Gå til innhold

bonde2001

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bonde2001

  1. Jeg har et annet problem. Har installert W10 etter W7 . Nå står skrivebordet og blinker hele tiden. Det er nesten umulig å komme inn i programmer eller på nett men blinkingen er mindre i blant så jeg har noen smutthull hvor jeg kan komme inn. Hva har skjedd og hvordan kan det fixes. Hjelp

  2. Mener å ha lest det i boka til Scott Kelby, men husker ikke helt, så spør her.

     

    Mener en skulle ta bilde av en hvit vegg, antagelig med liten blender....? Så kunne en åpne bildet i LR og trykke på et par knapper så tror jeg bildet skulle bli svart slik at en klart så der støvet/oljeflekkene var....

     

    Noen som kan mere om dette slik at jeg får sjekket skikkelig?

    Hvorfor vil du leite etter flekker. Om du ikke kan se dem på et bilde f.eks mot blå himmel så er det vel ikke et problem.

  3. Normalt er det ikke behov for å rense sensoren etter kun 1000 skudd (såfremt du ikke har satt det på en gjerdestolpe med objektivet av og mot vinden i pollensesongen mens du inntok etpar kaffekopper og div rømmevafler).

     

    Tor

    Nå var det hverken pollen eller kongler el, men et par runde skygger oppe i venstre hjørne. Antar det må være oljeflekker siden det har vært så i fokus. De ikke synlige på de aller fleste bildene men jeg tok noen testbilder mot blå himmel og da syns de. Selvfølgelig kan man unngå dette med å bytte kamera men det er helt uaktuelt for meg. Skulle det dukke opp en flekk så fjernes den kjapt i bildebehandling. Det som for noen er en grunn til å holde seg unna et kamera er altså en bagatell i min verden. Alle er forskjellige og legger vekt på helt ulike egenskaper, det er heldigvis helt greit :-)
  4.  

     

    You're not getting the point. Poenget er at de vet ikke hva film er, akkurat som du kan prøve å forklare Beta, VHS, Walkman til en på 14 år...

     

    Jeg liker veldig mange stilarter og teknikker tenk.

     

    Eller som en 12åring sa til meg etter at jeg hadde satt på en vinylplate for noen år siden :hvorfor har du så store cder.

    • Liker 1
  5. Her er litt av forkjellen, du er ikkje villig til å betale for detaljkunnskap, andre er det.

     

    Dette med å spare den 50øringen har eg ein følelse av at forsvinn etterkvart som ein kjem i fast jobb og prioriteringane blir litt anderledes.

    6531039[/snapback]

    Du vil nok finne atskillig mer detaljkunnskap på nettet enn hva en enkelt butikkmedarbeider kan bidra med. Problemet kan jo være at du får alt for mye informasjon og at det kan være vanskelig å sortere ut det som er viktig / relevant.

     

    Forøvrig er jeg både godt etablert og i fast jobb, men ser ikke noen grunn til å betale for noe jeg kan få gratis andre plasser for det :)

    6531863[/snapback]

     

     

    Det er greit nok å mene det, men jeg har også hørt om en del tilfeller hvor folk handler billig fra utlandet for deretter å kreve hjelp i fotobutikken på hjørnet når de får problemer eller må reklamere ved feil på utstyret.

×
×
  • Opprett ny...