Gå til innhold

Wiztard

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wiztard

  1. Jaha?

     

    HBO Nordic har ikke noe med HBO å gjøre utover at de har kjøpt rettighetene til innholdet i Norden.

     

    HBO i USA derimot har en strømmetjeneste som fungerer utmerket. Den nordiske er noe komplett ræl som brukte flash frem til 2018

     

     

    De har jo ikke valgt å levere det slik, de har solgt det til en tredjepart som er helt ubrukelige.

     

    HBO Nordic ble vel solgt til Home Box Office Nordic Investments i 2013, som eies av/er en del av HBO. Så jo, det er HBO sin feil at de ikke kan levere en brukbar tjeneste til forbrukere i Norden og Spania.

    • Liker 5
  2. Jeg er fortsatt usikker siden det virker som alle anbefaler 3600x, til tross for at reviews/gaming benchmarks marginalt favoriserer i5, i tillegg til at i5 har større headroom til overklokking. Er noe noe jeg overser?

    Én ting å tenke på er at når reviewers tester spill, så tester de med kun spillet oppe. Hvis man derimot også har nettleser, spotify, discord, origin, steam og bnet åpent mens du spiller, så er det godt mulig at de ekstra trådene som 3600x har gir deg høyere 1% lows.

    • Liker 2
  3.  

    Har en ledig 140 mm slot i denne NZXT blikkboksen. Hva anbefales her. Er interessert i lav RPM, gjerne gummihjørner for vibrasjoners skyld, men kan vel sikkert legge en flekk monteringstape med skum der. Er så mye å velge mellom. Noe som er bra saker for middels grei penge?

     

    Jeg føler at Noctua ofte er standardsvaret når man vil ha en stillegående vifte: https://www.prisjakt.no/product.php?p=2009308

  4. Vil bare bemerke at conquest i BF1 er helt annerledes enn på de tidligere spillene. Borte er ticket-systemet som teller nedover avhengig av antall flagg og hvor mange som dør. Nå er det eneste som bestemmer om du vinner eller taper hvor mange flagg du besitter, og hvor lenge. Hvert flagg gir ett poeng per 16 sekunder, og en timer bestemmer hvor lenge matchen varer.

  5. Forstår ikke helt hvordan fremgangsmåten rundt bruk av WxMaxima, Geogebra og slike programmer skal foregå? Man må ta bilde av enhver operasjon man gjør? Vil ikke det bli veldig rotete?

     

    Jeg har aldri forstått hvordan man bruker WxMaxima, men på Geogebra er det bare å trykke på Vis-> konstruksjonsforklaring (eller trykke Ctrl+Shift+L ) for å få opp en liste over de operasjonene man har gjort. Denne lista kan printes ut og leveres sammen med grafen. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...