Gå til innhold

Mann'75

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mann'75

  1. Hvis det å taste koder inn på telefonen for å slå på funksjoner ikke er å endre software, så foreslår jeg at utvider definisjonen av det å endre software. En programvareoppdatering gjør tilsvarende, bare automatisk for brukere.

    Du vet ikke nok om emnet du snakker om, fremlegger falske utsagn og holder på ditt, kommer ikke lenger med en slik diskusjon da uansett :green:

    Du ser virkelig ikke skogen for bare trær. ?

  2. "Brukte sekunder på det en superdatamaskin ville brukt årevis på."

     

    "...ville brukt tusener av år på, på kun noen få minutter."

     

    "Ifølge forskerne ville utregningen tatt 10.000 år med verdens raskeste datamaskin. I stedet ble den fullført på kun 3 minutter og 20 sekunder."

     

    Greit med konsekvente målestokker?

    Årevis = 10.000 år?

    Sekunder = 3 minutter og 20 sekunder?

     

    Det stemmer jo, hvis f.eks 10000 år ble utført på 3m20s betyr det at 50 års arbeid ble utført per sekund

  3. Konklusjonen er at telefonen fullt ut støtter VoLTE, bare nettverksoperatøren låser opp for det. Så enkelt.

     

    Edit 1:

    Det er forøvrig svakt at Tek ikke følger dette opp hos Telenor og Telia. Det hadde vært svært interessant å høre hva operatørene sier til sitt forsvar. Men nå har jeg heller ikke særlig tiltro til journalistene i Tek lengre.

     

    Edit 2:

    Ved å slå inn følgende, så har jeg fått åpnet opp valg av VoLTE og valg om å foreta anrop via WiFi. Symbolet på statuslinjen viser også VoLTE. Dette er med Telia. Om det virkelig fungerer får jeg ikke sjekket i kveld. Telefonen er en Xiaomi Mi 9T.

     

    VoLTE *#*#86583#*#*

    VoWIFI *#*#869434#*#*

     

    VoLTE.jpg

    Takk for hjelpen med å få han til å forstå begrensningen hos operatør ?
  4. Jeg har oneplus 7 pro og har ubegrenset lagring i Google sin sky. Det har jeg faktisk hadd på alt av Android tlfer også.

     

    Ubegrenset lagring av bilder dersom du tillater at Google nedskalerer bildene. De blir lagret i en høyeste kvalitet a la 15Mpix et sted, husker ikke nøyaktig. Dersom du ber om at bildene lagres i opprinnelig størrelse får du plassbegrensning på lagringen.

    • Liker 1
  5. Dine antakelser stemmer ikke med min erfaring. Selve utsagnet om at en operatør leverer VoLTE til en modell, men ikke en annen er feilaktig. Operatørene har lansert tjenestene, det er opp til telefonprodusentene å levere støtte. Som sagt så er det Nokia som er ansvarlig for levering av funksjonaliteten på telefonen.

    Kan du slutte å diskutere noe du ikke har greie på!? Nokia 7.1 støtter VoLTE. Ferdig snakka. Google it.

     

    Resten er opp til operatøren.

    • Liker 1
  6.  

    Du misforstår. Telefonen min støtter 4G tale. Men operatøren min støtter ikke min telefon.

    Du tar feil. Å støtte volte betyr å levere riktig, verifisert konfigurasjon til riktig operatør, noe som oneplus tydeligvis ikke gjør for alle de norske operatørene. Operatørene har lansert disse tjeneste for lenge siden og vil selvsagt at alle mobiler i deres nett bruker nyere teknologi slik at de kan skru ned den gamle teknologien uten å berøre kundene for mye.

    Min operatør leverer VoLTE til Nokia 8 men ikke Nokia 7.1.

    Det handler om antall modeller og hvor mange operatør gidder å jobbe med støtte for. Volummodeller har det nok enklere.

     

    7.1 har på linje med 8 støtte for denne funksjonen

  7.  

    Hva er galt med fingeravtrykk eller PIN? Er vel strengt tatt sikrere enn ansiktsopplåsing

    Fingeravtrykk er ikke sikrere, ref: 

     

    Apple said that the chances of a random finger unlocking your phone is 1 in 50,000. Going off of that number alone, Face ID is 20x more secure than Touch ID.

     

    Det kommer selvsagt ann på teknologien på ansiktgjenningskjenning, men Apple sitt tilfelle er med infrarød dybdemåling - og jeg antar Google har noe ala det samme. 

     

    Pin er tungvindt, og heller ikke mye sikrere - det er et tall man kan finne seg fram til. Dog er det en limit på antall forsøk som forhindrer dette, men det er det også med ansikt og fingeravtrykk. 

    En pin på 4 sifre har 10^4 muligheter. 10000 altså. Skal litt til å gjette det riktig før tlf låser seg ?

  8. Gode telefoner, er stort sett veldig fornøyd med min OP6, MEN det er ganske irriterende at det kun er støtte for VoLTE og VoWiFi hos Telia på disse.

    Dette fører f.eks til at man ikke kan bruke data i bakgrunnen når man er i samtale om man benytter noen andre operatører.

    Dersom noen vet om en løsning på dette skrik gjerne ut .

     

    Du forstår det er operatør og ikke produsent sin feil? Vanskelig å tolke hva du mener. Jeg byttet Nokia-modell og mistet VoLTE. Irriterende.

  9. Lurer på hvorfor Google ikke bryr seg om det norske markedet, egentlig. Vi er teknofriker med for mye penger. Hallooo? Det er penger å tjene her!

     

    Google har litt merkelig fokus på disse telefonene, de er ikke opptatt av å selge de i bøtter og spann. Det er litt mer for å vise hva man kan gjøre med en Android-telefon, så får liksom de andre produsentene følge på og ta det videre. Tror Google er fornøyd med publisiteten og et visst antall solgte enheter

    • Liker 1
  10. Smart sak! Men hva er egentlig grunnlaget for prisen? Så for meg 2-4 tusen kroner i det jeg begynte å lese saken...

     

    Utviklingskostnader. Lag én, så koster den millioner på millioner. Lag to så er utgiftene per enhet mindre, men fortsatt høye. Selg tusen, så kan du begynne å droppe prisen. Selg med jevn flyt så kan vi begynne å snakke prisen du nevner

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...