Gå til innhold

Vistula Uhlan

Medlemmer
  • Innlegg

    756
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vistula Uhlan

  1. Fjortisane får jo ofte penge frå foreldra... :hrm:

     

    Håpe det blir P2P, for å ungå at folk skal få ein fordel av å kjøpe oppgraderinga som våpen/spells osv.

     

    Og dei har vel brukt so mykje penga på å utvikle det at dei må ha P2P.

     

    Du tener ikkje nødvendigvis meir på P2P, er ein grunn til at fleire og fleire veljer F2P. Turbine har økt inntektane sine enormt, og mange fleire speler LOTRO etter at det blei F2P, og det er ingen problem for spel som Allods Online og Guild Wars å gå rundt. Mikro-transaksjonar er dessverre veldig lønnsomt.

  2. Viss dei har ein månadspris, eg har ikkje lest noko om at betalingsmetoden er offentleggjort, så kanskje dei hopper rett på F2P bølgja med mikro-transaksjonar? Eg håper verkeleg ikkje, men det er ein mogelegheit for det, spesielt sidan P2P blir sjeldnare og sjeldnare for spel, spesielt etter korleis LOTRO mangedobla forteninga si med å gå frå P2P til F2P.

  3. Peter Jackson.

    Ten years ago, Orlando Bloom created an iconic character with his portrayal of Legolas. I'm excited to announce today that we'll be revisiting Middle Earth with him once more. I’m thrilled to be working with Orlando again. Funny thing is, I look older—and he doesn’t! I guess that's why he makes such a wonderful elf.

     

    Nice :)

     

    Jackson må ha vore høg viss han meiner Bloom skapte ein ikonisk karakter som Legolas. Bloom er og blir ein elendig skodespelar, og hans rolle som Legolas var heilt grusam. Det kunne jo skuldast manuset, men tviler på det. Dette sitatet gjer meg forøverig enda meir redd for at Legolas kjem til å ha ei stor rolle, og eg trur Jackson kjem til å la Legolas ta over mange av rollane til Thranduil.

     

     

    Så Pirates 4 på kino nå i 3D, det var en morsom effekt vil jeg si. Men det er ikke mer enn det. For de som har sett filmer i 3D, så har de kanskje lagt merke til at i mange scener kan du ta av brillene og alt, selv teksten, er like klart, for det er ikke 3D.

     

    Å sette f.eks. Smaugs flammer i 3D kan gi filmen en mye større effekt, og la folk leve seg inn i Midgard på en helt annen måte enn 2D og bøker.

     

    Etter mi meining er det ingen medie som kan måle seg med bøker når det kjem til mogelegheita til å leve seg inn, men 3D kan nok gjere det betre enn 2D, men eg trur at bortsett frå Smaug så er det få gongar at 3D verkeleg kjem til å forbetre filmen.

  4. Etter Dragon Age 2 mistet jeg litt troen på BioWare, og ser ut som den troen ikke vil bli funnet igjen.

     

    Litt synd egentlig, for de har laget mange gode spill. Får bare satse på at noen nye, flinke utviklere tar plassen deres

     

    Kva? Så viss ME3 blir den beste Action-RPGen som nokonsinne er eller blir laga, så vil du likevel ikkje få trua tilbake på dei? Viss du ikkje meinte det, så er det rart å miste trua på dei no, når dei slepp det som kanskje er den største tittelen deira nokonsinne om under eit år.

  5. Min første blir ein Sith Pureblood Sith Warrior med speccen Juggernaut, blir ikkje meir badass enn det 8). Har allereie skaffa meg ein lvlling partnar, og eg kan nesten ikkje vente på dette! :p

     

     

    Men har høyrd frå andre anmeldingar at det ikkje er "grind" i TOR, men stod veldig lite om det i denne artikkelen, så er spent på det.

     

     

    Edit: Space-combat ser faktisk gøy ut, syns eg, sjølv om det er "on rails".

  6. Eg er mykje meir skeptisk til Richard Armitage enn Martin Freeman. Å spele ein dverg (og ikkje minst ein dvergekonge) i Tolkien's verd er ingen lett rolle. Denne filmen blir god eller dårleg på om Armitage gjer ein god eller dårleg rolle, trur eg.

     

    Men sjølvsagt, med Jackson bak rattet kan han lett øydeleggje det sjølv om Armitage gjer tidenes prestasjon.

  7. Legolas er sonen til Thranduil, konge av Myrkskog, ja, og sånn sett burde dei vel kunne skrive han inn

     

    Når Thranduil avhøyrer Thorin.

    Men han bør ikkje ha ei stor rolle. Eg er redd at Galadriel eller Legolas kjem til å bli som Arwen, at dei legg dei inn i rolla til nokre andre, av uforståelege grunnar.

     

     

    Forresten, nokon som veit kjem som skal spele Bard?

  8. Nokon som veit noko om Cate Blanchett si rolle? Eg har høyrd ho skal spele Galadriel (og det ville vore naturleg, ho er ein dyktig skodespelar og gjorde ei god rolle som ho i Ringenes Herre), men Galadriel er jo ikkje tilstades i Hobbiten. Ho blir ikkje ein gong nemnd. Så eg er ekstremt uroleg på om dette blir bra, eller enda ein Ringenes Herre - To Tårn :(

     

    Satser også på at det blir gitt ut ein 2D versjon, da eg får veldig vondt i auga og nakken når eg ser 3D.

  9. Nummer en virker som en ganske mye bedre introduksjon til universet, men det er uansett to nokså ... Forskjellige opplevelser. På godt og vondt. Du kan jo kjøpe DA2 og bare ikke spille det på en stund. DA:O er et stort spill, skal litt til å blåse gjennom det på en helg eller noe (slik du kan med DA2).

     

    Eg klarar fint å blåse gjennom Origins på ei helg...

  10. eg trur det blir betre i neste expansion/store DLC.

     

    Det er nok det EA satser på at du skal tro også.

     

    Sjølvsagt er det det, men eg har likt dei fleste DLC til ME2 og Origins, men eg var litt skuffa over DA2. Så eg satser og trur at det blir betre i ein Expansion/DLC.

     

    Synes det er ganske obvious at noen sliter med salgstallene. Aldri faen om EA hadde tilbytt et spill som Mass Effect 2 på den måten her for ingen grunn. Som noen sier, å ride på forgjengeres suksess tar man bare så langt og det er på tide å innse at de gikk rett på en vegg. Jeg personlig klager ikke på leveling systemet i spillet, og talent systemet. Det jeg klager på er at du trasker rundt Kirkwall i 40-50 timer om du gjør alt og valser gjennom de samme dungeons om og om igjen. Jeg håper bare at Bioware setter seg ned og tenker litt over hva de egentlig har gitt ut nå og tar seg noen år å utvikle et nytt legendarisk spill på lik linje med Origins. Snart alle elsket det, jeg kan ikke fatte og forstå hvorfor de påtvinget oss et ned dummet spill.

     

    Tja, med 1.000.000 solgte spel så slit dei jo ikkje med salstal på DA2 ;) Det er nok heller at dei er redde for at folk ikkje vil kjøpe expansions/DLC til DA2, og at dei vil at fleire skal få tak i ME2, sånn at dei også kjøper ME3.

  11. Okay, da går jeg og besøker Jugend-vennene mine :p

     

    Samanliknar du kommunistar med nazistar? :p

     

    Noen som har peiling på hvordan man faktisk kjøper aksjer fra private selskaper?

     

    Vet ikke om jeg nevnte det tidligere, men skal investere 33000 kronasjer. 15k i et fond (det er grei skuring) og 18k i et spesifikt børsnotert selskap. Hvordan går jeg frem?

     

    Og ja, jeg har råd til å miste de pengene, og ja, jeg har tenkt meg nøye om, har en god plan og diverse.

     

    Her kanskje? http://www.oslobors.no/Oslo-Boers/Handel

    Eller her? https://www.dnbnor.no/privat/sparing-og-investering/aksjer/aksjer.html?WT.mc_id=ppc_sparing_2010_googleno_tekst_aksjer_kjoepe-aksjer_salg_broad_&WT.srch=1

  12. Partikamerater høres så.. Kommunistisk ut

     

    Personlig kommer jeg til å være på diskusjon i hovedsak, men fortsette å være i Småprat her på innlegg

     

    Noko gale med at det høyres kommunistisk ut? :p Er langt frå kommunist sjølv, men "partikamerater" ringer bra, syns eg!

×
×
  • Opprett ny...