Gå til innhold

MMking

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MMking

  1. Enig i Valve sitt syn på kopisperre osv.

     

    Men dem burde kanskje sjekke litt hos seg selv først? Steam har ikke akkurat perfekt support for de som velger å bruke tjenesten offline. Greit at jeg må være online for å spille multiplayer steam spill. Men her tvinger dem meg til å logge på for å spille SP?

     

    Og jeg missliker hvordan Valve drifter TF2. Mikro transaksjoner er en ting, men for meg så går dem over streken når du kan kjøpe fordeller med ekte penger. Riot Games klarer å drifte LOL med mikro transaksjoner der du IKKE kan kjøpe ingame fordeller. Hvorfor kan ikke Valve gjøre dette med TF2?

     

    Og hva faen folkens!? Være litt kritiske? Tenk flere ganger?

    Det må da være noe dere ikke liker med steam! De aller fleste her roser Gabe Newell blindt.

  2. Det er ganske få som forstår meningen med avgjørelsen til MS.

     

    De vil rett å slett tvinge utviklerne til å gi ut alle spill til alle plattformer. Og på den måten sette Sony i en umulig situasjon.

     

    Enten må sony subsidiere utviklerne med enorme summer som følge av at MS ikke vil ha spillene deres. For å så bli tvunget til å øke prisen på spillene sine.

     

    Eller de må slutte å kjøpe rettigheter.

     

    Så til syvende å sist kommer det forbrukerne til gode ved at verken Sony eller MS vil kjøpe rettigheter. Så da kommer utviklere til å gi ut alle spillene sine til alle plattformer for å nå et større marked.

×
×
  • Opprett ny...