Gå til innhold

hiadra

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hiadra

  1. Var usikker på om dette var riktig sted å legge tråden, satser på det.

     

    Her er problemet mitt:

     

    Har nylig kjøpt meg en MacBook Pro 15" quad i7, og har problemer med skurring fra høyttalere jeg kobler til ( og med skurring mener jeg høy bakgrunnstøy, enten jeg har på film/musikk eller ei ). Jeg har ingen problemer med ulyd verken via de innebygde høyttalerne eller når jeg kobler til ørepropper/headsett. Jeg har testet med to forskjellige anlegg rundtom i huset, samme resultat = skurring. Testet med et annet høyttalersett et annet sted, og der funket det fint.

     

    Forøvrig så kommer dette selv om jeg har koblet til strømmen til Macen eller ei. Høyttalerne jeg har problemer med funker knallbra med andre lydkilder, a la mobiler ( iPhone, HTC, SonyE osv ), andre mp3-spillere, andre bærbare/stasjonære, selv andre Mac´s ( har testet med en annen PRIKKLIK mac ).

     

    Tenkte litt på jordingsproblem, men synes dette også høres veldig rart ut.

     

    Noen som har noen gode idèer? Takk på forhånd!

  2. Noe trangsynt artikkel. Kritikken som, også tidligere nevnt, er jo det faktum at Djuice ligger 50,- høyere enn konkurrenter på tilsvarende løsninger uten binding.

     

    Den reelle totalprisen på en terminal ved slike tilfeller som dette her må jo regnes ut i fra bindingstillegget. Ergo 449-249= 200kr.

     

    Så hvis du får en HTC Desire HD til f.eks. 1399 salgssum, så blir totalprisen her 200*12+1399 = 3799. Noe som er en rimelig sum.

     

    En annen ting å nevne er at Djuice tilbyr et kampanjetilbud nå, så frem til 30.04.11 - vil det være fri bruk av SMS, data og ringeminutt. Du får også 3000 ekstra MMS per måned til samme dato.

     

    Så totalt sett vil jeg ikke si at det nødvendigvis er en dårlig løsning, men at man selvfølgelig må se an den individuelles bruk før man skriver noe nedlatende.

×
×
  • Opprett ny...