Gå til innhold

Electr0n

Medlemmer
  • Innlegg

    228
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Electr0n

  1. Hei. Den 10.08.2007 kjøpte jeg en Compal IFL90+ fra multicom.no, med wsxga+ skjerm (1680x1050 matt skjerm). Maskinen fungerte bra (med unntak av en rekke overopphetinger som skyldes altfor heftig maskinvare iforhold til kjølekapasitet) inntil februar 2008. Nå hadde det oppstått en grønn strek vertikalt midt på skjermen, og i starten var den ikke et stort problem (dog veldig snodig) fordi det var mulig å få den vekk ved å dytte litt forsiktig på skjermen. Ettersom tiden gikk ble denne grønne streken mye mer hyppig i sin framtredelse og et direkte irritasjonsmoment. Det skulle likevel ikke stoppe med kun en grønn strek, joda like etter denne grønne streken nærmest var permanent begynte en ny strek å vise seg på skjermen. Denne streken er rød. Sånn gikk det fram til Juni 2008 da jeg kontaktet multicom (noe jeg trodde kunne skyldes dårlig kontakt fordi strekene går vekk ved bevegelse av skjerm) og intet mindre enn 8-9 slike streker oppstår midt på skjermen. De har forskjellige farger: rød, grønn, blå.

    Nå er det til alle tider 3 permanente streker, 1 grønn, og de 2 andre varierer litt.

    Jeg er per dags dato i kontakt med multicom via mail for å finne en løsning, men de hevder jeg skulle ha tatt kontakt etter 2mnd fra feilen ble oppdaget. Ettersom jeg ventet fra februar til juni (jeg trenger pcen til studiene mine) påstår de at forbrukerreklamasjon ikke lenger gjelder, og at dette nå er en garantisak. Videre påstår de at symptomene på skjermen mest sannsynlig skyldes trykk/støt-skader. Dette er for meg rart da pcen står på skrivebordet hjemme hver dag. Det er absolutt ingen merker eller skader å se fysisk på pcen, og multicom krever at jeg sender den inn for inspeksjon. Spørsmålet er da hvordan kan de fastslå at det er fysisk skade når det ikke er noen merker på pcen?

    Jeg ser på meg selv som en kompetent bruker da jeg har holdt på med maskiner i 7år og vet hvordan man skal behandle maskiner.

     

    Noen andre som har opplevd noe lignende med compal ifl90+?

    Er redd for å sende inn pcen til multicom for deretter måtte punge ut for en ny skjerm som egentlig skulle ha fungert feilfritt.

     

    Hilsen Andreas

  2. er selv på jakt etter en rå bærbar, og denne IFL90+ står høyest på lista. det eneste som hindrer meg er den variable viftestøyen. er det ingen mulighet for å override denne til å gå konstant? og at det ikke er hdmi er tragisk..

    har nettopp oppdaget denne Asus-maskinen, så får ta en titt på denne også..

  3. 6800GT og opp. med noe mindre anbefaler jeg ikke as...

    Hvorfor svarer du dette? Kan du ikke se at han vil bruke maks 1200,-? :thumbdown:

     

    Beste kortet i den prisklassen er garantert et brukt Radeon 9800 pro.

     

    Eventuelt så kan du kanskje klare å fikse litt mer penger...så kan du få et 6600GT eller liknende :)

     

    Fordelen med wow er at det skal yte bra på "dårlige" skjermkort også. Ergo du trenger ikke det råeste for å få en god visuell opplevelse for å si det sånn :)

    fordi jeg kjørte det selv med 9700pro og 1024mb ram og det gikk ræv. gikk ikke med instillinger på max as... med mindre du vil ha 10fps.

  4. Vis deg hvor hva da???? Utsagnet hans var latterlig, og hvis du ikke skjønte det, så er vi nok ikke videre smart noen av oss.. ;)

     

    [teskjemode=on] vis meg hvor du hylte ut for de stakkars barna i afrika [teskjemode=off]

     

    Og hvor i all verden får du musikksmak fra???? Er da vel ingen her som har nevnt ordet musikk bortsett fra deg og likferd...

     

    du kritiserte bildet hans. det bilde symboliserer musikksmak / deathmetal / heavymetal generelt. angriper du det, angriper du musikksmaken hans.

     

    14is..

  5. dette var drøyt..

     

    for det første.. så er det ang ditt hovedkort kommer (Ingen tilgjengelige i dag. 1411 stk 2005-01-01 (Ikke på lager. Ubekreftet)

     

    Harddisk1 (systemdisk): Western Digital Raptor 74GB S-ATA 8MB cache 10000RPM

    Hardisk2 (lagringsdisk): Western Digital Caviar 200GB S-ATA 8MB cache 7200RPM

    kommer til å bråke/vibrere så huset rister..

    kjøp heller Seagate 2x 200gb..

    jeg har selv 2x200gb wdc, 2x120gb wdc og 1x40gb wdc i mitt lian li, og jeg skjønner ikke hvor du har det fra at de vibrerer? de bråker heller ikke mer enn brutterns seagate og hitachi disker. har du idetheletatt hørt andre disker?

  6. Kva som irriterer meg mest?

     

    f.eks IRC:

    nynorsk-skriving

    dialekter relatert til nynorsk som modifiseres til 14is sms-språk

    æ v t dæ? wtf?

     

    andre ting..

    når jeg kobler ut en disk, kobler til en dvd-brenner og setter inn disken igjen så er disken enten bojte eller "ikke formatert". det er fullstendig retard.

    kan ikke ting bare fungere? de klarer å lage ting på molekyl-nivå, men ikke å få en pc til å fungere hver gang.

    feilmeld. i windows. ERROR! 004050054847400575447 <- hvem faen skjønner noe slikt? det er ikke sånn at vi bare "ÅJA! _det_ burde vi skjønt!" :nei:

    pc er altfor dyrt. fx55 = 7-8000,- ?!? det er ett stykke silikon + noe metall. herregud..

     

    at folk bruker sup(e)rnova og bittorrent generelt. tror de er verdensmestere siden de får ned noe fra kazaa. ett ord, FTP. :w00t:

  7. hei, har nå for 1 uke sia (endelig) fått det nye systemet..

    a64 3200+ (DAAOC med SH7-C0) og gigabyte K8NS.

    fra før har jeg 2x256 twinmos pc3200 CH5 brikker som jeg VET er gode for 247fsb i dual.

    det jeg lurer på er hvordan i !"#¤%& oc'er jeg dette systemet? jeg vet om ctrl+f1 som "unlocker" en meny i biosen, og gir meg noen flere alternativer som ram timings etc. problemet kommer til cpuoc. stiller jeg fsb fra 200-201 så booter ikke maskina. uansett hva jeg har HT på (1x, 2x, 3x eller 4x) skjer det samme (går tilbake til default). det hjelper heller ikke å stille på vcore. noen som har erfaringer med denne kombinasjonen?

    leste litt rundt og fant denne så jeg prøvde da og følge den men til ingen hjelp.

    jeg trodde altså at en økning på 1fsb burde gå?! MÅ jeg vente på bios oppgradering? hjelp ønskes.. :ermm:

  8. Legg på englandsturen så blir det da fort mye dyrere. Og har sjelden aldri hørt om at det lønner seg å bestille pc utstyr fra utalndet om man ikke får noen til å smugle det inne forbi tollen.

    Er det toll på varer fra et annet EU/EØS-land ? noen som vet det ?

    Ellers får man bare den norske MVA, 24% i tillegg men slipper å betale

    den engelske.

    Kjenner mange som tar seg en tur til England i ny og ne.... ;)

    vi bor i norge altså... skulle ikke forundre meg om du måtte det.

×
×
  • Opprett ny...