Gå til innhold

Maxie10

Medlemmer
  • Innlegg

    281
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maxie10

  1. Ser stadig oftere i grupper jeg er med i på facebook folk som oppfordrer til å dele samtidig. Feks en artikkel i en nettavis. "Alle sammen må dele nøyaktig klokken 19.00!" Der sies at vi vil nå flere på denne måten, hvis feks ti stykker deler akkurat klokken 19,enn hvis 5 deler mellom 18 og 19, og 5 deler mellom 19 og 20. Er dette sant? Jeg har prøvd å google, men fant ingenting om det. Noen som har noe info, en artikkel om dette eller noe sånt?

  2. Hvor mye er det sannsynlig at jeg kan få for min Macbook Pro Retina, kjøpt i 2014? Den er brukt med beskyttende plast rundt (et slags hardt skall) så utsiden er helt fin. Litt slitasje på det sorte rundt skjermen, men ingen hakk. Tastene er også fine. Har ikke "lang" lader, den kom i to deler, en ladekabel på kanskje litt over en meter og en forlenger, og forlengeren har jeg mistet, så har bare den vanlige kabelen. Men en billig skjøteledning kan jo hvem som helst skaffe seg hvis man trenger lenger ledning.

     

    Batteritiden er selvsagt litt kortere enn da den var ny. Bruker den vanligvis aktivt fra 9-14.30 hver dag og da er det kanskje 10-15% igjen på en vanlig dag.

     

    Ønsker også tips ang. å gjøre den klar for salg, har ikke gjort det før.

     

    På forhånd takk!

  3. Skal kjøpe meg en laptop som skal erstatte min MacBook (som begynner å dra på årene) og min stasjonære pc, da jeg skal flytte, og ikke har plass til stasjonær pc i den nye leiligheten. Jeg bruker laptop på jobb hver dag, til dokumenter, litt bilderedigering, videosamtaler og sosiale medier. Hjemme spiller jeg av og til litt, mest Sims 4, Cities Skylines, Far cry primal, og Life is strange. En sjelden gang redigerer jeg litt hjemmevideo.

     

    Er forberedt på at jeg må bruke litt penger på dette. Håper jeg kan få meg en pc jeg kan ha lenge. Pent design og lett vekt er selvsagt en hyggelig bonus, men ytelsen er viktigst. Vil ha Windows, ikke en ny Mac.

     

    Har noen noen anbefalinger å komme med?

  4. Trenger en ny stasjonær pc. Vil helst ikke bruke mer enn 6500. Ønsker å kunne klippe hjemmefilmer av og til,spille litt (det går i Sims 4,Game of thrones, far cry, city skylines og litt sånt) og ellers surfe og streame film og musikk. Hva bør jeg velge for å bli så fornøyd som mulig?

×
×
  • Opprett ny...