Gå til innhold

Surviver

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Surviver

  1. Be han om å snakke med en rådgiver - også sparker du kan ihvertfall ikke ut før han får økonomien i orden, det er mine tanker ihvertfall

    Jeg kan ikke sparke han ut da vi eier 50/50.

     

    Han har også nettopp mistet jobben pga nedskjæringer. Basert på tidligere erfaringer så kommer han ikke til å være åpen for rådgiver i det hele tatt dessverre :(

  2. Hei! Jeg skal på sykkeltur noen dager i dette nydelige været. Men er usikker på hvilken mat jeg kan pakke med til frokost og lunsj nå som det er så varmt. Har tenkt på spekemat, men kan fort bli tørt når det ikke er noe annet på. Tips?

  3. Kan du ikke vri litt om på tankegangen din? Er det alltid utelukkende bra å bli raskt forelska? I en forelskelse blir man ofte blind på andre følelser som ellers ville vært til stedet. Disse følelsene (eller ulempene) ved den andre personen kommer da tydligere fram på et seinere tidspunkt.

     

    Jeg tror (som den hobby-psykologen jeg framstår som nå) at dere gjør lurt i å kjøre det løpet dere gjør nå. Vær med hverandre, utforsk hverandre og generelt bli trygg på hverandre :)

    Høres ut som et godt råd, jeg bør kanskje ikke tenke så mye. Skal heller ta det som det kommer og se hvordan det går :)

  4. For det første, spiller denne nye flammen din WoW? Om så må du være obs.

     

    Neida, spøk til side. Uten at jeg er noen psykolog tror jeg det du føler nå kan være en helt naturlig reaksjon etter å ha blitt valgt bort to ganger tidligere. Hvis jeg setter meg selv i samme situasjon tror jeg at jeg hadde hatt vanskelig for å forelske meg i noen lett.

     

    Mitt råd er å bygge videre på det dere har. Ikke hast inn i noe forhold bare for å være i et forhold. Ta det lungt, trivs i den andres selskap og fortsett å vær glad i hverandre. Ikke stress med å bli forelska. Det vil kun være forsyrrende.

    Haha! Nei han spiller ikke WoW :)

     

    Vi haster oss ikke inn i noe akkurat nå :) Vi koser oss og har det gøy sammen, er nok jeg som tenker litt lenger frem i tid. Har alltid blitt fort forelska, så begynte å tenke litt. Han er den første personen jeg har blitt interessert i siden det ble slutt med eksen for to år siden.

  5. Jeg møtte en person på byen i høst og vi fikk god kontakt. Vi flørta og klinte en del og har fortsatt å holde kontakten. Jeg hadde ikke sett han på noen måneder siden han bodde langt unna meg, men nå har jeg vært på besøk hos han. Jeg liker han utrolig godt (tror han liker meg også, siden han ville at jeg skulle komme på besøk), men jeg er ikke forelsket.

     

    Han er en fantastisk person, vi har det gøy sammen, vi kan snakke sammen og jeg er utrolig tiltrukket av han. Vi er ikke kjærester, men alle vi har møtt på har trodd at vi er det og de sier at vi er så søte sammen. Vi har planlagt å møtes igjen, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke er forelsket.

     

    Det forrige forholdet mitt varte i 3 år og endte ganske stygt. Han sårte meg da han hadde kontakt med en jente han traff på nettet (de møttes på WoW og sendte diverse bilder av seg selv til hverandre). Jeg har hatt to forhold, i begge ble jeg valgt bort fordi de heller ville bruke tiden sin på WoW. Vet ikke om dette kan påvirke hvordan følelsene mine er nå, men jeg tror ikke det. Jeg har valgt å legge bort disse hendelsene fordi jeg vet at ikke alle gutter er drittsekker. Jeg er en åpen person som betror meg lett til andre og stoler på alle jeg møter.

     

    Det jeg lurer på er hvorfor får jeg ikke sommerfugler i magen? Hvorfor får jeg ikke den følelsen som jeg hadde med mine to tidligere kjærester. Han er utrolig grei, vi har god kjemi og samme verdier. Er det noe oppi hodet mitt som sperrer for meg? Eller slutter man å få de sommerfuglene i magen når man blir eldre? Kan man gå inn i et forhold uten å være forelsket?

     

    EDIT: Jeg er en jente på 22 år

  6. Du sparer veldig mye på å ha en strukturert hverdag å ta fagene selv, eller møte opp på en offentlig VGS enn som privat VGS. (snakker 1xx.000kr pr år.)

     

    ps, kommer ikke alle inn på ernæring? Det er vel atlantis ol. som utdanner de?

     

    Er ikke på atlantis jeg skal.. Skal gå på UiA ser du :)

  7. Det du kan gjøre dersom du føler deg trygg i faget, er å ta det aktuelle faget opp igjen som eksamensprivatist. Da melder du deg opp til eksamen.Dersom karrakteren din på denne/de eksamen(ene) er høyere enn det du allerede har i faget fra før, så går den nye karakteren din og erstatter både standapunkt og eventuell tidligere eksamenskarakter.

     

    Du slipper å ha undervisning i faget om du ikke ønsker det. Har selv meldt meg opp i flere eksamener uten undervisning utover det jeg fikk ordinært på VGS. Jeg har betalt rundt 800,- i eksamensavgift for de eksmene jeg har tatt, men det er noe billigere dersom det er mindre enn et år siden du var elev på VGS (rundt 300 eller 400 tror jeg)

     

    https://www.privatis...eb/start.action

    Les mer her. PS! Frist for oppmelding våren 2013 var desvrre 31. janauar nå, men du kan melde deg opp høst 2013 ved en senere anledning.

     

    Jeg tenkte mer på å ta opp fag og følge med i undervisningen. Er noen av fagene jeg ikke er helt sikker på. Men kontakter jeg da en videregående skole dersom jeg ønsker det.

     

    Studerer for øyeblikket ernæring og PT, ønsker å ta en bachelor i ernæring og er ikke sikker på m jeg kommer inn.. Såndersom jeg ikke kommer inn til sommeren så skal jeg ta opp fag. Tror det hadde blitt lettere for meg å studere dersom jeg hadde hatt muligheten til å følge med i undervisningen på fagene :)

     

     

  8. Hei.

    Jeg lurer på om noen vet hvordan der er når du ønsker å ta opp fag fra Vgs. Jeg har bestått, men trenger et høyrere snitt for å komme inn på det studiet jeg ønsker å studere. Er det mulig å gå på en videregående skole og ta opp fagene jeg ønsker? Jeg vet at det går med slike nettstudier og å ta det som privatist osv. Men er det mulig å søke meg inn på vgs igjen og følge fagene jeg ønsker å ta der? Og evt om det koster noe/hvor mye det koster?

     

    Søker litt på nettet, men har hittil ikke funnet noe som har gitt meg noe klart svar.

  9. Hallo :)

    For øyebliket oppholder jeg meg i Brasil og studerer ernæring. Siste eksamen var på lørdag så det ble en tur ut på strandbaren for å feire.. Da jeg kom hjem bestemte meg for å dusje. Har falt i dusjen og husker ikke så mye mer, våknet opp klokken 6 på morningen og lå fortsatt i dusjen. Jeg vet at jeg slo hodet mitt da jeg falt, og jeg sliter nå med smerter i hodet og nakke. Er svimmel, kvalm og sliter med å fokusere øynene.. Tenker at det kanskje er en hjernerystelse.. Men det jeg lurer på er om jeg burde gå til legen, eller om det ikke er så farlig..

  10. Ska gi beskjed til min venninne :) takk skal dere ha :)

     

    Ståle: nei, det vil jo ikke være ulovlig dersom muggsoppen har kommet etter at de flyttet inn. Men det de lurer på, siden han sa at han bare skulle male over det, er om han har vært klar over muggen og allikevel ikke sagt noe. Det er vel ikke lov? Spesielt siden min venninne har astma og det kan være veldig farlig for henne.

  11. Be dem melde det ifra til de rette innstansene, det der er helsefarlig og ulovlig. Det blir kanskje vanskeligere å bevise at han faktisk visste om det når de flyttet inn.

    Har gitt beskjed om at de må ta masse bilder :)

    BuffyAnneSummers: Når du sier at de må medle fra til de rette instansene. Hvem skal de kontakte da? Hvor skal de gi beskjed?

  12. Jeg har en venninne som nettopp har oppdaget at det var sopp i leiligheten. Hun har lenge slitt med hodepine og diverse andre symptomer mens samboeren har vært forkjølet lenge.

     

    For en uke siden våknet hun av kraftig astma-anfall. De har en mistanke om at utleieren har visst om soppen og bare har skjult det for dem. I så fall, er det da mulig for dem å få penger tilbake/erstatning? Siden min venninne har astma så kan soppen være veldig farlig for henne.

     

    EDIT: Har snakket med min venninne. De har gitt beskjed til huseier om muggsoppen og fikk da beskjed om at: "Jeg maler bare over det når dere flytter ut"

  13. inb4 den typiske responsen om å oppsøke lege.

     

    Ja, det var nå min tanke også.. Men så er det problemet med at ingen i Brasil kan engelsk.. Så tenkte jeg kunne sjekke her først før jeg tar meg turen til sykehuset for å bruke uendelig mye tid på å prøve å forklare hva som er galt :)

  14. Hei..

    Jeg har et lite problem. For tiden bor jeg i Brasil, har 2 måneder igjen av oppholdet mitt her. Jeg studerer ernæring, kosthold og er opptatt av mat og trening.. Men for litt over en uke siden skjedde det noe med kneet mitt..

     

    Jeg skulle gå ned trappa på hotellet jeg bor på, venstre kne begynte å vakle frem og tilbake, greide akkurat å ta tak i rekkverket før jeg falt. Siden det har jeg hatt problemer, det føles ut som om lårbenet holder på å hoppe ut av kneskålen. Det blir bare verre. Det har gått fra at jeg bare kjente det ved jogging, styrkeøvelser og større belastninger på kneet. Men nå kjenner jeg det når jeg går, sitter og står. det er ikke direkte vondt, men heller utrolig ubehagelig.

     

    Vet ikke om det har noe å si men den ene dagen da jeg tok trappa opp til rommet mitt så sviktet kneet, og jeg falt og slo høyre kne. Hele dagen hadde jeg samme følelse i høyre kne som i venstre. Men det har gitt seg nå.. Faller ofte, er klumsete og har null balanse. Har flere arr på venstre kne etter stygge fall. For ett år siden greide jeg å falle, venstre kne hovnet opp til størrelsen på en tennisball og jeg greie ikke bevege det i det hele tatt. Ifølge en sykepleier jeg kjenner så var det vann som samlet seg i kneet og jeg ble gående på krykker i en uke.

     

    Er det noe jeg kan gjøre med dette? Har tatt det med ro i en uke og det virker bare som om det blir verre. Noen som vet hva det kan være?

  15. Hei. Har nettopp vært hos legen fordi jeg har vært syk i nesten 1 måned. Blir testet for diverse virus og fikk beskjed om at det godt kunne være kyssesyken. Har samboer og glemte å spørre legen om hvordan det er..

     

    Vi kan vel ikke ha noe særlig intim kontakt fremover? Fikk beskjed om at dersom det var kyssesyken så var viruset på vei "ut". Er det noen som vet om kyssesyken er smittsom (og i så fall hvor lenge) når du begynner å bli frisk? Burde samboer også sjekke seg for kyssesyken, han sier at han ikke har noen symptomer og at han føler seg helt frisk.

  16. Hei. Jeg skulle ha startet på nytt pillebrett på lørdag. Reise på hytta med samboer og familien hans på fredagen. På lørdasmorgen oppdaget jeg at jeg ikke har tatt med p-pillene allikevel.

     

    Vi kommer ikke hjem før sent i kveld. Det vil si at jeg ikke får tatt noen pille før i morgen. Men går det? Kan jeg begynne på nytt pillebrett to dager etter at jeg egentlig skulle ha begynt. Er det bare å begynne på pillen som normalt og bare være forsiktig i de meste 7-14 dagene?

  17. Kjerringer med steingale mødre som de krangler med og oppfører seg steingale sammen med, risikerer selvfølgelig at kjæresten finner seg ei annen kjerring rimelig kjapt, for vi mannfolk gidder faen ikke dramatullet deres.

     

    Jeg synes du skal være forsiktig med hva du skriver og antar. Det er lite vits i å skrive slike ting. Det er relativt lite drama her i hus. Og det er i hvert fall ikke drama som har gjort at han holder på slik.

    • Liker 2
  18. Uansett hvor vanskelig det er, så tror jeg at jeg hadde pakket kofferten gitt!

     

    Det er egentlig det jeg hadde kommet frem til selv. Men det er så vanskelig, fordi jeg elsker han egentlig, selv om følelsene for han ikke er like sterke som før. Føler meg delvis rolig med tanken på å slå opp. Allikevel er jeg bekymret, vet ikke om jeg er bekymret fordi jeg egentlig vil være med ham, eller fordi jeg er redd for å være alene. Og jeg får dårlig samvittighet for jeg kan jo ikke bare "kaste" han ut av leiligheten.

     

    Var det samvittighetskvaler ifm. utkastelse tråden egentlig handlet om?

     

    Nei, beklager, har formulert meg feil. Skulle skrive at det har jeg kommet frem til. Merker at jeg vakler mye. Nå har jeg ikke kommet frem til noe allikevel.

  19. Uansett hvor vanskelig det er, så tror jeg at jeg hadde pakket kofferten gitt!

     

    Det er egentlig det jeg hadde kommet frem til selv. Men det er så vanskelig, fordi jeg elsker han egentlig, selv om følelsene for han ikke er like sterke som før. Føler meg delvis rolig med tanken på å slå opp. Allikevel er jeg bekymret, vet ikke om jeg er bekymret fordi jeg egentlig vil være med ham, eller fordi jeg er redd for å være alene. Og jeg får dårlig samvittighet for jeg kan jo ikke bare "kaste" han ut av leiligheten.

  20. Jeg tror hovedårsaken til at du har blitt utkonkurrert er at jenten deler hovedinteressen hans. Har du vurdert å spille sammen med han selv? Hvis du ikke ønsker å gå fra han tror jeg dette vil være den beste fremgangsmåten.

     

    Han syntes sikkert det er kjempehyggelig å levele opp ny karakter sammen med deg så lenge du ikke krever at han bryter forpliktelser til guildet etc. Å få kjæresten til å spille mindre WoW er vanskelig nok uten at han er betatt av en medspiller. I denne situasjonen vil jeg tro det er umulig.

     

    Jeg tviler på at du klarer å få han til å slutte å spille WoW, bytte guild eller ignore denne jenten slik situasjonen er nå. Sannsynligvis kommer han aldri til å møte denne jenten IRL. Godta at han snakker og spiller med henne, så han slipper å skjule det for deg og du slipper å spionere!

     

    Alternativt er det bare å droppe han og gå videre.

     

    Har spilt med han, har en level 50 et eller annet hunter. Men jeg liker ikke spillet og har bare spilt for å tilbringe tid med han. Eller så elsker jeg å spille, spiller skyrim, need for speed og alle mulige andre spill. En annen grunn til at jeg ikke spiller er fordi jeg er student, må bruke tid på lekser osv. Min stasjonære greier heller ikke å takle spillet og jeg har ikke råd til å kjøpe ny, pga at jeg er student. Er også med i samme guild som han, men jeg har ikke interesse eller tolmodighet til å jobbe meg opp til lvl 85 for å være med å raide.

     

    Han har også sagt at han ikke kommer til å bryte kontakten med henne. Det jeg også så var at de ønsker å møte hverandre. Når han drar på jobb så er den ene plassen han jobber ganske nærme der hun bor. Den ene kvelden da jeg var lei meg så spurte han om jeg var redd for at han hadde vært å besøkt henne, for det skulle jeg ikke bekymre meg for. Jeg hadde ikke tenkt noe over det før da, men da ble jeg bekymret. Leste senere at han hadde lyst å besøke henne, men siden klokken var 12 på natten så ble det ikke noe av. Ellers så skal han på TG neste år, og kommer sannsynligvis til å være med henne der. De skulle egentlig dit i år, men fikk ikke bestilt billetter i tide.

     

    Jeg ber han ikke om å slutte å spille wow, eller å ditche guildet. Jeg ber han om å kutte ned tiden, at den tiden når han ikke raider kan han bruke på mer på meg. Som sagt så elsker jeg å spille selv. Kjøpte det siste battlefieldspillet så vi kunne spille sammen. Plutselig er ikke kvaliteten bra nok. Greit, den er ikke like bra som på dataen hans, men det er ikke direkte dårlig kvalitet på xbox.

     

    Jeg må nok sette meg i tenkeboksen og tenke gjennom hva jeg vil gjøre.

×
×
  • Opprett ny...