Gå til innhold

skjlzvik

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skjlzvik

  1. Det mangler blikkfanget dessverre, en skøyteløper 10 meter unna kamera plassert der i bildet hvor dalen i bakgrunn er lavest, for å være helt nøyaktig. Ellers er dette et godt tatt bilde, fått frem kontrasten på en god måte! Om skøyteløperen hadde vært der hadde det blitt en femmer, men blir terningkast 3. :)

  2. Veldig fine skyer i Romsdalsalpene, og en bra komposisjon! Det jeg savner er litt mer spennende farger, fks litt mer gult og rødt i fargebalanse i Photoshop. (Om du har det.) Føler det mangler en noe, en farge som bryter opp kanskje...En annen tanke hadde kanskje vært om du fikk med bare trærne i forgrunn, øyene og skyene/romsdalsalpene!

     

    terningkast 3! :)

  3. Fikk speilrefleks et halvt år før dette bildet, og dette var kanskje det første bildet jeg egentlig var fornøyd med. På skitur med min far møtte vi på et meget dårlig vær. Vind, snøfokk og isete føre. Tok meg likevel tid til å knipse et bilde med Canon 550d`en og kit-objektivet.

    post-228526-0-24912900-1325447826_thumb.jpg

     

    Tok dette bildet av min farfar forrige sommer, et av mine første bilder med lyssterkt objektiv: Canon 50mm f1.4. Han stilte gjerne opp som modell.

    post-228526-0-64720200-1325447784_thumb.jpg

     

    På en av mine mange fototurer på moped tok jeg turen til nabobygda. Såg denne båten som lå der ganske alene, og tok meg god tid til å knipse, dog det var utrolig kaldt. Ikke perfekt teknisk, for lang lukkertid.

    post-228526-0-12097300-1325447770_thumb.jpg

    • Liker 1
  4. BILDEKRITIKK ER FORUMET DERE ER I

     

     

    Tenker kanskje at de gule fargene i bildene er litt kraftige? Kunne kanskje gjort seg med litt mindre gulfarge og litt lysere eksponerte ansikter?

     

    Aaaaaah, endelig litt feedback om bildet og ikke om alle verdens lover og regler. Er også helt enig med deg, men bildene var i anledning jul, så derfor ville jeg presse på litt gult. Ellers ville jeg ikke gjort det! Lyset i fjesene burde vært høyere eksponert ja.

    Takk for tilbakemelding!

  5. Det midterste bildet var jo flott med han som står og ser drømmende på noe. Et utstillingsvindu, kanskje? Synes ikke han ser anstrengt ut i det hele tatt.

    Teknisk sett er andre bildet et meget bra bilde. Lyset som kommer inn på skrå gjør at furene i ansiktet kommer godt frem og er meget godt fanget.

    Men mannen er meget stram om munnen, ser ut som han er litt ubekvem med situasjonen.

    Det hadde vært greit, tror jeg, om han hadde sett mot fotografen. Gatefoto har mest av alt med dialog å gjøre og her synes jeg dialogen er fraværende.

     

    Han såg egentlig akkurat sånn ut når jeg så han først og, så jeg tror ikke han er så veldig anstrengt faktisk.. Nikona, han sto og drømte seg bort i Romsdalsalpene! Takk for tilbakemelding begge to.

  6. Jeg synes det godt gåran å være "portrettfotograf" på gata.

     

    Hvis det slår an, kan du jo gjøre litt forretning på det, ved f eks at du tar betalt for utskrifter de vil ha på papir.

     

    Men sjølsagt, snapshots på gata er også en artig greie.

    Også med tele og "skjult kamera" kan du fange mye sprøtt.

     

    Snapshots er veldig moro, men det var utrolig lite folk i byen idag, så måtte bli portretter. Portrettfotograf på gaten blir jeg nok neppe, men den idèen din var ikke så verst!

  7. Da hadde jeg nok ikke fått de til å sette seg. Men jeg er enig, de er litt anstrengte i ansiktsuttrykket.

    Du ser at de liksom står og venter på noe.

    Men sett opp plakat, ta med deg stol og sett den opp midt på torget, og lov bilder på e-post til alle. Da skal du se at de blir mer motiverte også.

     

    Ville det da blitt gatefoto? Føler det ikke blir så veldig tilfeldig. Jeg liker ikke hvis det blir for mye skoleportrett-aktig.

    Men kanskje bør jeg bli flinkere på smalltalken!

  8. Tror du kanskje bør ta med en stol/taburett til neste gang, slik at modellene kan få sette seg ned. De blir mer avslappet da, og får ikke et så anstrengt uttrykk i ansiktet.

     

    Da hadde jeg nok ikke fått de til å sette seg. Men jeg er enig, de er litt anstrengte i ansiktsuttrykket.

×
×
  • Opprett ny...