Gå til innhold

heyitschris

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heyitschris

  1. De tar nok ikke feil. "Alle" vil eventuelt sitte på gadgets som mobiltelefoner i de formene de vil ta i fremtiden. Ikke "alle" vil eie en spillkonsoll. Så markede for mobiltelefoner (/portable kommunikasjonsgadgets) vil fra denne dag og fremover alltid være et større marked enn spillkonsoll og spilldedikerte PCer, des mer penger å tjene der. Å utvikle spill for svakere maskinvare krever mindre arbeid fra artister også. Det er win-win for dem.

  2. Jeg synes dette er feil vei å gå. Nå oppfordrer vi jo til mer bannlysing av litteratur og underholdningsprodukter. Om Target AU og KMart velger å ikke selge noe så har vi jo ingenting å kunne si på det. De har rett til å selge og ikke selge akkuratt det de vil. Denne situasjonen er blitt som den er fordi en gruppe feminister med ingen forståelse for GTA og spill generelt forsøkte å beskrive det for et like ignorant publikum. Vi burde heller fokusere på å utdanne disse folkene, ikke oppfordre til mer bannlysing og ignoranse.

  3. Regner med at vi kommer til å se en større innsats mot PC-skjermer enn TV-skjermer en god stund fremover. 4K kan benyttes godt hos PC-brukere for mer arbeidsplass og spillentusiaster, men hos TV-brukere er der mangelfullt. Nesten ingen filmer i 4K selges noen steder og denne generasjons spillkonsoller vil neppe spille spill i 4K med mindre det er grafisk minimalistisk. Det er stort sett bare på PC-fronten der er demand.

    • Liker 1
  4. Som noen vet, har EA nå omdøpt sin EA STORE til Origin, og som ser ut til å utvikles for å bli den eneste digitale distribueringsbutikken for EA spill.

     

    EA har allerede gjort to av sine spill ekslusive til denne butikken; Crysis 2, og det oppkommende SWTOR. Gjensynet med Alice er ingen plass å se, annet enn i Origin.

     

    Med eklusivitet rundt sine spill vil de ikke være konkurenter med andre skybutikker, som Direct2drive, Steam eller Gamergate.

    Om man ser på prisene i Origin butikken er det faktisk dyrere enn selv Steam, hvor du handler i Euro. Origin har flate 399kroners priser på de nyeste spill, og dette er på tross av at der vil ikke være noen mellommann mellom dem som tar en brøkdel av pengene deres. Rettferdigvis for kjøperene skulle dette bety billigere spill, men EA har valgt å være gjøre spillene dyrere.

     

    Man må også være obs at et kjøp, til tross for å være fullpris (og godt over normal fullpris), vil gi rett til å laste ned spillet ditt i bare ett (1) år.

    Gjennomføring av kontrakten:

    Produkter og tjenester som vi gjør tilgjengelige på nettsidene kan lastes ned i ett år etter at du fullført kjøpet.

    og

    Hvis du har kjøpt tjenester av oss, begynner retten din til å bruke tjenestene øyeblikkelig etter at vi har sendt kjøpsbekreftelsen med e-post.

     

     

    Så for å oppsummere:

     

    EA lager en butikk hvor de legger inn sine populære spill i en butikk de eier, så de eliminerer konkuranse i den digitale distribueringsarenan.

     

    De selger sine spill DYRERE, selv om de eliminerer mellommannen.

     

    Du betaler FULLpris for å ha rett på et spill i ETT år. Nedtellingen begynner når du har KJØPT spillet, ikke når du først laster det ned.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...