Gå til innhold

nordmo91

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nordmo91

  1. Hei! Jeg sitter nå på LAN-party i tromsø med mitt Logitech G930 headset og merker at lyden skurrer noen ganger, regner med det er på grunn av mye trådløse signaler i hallen der jeg sitter siden jeg aldri har merket dette før. Er det noen som vet om en løsning på dette? har prøvd å ta ut USB senderen til headsetet og bare kjøre det via usb kabelen men da får det ikke kontakt med maskinen =/

  2. Litt pinlig nå som jeg fikk tilgang til serveren jeg skal bruke, det er allerede opprettet domene så nå blir det en enkel sak å opprette brukere/mapper og mappe opp homefoldere :)

    Skal virkelig lese og jobbe mere med dette siden det er noe jeg må kunne i frammtiden.

    Du har rett Ole A, fagprøven er aktuell, var viss bare jeg som unødvendig stresset i forkant.

     

    Tusen takk for all hjelpa, har vært ekstremt nyttig!

  3. Hei sitter å jobber med en fagprøve oppgave der en av delene består i å sette opp en server og en stasjonær maskin. Den stasjonære skal brukes av 3-4 brukere, hver bruker skal ha privat hjemme område på serveren men de skal også ha tilgang til ett felles hjemme område.

    Har egentlig ikke satt opp hjemme områder til brukere før så spørsmålet mitt er: kan jeg lage lokale brukere på stasjonær maskinen og så linke til hjemmeområder på serveren eller må brukerne inn i ett domene på serveren?

     

    Har prøvd å søkt litt rundt omkring og har ikke funnet noen grundige svar på dette.

     

    Føler jeg blir litt stresset av denne delen av oppgaven så hjelp hadde vært fint å få :)

     

    PS. kan hende denne tråden er feilplassert så jeg beklager visst dette er tilfelle :p

  4. Visst emnet er feiplassert og dårlig forklart beklager jeg for det.

     

    Jeg har 1 headset som kobles til med USB og 1 headset som kobles til med minijack. Jeg lurer på om det er mulig å få lyd ut på begge disse samtidig? Altså ikke lyd fra forskjellige programmer til forskjellige lyd enheter, men all lyd fra PC til begge headset.

     

    Headsettenes navn er Logitech G930 og Creative Fatal1ty

    Har Win 7 Pro 64-bit

     

    Er takknemlig for all hjelp jeg får!

    Trenger dere mer info så si ifra! :)

  5. Hei! Kompisen min skal kjøpe en gamer-pc på 12-14 tusen og han har sett en del på alienware MEN jeg syns det blir helt galt å betale så ekstremt mye for en pc med så lite hardware, altså 13tusen for en pc med i7, 6870, 6gb ram, 500gb hdd og uten ssd og når man bruker dell sin alienware pc bygger får man veldig få valgmuligheter. Det er mulig jeg tar feil når det kommer til prisen men jeg syns dette virket urimelig.

     

    Spørsmålet mitt er: er det noen sider/firma som har en god ordning der man kan velge deler selv så bygger de pc'en for deg?

  6. Hei! Har nettopp fådt meg en x10 minipro og prøver nå å koble den til nettet på jobb men all trafikken går igjennom en proxy server, også på gjestenettet. Jeg prøver å koble meg til gjestenettet og får hentet ip-adresse, kommer meg inn på cisco sin brukernavn/pw side, skriver inn detaljene og får det godkjent men kommer meg ikke videre og jeg tror det er pga proxyen. Vet noen om det er mulig å stille inn mobilen min til å bruke proxy?

     

    ett bonus spørsmål: er det mulig å få nett til mobilen via min stasjonære pc?

     

    takker på forhånd for alle svar! :)

  7. Takker for alle svar!

     

    Har byttet hvifta og levert maskinen tilbake til eleven, regner med hvis eleven kommer tilbake så er det noe annet enn hvifta som er galt. det er i området på venstre sia av tastaturet hvor USB'er og kortleser er.

     

    Lyden kan høres ut som lyden man får når man starter stasjonære maskiner, altså ikke en lyd som kommer pga OS. Regner med at det er en error lyd, som iKent sa.

  8. Jeg jobber på en videregående skole på IKT avdeling som lærling og vi har fådt inn en litt merkelig pc sak. Laptopen det gjelder er en hp 6530b som piper på helt tilfeldige tidspunkt, lyden kommer ifra området ve hvifta og det er ikke en "software" lyd, altså den kan pipe selv om den er i dvalemodus og lyden er skrudd av. Vi har fådt byttet hovedkort på den men dette hjalp altså ikke.

    Noen som vet hva dette kan være?

  9. Hm får prøve Startup repair når jeg kommer hjem da. Begge diskene sto i når jeg installerte win7 og ingen av diskene har vært brukt før men nå som 320gb hdd'en gikk til h tok jeg den ut. Kan ikke tenke meg at win7 install har lagt viktige filer på den disken når jeg valgte SSD'en som hoved enhet. Tusen takk for hjelpen! Hadde vært ekstremt surt hvis OSet jeg hadde bare kunne brukes 1 gang.. :p

  10. Før jeg begynner litt spec's

    HDD's: 1 64gb SSD fra Crucial. 1 320gb HDD fra Western Digital

    HK: Asus P6T SE

     

    Først merket jeg at jeg ikke fikk lagret noe på 320gb hdd'en så jeg tok restart og fikk beskjed om at maskinen ikke kunne hente opp HDD'en i Sataport 3, som var 320gb disken og senere fikk jeg beskjeden "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". Så jeg koblet ut 320gb disken, satte boot order til å boote SSD'en, kjørte save og exit. Når jeg starter opp får jeg fortsatt beskjeden om å restarte og velge proper boot device. Har passet på at det ikke står i noen USB og jeg fikk SSD'en for noen dager siden så jeg kan ikke tenke meg at det er noe feil på den.

     

    Kan noen vennligst hjelpe meg? =/ Takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...