Gå til innhold

Liddell

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Liddell

  1. olalov skrev (18 minutter siden):

    Også spent på å høre noe fra OBS. Ser at det står 3 - 7 dager, og må innrømme at det hadde vært fint å fått den før eller i løpet av helga. Har bestilt levering til nærmeste varehus. Håper at det ikke skal ta all verden med tid fra lager til varehus her i Oslo. Fint å ha noe å pusle med når alt er stengt 😛

    Jeg bestilte leveranse via postnord, står 3-6 virkedager i min ordrebekreftelse. Ingen sendingsbekreftelse enda. 

    • Liker 1
  2. Når det gjelder trimming har de også gått bakover fra Prologen. "Fully adjustable gearbox" my ass!

     

    Og siden det ikke er saving på 24-timerne kommer jeg til å slite. Har nemlig PS3'n på rommet koblet til PC-skjermen, og ikke faen om jeg kommer til å ha den til å gå og virre i vei mens jeg prøver å sove. Men 24 timer B-spec må være noe av det dølleste jeg har sett. Med mindre man gidder å gi føreren en bil på linje med motstanderne i stedet for X2010'n man fikk på lv35, så kan man jo bare la gjøken kjøre og med jevne mellomrom beorde ham i pitten når det trengs.

     

    Man trenger ikke å gi ordre om pit-stop, de pitter automatisk når bensintanken ikke klarer en hel runde til, selv om pit-strategy er satt til "off".

  3. Hvordan er det egentlig meningen en skal få tak i alle bilene? Forrandres UCD for hvert løp, selv om du har klart det tidligere, eller går det på level?

     

    Skulle gjerne hatt meg en F1-bil, GT40 eller noe og en LMS racer, men skal man tjene så mye penger så tar det jo årevis.. Har ca 7mill C.r men tørr ikke bruke de :p

     

    UCD oppdateres med 6 nye biler hver gang en ny bane loades. De nederste 6 forsvinner da ut.

×
×
  • Opprett ny...