Gå til innhold

oystein86

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oystein86

  1. Xan86 skrev (1 minutt siden):

    Skal ikke være nødvendig å lagre innstillingene, blir aktivert ganske umiddelbart etter at du har valgt. Ser det hvis du velger GSM only f.eks, så hopper den ned på 2G/edge dekning rimelig kjapt. Ellers har ikke jeg noen bedre tips til deg. Kan jo selvfølgelig være at du har fått en mandagsmobil, men vanskelig å si. Vil forresten tro at standardinnstillingen din er noenlunde like min, men med NR først(jeg har ikke 5G på min). Har glemt den der selv, når jeg har sittet å rota med de innstillingene 😅

    Viste seg at standard var NR/LTE/GSM/WCDMA

  2. Xan86 skrev (24 minutter siden):

    Du kan jo evt teste med å låse telefonen til kun 5G, hvis du går inn på *#*#4636#*#*, og se hvordan dekningen er da :)

    Screenshot_20211119-111815.png

    Screenshot_20211119-111858.png

    Takk for forslaget, men ingen forskjell. Fremdeles bare 4g. Med mindre jeg må lagre innstillingene på noen spesiell måte? Gikk inn og ut flere ganger og den huska NR-only iallefall. Men jeg merket meg ikke hva innstillingen var i utgangspunktet 😛 Edit: Den fiksa seg selv når jeg endret dette i den vanlige menyen.

  3. Offisiell støtte hjelper meg lite all den tid telefonen nekter å bruke 5G. Altså jeg har SETT 5G symbolet i noen minutter her hjemme, men den hopper alltid ned igjen på 4G. Tester med iphone og samsung på samme sted og de har begge to av fire streker 5G-dekning. Telefonen blir også litt varm når jeg surfer med 4G, så noe er rart med radioen. Dette bekreftes også av mange folk på reddit iallefall.

    Har vi i det hele tatt mmwave i Norge? Tror ikke det er noe sjakktrekk å kjøpe telefon fra USA av den grunn... Ytterst tvilsomt at det vil fungere i norske nett. Men jeg kan ta feil...

  4. thescientist skrev (1 minutt siden):

    Jeg har Chili Mobil og her fungerer 5G, nå bor jeg i Oslo da. Jeg går ut ifra at du har sjekket at du har 5G dekning. 😜

     

    Takk for svar :) Har 5g her i Bergen ja. Det fungerer med 5g sporadisk her nå når jeg har kommet hjem. Men den liker å hoppe ned til 4g hele tiden. God nok dekning når den viser 5g igjen. Fungerte ikke på jobb og hele veien hjem. Merkelig.

  5. @fjarle Takk for utfyllende svar! Hvordan er HTC 10 med sd-kort? Den har også mulighet for integrasjon av sd-kortet. Hører om mange med samsung s7 som sliter med ytelse på hele telefonen med sd-kort. Google prøvde å avskaffe svineriet, men den gjengse android-brukeren tviholder jo på skiten. Så da bygde de nok en rotten implementasjon for å tilfredsstille hylekoret en stund.

     

    Angående sony, så tilhører jeg nok kategorien som mener at de aldri har vært gode på kamera. Bare skryt og tull. Fikk ikke mange fine bilder fra z3 compact i alle fall. Eksponering og farger har rett og slett vært lite tiltalende. Hvordan kan du påstå at dere trekker for dette når X performance får 9/10 hos dere og en firer på terningen hos dinside der de spesifikt sier at kameraet ikke er som forventet på en så dyr telefon. Er dere sponset av sony eller andre produsenter (et spørsmål - ikke en påstand)?

    • Liker 1
  6. Når man kan få tidligere flaggskip som lg g4 og nexus 5x til 500 kr mer enn denne, skal det hardt gjøres å rettferdiggjøre en mellomklassetelefon som denne. Når i tillegg the verge slakter ytelsen og andre testere også kommenterer den, så bør man kanskje tenke seg om to ganger. Tek.no har mistet mye kredibilitet på kameratesting i min bok etter å ha vurdert sony som gode.

    • Liker 2
  7. Vanlig på amoled skjermer. Jeg hadde derimot en mer markant mørk horisontal stripe. Sendte den inn og fikk byttet skjermen. Det er virkelig et lotteri med amoled pga produksjonsprosessen. Irriterende nok fikk jeg dårligere hjem-knapp etter skjermbyttet, fordi hjemknappen er fastmontert på skjermkomponenten. Før var den fast og fin. Nå er den litt løsere og kan bli litt skjev ved trykk. På bildet ser det ut som du har litt av dette allerede. Mindre synlig på hvite utgaver dog.

     

    Er det fleire som sliter med striper på skjermen? Begge bakgrunnane på bildet skal vere heilt jamn gråfarge.

     

    attachicon.gifIMG_0282.JPG

  8. 1. Kjent sak. Skjermen er ikke limt skikkelig. Noen mener det blir bedre hvis du presser langs kantene når telefonen er varm. På egen risiko.

    2. Hardware-problem på endel telefoner. Blir veldig overrasket om det blir reellt fikset i firmware. Jeg hadde ikke problemet, og hadde full dekning inne hele tiden.

    3. Mange faktorer. Må nesten sammenligne med andre htc one x akkurat samme sted.

  9. Den internasjonale One X (som vi har her i Norge) er dårlig på lyd. Ironisk nok. Beats er bare software EQ som du kan få via custom ROM på nesten alle droid'er.

     

    "And the iPhone 4S and Galaxy S III, and even the One S, absolutely obliterate the One X is this test" - http://www.androidpolice.com/2012/06/26/beats-me-why-htcs-amazing-sound-on-the-international-one-x-isnt-amazing-at-all-even-by-the-numbers/

×
×
  • Opprett ny...