Gå til innhold

Grautmaum84

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grautmaum84

  1.  

    Hei, jeg er på utkikk etter en nettside som lar meg laste opp bilder i en eller annen form for album og som også gjerne har en lettvint måte å vise fram bildene på. Altså, noe alla picasa eller flickr.

     

    Picasa og 500px er desverre uaktuelt, da jeg må ha mulighet for å gi link til bildene "public" Og de var vist ikke spesielt keen på å la mine bilder sees av alle. Forklaringen ligger nok i at jeg tar en del akt/boudoir, det funker fint det, så lenge du ikke har mannlige modeller...

     

    Noen som vet om det finnes ett slikt alternativ? Eller må jeg rett og slett skaffe en egen nettside?

    Det ligger jo en bråte med nakenbilder på 500px.com både i akt og mer glamourgata så har dette vært ett problem hele tiden ?

     

     

    Jeg har også sett disse, så jeg trodde jeg handlet i god tro når jeg lagde meg en konto:

    "We have found content on your account that is not suitable for 500px and have had to remove it. We do not allow material containing the explicit description or display of sexual organs or activity. Please go to 500px.com/manage to remove any content within that definition from 500px.

    This is just a warning, but if we continue to find unsuitable material it may result in your account being banned. If you have any questions, contact us at [email protected].

    Thanks,

    500px"

    Og de fjerna like greit ALLE bildene mine. Etter min mening er katalogen fra ELLOS drøyere en bildene jeg hadde dær. Det drøyeste jeg hadde er nok det jeg posted lengre opp i denne tråden.

  2. Hei, jeg er på utkikk etter en nettside som lar meg laste opp bilder i en eller annen form for album og som også gjerne har en lettvint måte å vise fram bildene på. Altså, noe alla picasa eller flickr.

     

    Picasa og 500px er desverre uaktuelt, da jeg må ha mulighet for å gi link til bildene "public" Og de var vist ikke spesielt keen på å la mine bilder sees av alle. Forklaringen ligger nok i at jeg tar en del akt/boudoir, det funker fint det, så lenge du ikke har mannlige modeller...

     

    Noen som vet om det finnes ett slikt alternativ? Eller må jeg rett og slett skaffe en egen nettside?

  3. Vanvittig mye arbeid som er ilagt dette bildet. Bondage har jeg nok dessverre aldri forstått meg på. Men jeg liker det tekniske bak bildet. Det har ett sterkt uttrykk. Jeg er litt usikker på den veldig røde stolen i venstre hjørne, mulig den har en funksjon som jeg ikke ser. Kunne den kanskje vært litt mindre rød?

  4. Hei Jan. Tusen takk for konstruktiv kritikk nok en gang. Bakgrunnen er rett og slett en blanding av en softbox som bakgrunn og photoshop. Så det utbrente partiet du ser er nok speedlighten min :S Skal gjøre ett nytt forsøk på High-key, skal definitivt ha den tommelfingerregelen i bakhånden.

     

    iGnome: Takk for kritikken! Ja, det var litt pinlig, det er rett og slett dårlig "håndarbeid" i photoshop. Så det ikke før nå.

     

    Pentaxen: Er det ett forslag til bildetittel? Eller bare en beskrivelse? Beklager, men jeg ser ikke nytten i "kritikken" din. Du må gjerne utdype hva du mener, for jeg setter pris på god kritikk!

  5. Med forbehold om feil på skjermen min (farge/lys): Det er noe forstyrrende med det jeg tror er føttene. Mulig at skjermen min er mørkere og at kontrastene blir for store.

     

    Ellers så liker jeg uttrykket på jentene. Totalinntrykket jeg blir sittende igjen med er sterkt!

  6. Hei. Takker for tilbakemeldinger. Har gjort ett forsøk på å croppe litt mere, samt fjerne litt "støy" i bildet. Kanskje ble bildet croppet litt lite pga av et underbevist forsøk på å "provosere". Som dere er inne på, så er vel kanskje takhøyden for nakenhet større når det kommer til kvinnelige motiver. Kunne sikkert valgt å gå mere safe med en kvinnelig model. Angående olje, så ser jeg absolutt hva du mener!

     

    Roar: Jeg croppet ikke mere av venstresiden, da jeg liker kontrasten den skaper. Men takker for for kritikken.

  7. Har 2 stk YN460-II av samme merke som de i linken, som nevnt over så mister du automatikken i at kameraet forteller blitzen hvor my lys den skal gi. Så du må altså justere det selv. Sett bort i fra det, så er jeg MEGET fornøyd med mine 2, superenkle å bruke, de er relativt raske til å lade opp igjen og ikke minst billige! Løp og kjøp, skulle du finne ut at blitz ikke er noe for deg (tviler, bruker de til alt etter jeg fikk de) så har du ikke kasta bort alt for mye penger. Skulle du senere gå for en mer orginal blitz, så har du jo den som en fin offcam blitz (noe som de kanskje er best egnet til m.t.p manglende ttl)

×
×
  • Opprett ny...