe meg en kindle reader og glemme hele greia, litt synd.

     

    Og en ting til, det hadde vært interessant å vite hvor mange som egentlig kjøper WP7, det ser i alle fall ut som om det blir flere enn i fjor nå at wave 2 er begynt å selges.

  18. Hei,

    Har fått meg HTC HD7 telefonen og oppdaterte denne første gang på en Windows 8 Developer Preview maskin. Alt det gikk knirkefritt, men ser ut som den er koblet til engelsk en engelsk zune konto og live ID når jeg brukte denne maskinen.

     

    Opprettet ny Live ID med norsk loactions etc, kjørte en reset på telefonen og logget meg inn på denne etterpå. Får fortsatt språkvalg på 5-6 språk som engelsk, spansk, fransk etc, men ikke norsk.

    Skal det ikke være mulig å få norsk språkpakke på telefonen?

     

    Jeg har norsk tastatur, norsk marketplace etc.

     

    Noen tips?

    Det er ikke mulig offisielt, men du kan gjøre noe ala http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268171.

     

    På nye Mango telefoner så vil jeg anta at Norsk er ferdig installert.

     

    Jeg har nå oppdatert min kones Omnia 7, den hadde åpen nederlansk rom fra samfirmware.com (XXKC1) og alt gikk smertefritt. Hun fikk alle språkpakker (kinesisk og hele greia). Kan det være at noen av dere bruker/har opperatørfirmware og at da operatørene velger å ikke legge til alle språk?

     

    Forrsten, tap -to-focus i kamera appen er jammen velkommen!

     

    EDIT: jeg leste postene deres igjen, du hadde norsk tastatur, men ikke menyer? Jeg tror man kun får menyene i noen få språk. Man får derimot tastatur på norsk som var det viktigste.

×
×
  • Opprett ny...