Gå til innhold

gamerhead57

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gamerhead57

  1. Et skudd i blinde: Win-tasten + R -> skriv msconfig og trykk enter -> velg Boot fanen og trykk avanserte oppstartsalternativer. Sjekk om maksimal minnestørrelse er huket av (den bør ikke være det).

     

    TUSEN TAKK! gikk innpå bare for å se om det var noen nye svar og dette fiksa problemet for meg, tuuuusen takk :D! nå står det: Installed Memory (RAM): 8GB,,, ikke noe annet, så tusen takk for hjelpa :)) windows score'n min på ram gikk fra 5,9 til 7,5,,, enough said :) tusen takk :D

  2. Dette spørsmålet kommer opp rellativt ofte. Hvis du ser i riktig delforum (minne) vil du finne løsningen.

     

    Takk for hjelpen da... fant en sånn 23 punkts guide og gikk inn i bios men fant ikke den menyen som det sto at jeg skulle finne, men takk uansett.

  3. Kjøpte meg for en uke siden 2 rambrikker med tilsammen 4gb ram av samme type som jeg har fra før og fikk dem i dag og installerte dem da selvfølgelig med engang så spent som jeg var, men oppdaget fort at det var et problem. da jeg gikk til egenskaper på min datamaskin står det følgende: Installed memory (RAM) 8 GB (usable 3,25 GB) da det sto nettop det samme før bare installed ram 4. Til dere som da kanskje tenker dere å svare så vet jeg at dere vil si at jeg ikke har 64-bit, men det har jeg (nedlastet men har det) og dette tenkte jeg selv også; så jeg lastet ned en ny versjon men fikk samme problem der også. sjekka slottene, sjekka brikkene, alt funker og det registreres at jeg har installert dem, men de er ikke i bruk. kan noen hjelpe ??

×
×
  • Opprett ny...