Gå til innhold

maxiix3

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maxiix3

  1. Til stadighet at jeg ikke hører noen i andre enden men de hører meg ved første samtale, ingen problemer når det ringes opp igjen. Har snakket med min operatør også (ICE) som også sier at Samsung kommer med en oppdatering til mobilen som skal fikse dette. Problemet er kun forøvrig ved VoLTE/4G Tale.

    Tror dette er et ice problem, evt samsung og bruk av det båndet ice bruker. Hadde ice de første ukene jeg hadde S10 og sleit mye med det samme. Etter jeg byttet til Telia har jeg ikke opplevd noe lignende som jeg gjorde de første ukene med S10

  2.  

    Kaprer tråden litt. Magisk og magisksu går fint gjennom SadetyNet, men vipps og dnb appen påstår fortsatt at jeg har root selv om magisk hide er aktivert. Noen som opplevd noe lignende? (pokemonGo fungerer fint og samme gjelder snapchat) Noen som vet hvordan de sjekker for root? Virker som de sjekker kernelversion eller noe og ser etter noe muffins der? Alt annet bortsett fra vipps påstår jeg ikke har root

     

     

    Hvilken mobil bruker du? Jeg vurderer å få meg en Android-mobil med root og ønsker at den skal støtte Magisk.

    Oneplus 3t. Nesten alle mobiler kan rootes og få magisk
  3. Kaprer tråden litt. Magisk og magisksu går fint gjennom SadetyNet, men vipps og dnb appen påstår fortsatt at jeg har root selv om magisk hide er aktivert. Noen som opplevd noe lignende? (pokemonGo fungerer fint og samme gjelder snapchat) Noen som vet hvordan de sjekker for root? Virker som de sjekker kernelversion eller noe og ser etter noe muffins der? Alt annet bortsett fra vipps påstår jeg ikke har root

    • Liker 1
  4. Hei!

     

    Nå virker jeg sikkert veldig dum for dere, men har prøvd å lese meg opp på dette med felger osv.

    Har en golf 5 som originialt har 195/65/15 6.5x15 ET 47. Skulle sette på nye dekk på sommerfelgene som er 215/50/17 7.5x17 ET 54. Personen i butikken påstod at dette ikke gikk selv om jeg hadde kjørt med dette i over et år nå fra jeg tok over bilen.

     

    Jeg mener at siden ET endringen bare er 7, så er det godkjent selv om dekket blir breiere, siden bilen er designet for ET 47. Har bredden noe å si på dette i det hele tatt? eller er personen på bærtur og tar feil?

    Isåfall hva har bredden og si ? rulleomrkretsen er jo bare +2% så skjønner på en måte ikke hvorfor han ikke ville la meg ha de på. Prøvde han bare å tjene penger ved å få meg til å bestille nye felger eller hva skjer her?

  5. Hei alle sammen! nå var det mange forslag her, men jeg løste det hele med hjelp av det cossiemk1 nevnte. Hadde koblet meg til riktig kabel og alt og egentlig fant jeg ut at jeg hadde gjort alt riktig, det viser seg nemlig at remote ledningen fra spilleren er gååen, fikk ihvertfall ingen spenning på den når jeg tok multimeteret direkte på kabelen og den andre enden i jord. Løste hele problemet med å bruke sigarettenneren som jeg fant ut skrudde seg av med tenningen og koblet meg på den sikringen :) Nå er jeg ihvertfall veldig fornøyd! Takk til alle dere som kom med forslag!

  6. Tegningen er noe feil der ja, er en RCA kabel kjøpt på strømmen bilradio beregnet for bruk til forsterkere og slikt i bil. Har målt spenningen inn på forsterkeren og den er på ca 13.48 med motoren igang så dit er det nok korrekt. Suben skrur seg ikke på så vet ikke om jeg vil få noen utslag mellom remote og jord?

  7. Har nå prøvd i flere dager å få denne suben til å fungere, men til frustrasjon har jeg fortsatt ikke greid å få dette til enda. Den nekter å fungere
    Har en Kenwood KDC-bt31u spiller og prøver å få koble til en Pioneer TS-WX110A. Har dratt strøm fra batteriet inn i bilen og alt men fortsatt får jeg den ikke til å fungere.
    post-228527-0-22625800-1400516142_thumb.jpg

    Har tegnet opp hvordan jeg har koblet det opp. Har prøvd å bytte begge sikringene til ingen nytte og sitter helt fast her. Har vært i butikken som har testet selve produktet og fikk tilbakemelding om at den fungerte (leverte dog kun selve spilleren)

    Har tilgang på et multimeter så men vet ikke helt hvordan jeg skal koble det til når det virker som at selve spilleren ikke tar å trekker strøm i det hele tatt..

    Noen som har noen erfaringer med lignende problem?

    Setter pris på all hjelp jeg kan få!

  8. Hei!
    Skulle oppdatere rom'et jeg hadde på HTC One (m7), installerte alt sammen og alt så ut til å fungere. Ble bedt om å re-boot'e og det var her hele problemet startet.
    Ser ut som at installasjonen ikke har blitt installert ordentlig, og det er forsåvidt greit, men problemet er at recovery mode ikke fungerer heller lengre... enten den prøver å starte rommet eller recovery bestemmer mobilen seg for å restarte uansett.

    Når jeg prøver recovery mode så rekker jeg å se logoen til CWM før den restarter, når jeg startet rommet så står den bare med htc logoen før den restarter og prøver å starte recovery, sitter fast i en slik loop nå. kommer meg forsåvidt inn på bootloader, men vet ikke hva jeg skal prøve å gjøre nå og hva neste steg burde være?

    Tar imot alt av tips!

  9. hallo folkens! reiser inn i militæret nå straks og tenkte jeg skulle beskytte mobilen min litt ekstra mens jeg var inne i tjenesten. Lurer derfor på hva dere ville anbefalt som den beste beskyttelsen? både i skjermfilm og deksel? Bryr meg ikke om den blir litt større da jeg heller vil at mobilen skal overleve et fall ut av brystlommen når jeg sitter enn at den skal se fin ut før den faller.

     

    Takk for all hjelp! Må legge til at jeg føler alle her inne har vært så uheldige med mobilen din, jeg er ihvertfall super fornøyd! det eneste er høytalleren som kanskje er en halv milimeter feil på den ene siden, som jeg først merket etter å lest alle innleggene på forumet her..

  10. Har nå sett gjennom flere av pcene dere har anbefalt og har ikke falt veldig for noen spesielle.

    Et annet alternativ er å kjøpe en maskin og så ettermontere større SSD selv, da får man flere alternativer, f.eks denne samsungen som mpx.no har tilbud på: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=777694 Så vidt jeg har funnet ut bruker denne standard mSATA SSD.

    Hvorfor ikke gå for Samsung 900X3E fra start? er ikke den noenlunde likt bare litt svakere og lettere?

     

    Har veldig fokus på at den skal være lett, god batteritid, ikke bli varm og ikke støye, ellers må den greie det jeg har nevnt tidligere. Den bør fungere noe i sollys, derfor jeg ønsker matt skjerm, men antiglare ting og sånt fungere sikkert? Sist jeg var med en pc ute i sollyset så var det med min gamle HP pavillion tx2600 fra 09. Touch skjermer fra 09 er ikke så gode i sollyset akkuart, kan godt hende at en med antiglare holder nok for meg. Har jo ikke tenkt å sitte på stranden med den heller.

     

    Føler jeg stiller umulige krav akkruat nå, men er noe slikt jeg ønsker meg, og hvis jeg må vente noen mnd så går det helt fint som sagt! Vet at asus nå kommer med Zenbook Touch UX31LA, til en ganske høy prisklasse. Leter derfor etter noe tilsvarende fra Samsung eller et annet selskap som har antiglare med haswell, tror jeg. Virker ihvertfall som om de har god batterilevetid

     

    Takk for all respons jeg har fått til nå, setter veldig pris på det.

  11. Hadde hørt om at det var kommet noen matte touch skjermer? Men touch er ikke et must.. Vil helst at den veier mindre enn 1,5 kg og ellers har det nevnte, kan legge ved at budsjettet mitt er på rundt 10k, men kan gå noe høyere hvis det ikke er snakk om 35k. Skal sjekke ut PCene dere har nevnt i kveld og se hva jeg synes

  12. Hei kjære forumsbrukere!

     

    Da har tiden kommet for at jeg vurderer meg en ny pc!

    Har en Clevo x7200 fra før av, så pcen skal ikke være noen alt mulig pc, men en jeg kan dra med meg på farten og bruke til å skrive på.

     

    Har sett litt på diverse ultrabooks og trenger litt hjelp av dere!

    Jeg vil ha en lett pc som ikke blir varm og er stille. Den skal takle å vise hd filmer, nettsurfing og office bruk. Pcen kommer også til å bli en fremtidig forelesnings-pc som jeg kommer til å ta med meg neste år på forelesninger.

    Kan godt vente opp mot 3 mnd tid at en pc skal lanseres, men ønsker ikke vente stort mer enn det.

     

    Ønsker meg en SSD harddisk på ca 256 gb

    grei prossesor som takler det som er beskrevet

    Matt skjerm

    Stillegående - lav vifte støy

    ikke for varm

    HDMI utgang

    godt batteri

    Touch skjerm er greit å ha, men ikke nødvendig

     

    Har sett litt på Sony Vaio pro 13, men virker som den bråker litt for mye for meg, + at den mangler matt skjerm.

     

    Hadde vært kult med masse gode anbefalinger, da jeg vet at flere av dere sitter inne på masse snadder som kunne vært flott.

  13. Sense er lett å få bort, personlig synes jeg Sense 5 fungerer bra nok til at det fortsatt er å finne på telefonen min. Syntes selv at ikke nexus var nok, så selv den fikk custom rom etter et halvt år. Det er mer den rå kraften og designet denne telefonen vinner på. Selve sense er smak og behag

     

     

    Vurderer dette sterkt selv, men synes Sense ser så fælt ut. Menyene og "notification center" får man jo ikke gjort noe med uten custom rom, men jeg vil jo tro at det blir en del bedre i det daglige av å bytte launcher. Lockscreen får man vel heller ikke gjort noe med uten å bruke custom rom?

     

    Forstår det uansett slik at du er kjempefornøyd, hva med dere andre som går fra Nexus-devicer? Hvor smertefullt er det å få Sense? Det er ingen tvil om at hardwaren er fantastisk.

  14. Har nå hatt HTC One siden 11 mai og er stor fornøyd! har rootet telefonen og alt, ikke fordi det var nødvendig, men fordi jeg liker å se hva en mobil kan gå god for! Har aldri hatt behov for å bruke custom kernels, og lurer derfor på om noen kan anbefale en? eventuelt legge ved en link til de mest populære?

     

    Til dere som lurer på om dere burde kjøpe telefonen, så er den sterkt å anbefale! gikk fra en Galaxy Nexus, og forguder denne telefonen for alt den er! Eneste problemet mitt er å følge med i timen, fordi man vil bare leke mer og mer med telefonen!

    Anbefales på det sterkeste!

    • Liker 1
  15. Tanken er mere til bruk når man befinner seg på lan. Pleier å legge mobilen nederst i baggen og egentlig bare sitte med headsett dagen ut.... Da tenkte jeg at bluetooth/USB var praktisk å svare telefonen med. Jeg tenkte også at man skulle kunne skrive meldinger og motta meldingene på pcen. Husker at på N97 var dette mulig gjennom "Nokia Suite" ihvertfall meldingsdelen. Husker det poppet opp på siden, slik msn/skype gjør osv. Skal se på Airdroid og se om jeg får brukt det slik jeg ønsker. Tusen takk for all hjelpen!

  16. Hei! Jeg er på utsikt etter en app som gir meg muligheten til å svare telefonsamtaler, ringe, lese og sende sms. Har lett litt rundt med ikke funnet noe som oppfyller ønsket mitt.

     

    Har et par krav og det er at det må fungere gjennom bluetooth eller USB, altså ikke wifi.

     

    Håper det er noen som vet om en slik app. Det er snakk om en android telefon med jelly beans installert :) telefonen er rootet, så hvis appene krever det skal ikke det være et problem.

     

    Maxiix3

  17. Du må huske at dette er et fag som veldig få skoler har, så det er vanskelig å finne andre som kommer opp i akkurat dette faget. På skolen min har vi ikke Teknologi og forskningslære fordelt på 2 år, men vi har x faget. Vet ikke hva dette kurset ditt dreide seg om, men vet at her så ble det laget båter, og de som kom opp i fjor var så heldige å få en sensor som ikke hadde faget, men var fysiker, så de kunne mye mere om de fysiske egenskapene til en båt enn sensor selv kunne og endte med kun 5 og 6 på eksamen i dette faget. Ønsker deg masse lykke til på eksamen på mandag!

  18. Stakkars alle de som ikke har fått oppkjøring pga streiken.. Ser nå at LO stat, YS stat og Akademikerne har godtatt tilbudet de fikk, men at Unio streiker fremdeles. Hvor går trafikkstasjoner/sensor under?

     

    Mener å huske at LO stat og YS stat var de som tok personellet fra trafikkstasjonene :)

×
×
  • Opprett ny...