Gå til innhold

espen666

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av espen666

  1. Skal minimum ha en 256 GB SSD disk, men vil det være lurt av meg å vente noen måneder i vente på bedre og billigere varianter? For sånn jeg har forstått det bør det være mulig å egentlig kopiere alt fra HDD til SSD ved noe Ghost greier. Gjerne forklar meg dette bedre hvis det er noen som er litt dyktigere på detta enn meg!

  2. Hei, etter mye om og men har jeg nå bestemt meg for å kjøpe en Sony Vaio F serie, og det jeg lurer på er hvordan det vil være å bytte til en SSD i den nye PCen, er det bare å skru opp ta ut den gamle harddisken og så er det plug & play med den nye SSD eller er det mye mer jobb enn som så? Hva bør jeg passe meg for?

    Har lest litt rundt og mange skriver at Lese/skrive hastigheten er mye bedre på de man kjøper løst kontra de som sitter i maskinen hvis man bestiller med SSD ferdig installert? Grunnen til at jeg vurderer å gjøre det selv er jo selvfølgelig for å spare penger for en fattig student.

     

    Er det noen som har forslag til gode SSD disker er jeg åpen for dette også. Har lyst på 500GB+, vet at det blir noen kroner men ser på dette som en investering!

     

    Håper på noen gode kloke svar, og ønsker alle en god jul videre!

  3. Bare lurer på om det er noen som har noen erfaring med Sony Vaio C series, har lyst på en bærbar med bra specs, baklyst tastatur, som ikke veier 3 tonn(3 kg kan man overleve) Som tåler å ligge i senga en time uten at man svir av seg brystet eller starter en brann. Har også vurdert Samsung Series 7, men liker muligheten til Full HD på Vaio.

     

    Setter pris på svar alternativt andre forslag!

     

    Takk på forhånd Espen ;)

  4. Jeg brukte min dengang 4 år gamle Dell med Intel Pentium M og 1GB RAM (og Radeon X300) til å redigere HD-film, bilder, rett og slett bruke Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, InDesign og Dreamweaver.

     

    Gjett hva, det var ingen problemer.

     

    Redigering er oppskrytt. Det eneste du trenger for å redigere film, er minne, og en god prosessor så du ikke rendrer deg ihjel i fler timer.

     

    Og denne PCen virker å ha greit med minne og en bra prosessor!?

  5. Har nå hatt min galaxy S siden den kom og den siste tiden har den oppført seg svært merkelig, den ble tregere(?) etter at jeg oppdaterte til froyo(2.2) og nå har hele mobilen lagt seg konstant på widescreen, dvs til og med hjemmeskjermen er liggende! utrolig irriterende og har løst det en gang ved å fabrikkresette den men er slitsomt å miste alt av data som man bruker ett par timer på å få som man vil igjen.

     

    Så om du har ett godt svar så ville jeg satt utrolig stor pris på det!

     

    Espen

×
×
  • Opprett ny...