Gå til innhold

Jonasingebretsen

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonasingebretsen

  1. Godt jobbet. Likte den siste komposisjonen godt. Skippet litt rundt her og der ellers.

     

    Hele låten virker til å være overkompressert, dog. Tror det hadde blitt bedre om du hadde tonet det ned litt.

     

     

    Takk! Ja jeg holder enda på å lære meg mixing osv!

    Om du har noen killer artikler så bare kast de på meg :D

  2. Hei alle sammen! :D

     

    De siste 15 dagene så har jeg brukt min tid på å lage en 10 minutters sang som går igjennom flere themes og stemninger. Alt fra heroisk til kjærlighets kliss xD

     

    Dette er "film musikk" så vær forberedt på klassisk

    http://www.newgrounds.com/audio/listen/413116 :new_woot:

     

    Håper dere liker an, da :D

     

     

     

    (btw, tittelen sier "min episke filmmusikk". Jeg tenker ikke på det som skryt, men heller på størrelsen jeg prøver å skape)

    • Liker 1
  3. Har du betalt faktura til Chess etter at du fikk dette nye abonnementet? Når du betaler fakturaen så har du i realiteten godtatt innholdet på den, og da blir det i utgangspunktet vanskelig å overbevise de om at du ikke var klar over at du hadde feil abonnement. Avhengig av hvor lang tid som har gått, og hvor mange fakturaer som er betalt.

     

    Jeg har ikke betalt noen faktura. og vi har kun mottatt en, og den kom ikke for så lenge siden i posten..

     

     

    Var det du eller din mor som hentet telefonen på posten? Posten har i utgangspunktet kun lov til å utlevere denne til adressaten, så om den var adressert til deg, men ble hentet av din mor, så har også Posten bæsjet på leggen.

     

    Ja mormi hentet mobilen på posten også... waow

     

     

    Bør jeg oppsøke en advokat? Eller hvordan bør jeg kjøre på denne veien?

    Chess har brutt flere regler, men uansett så er den største skaden at de gav henne feil abonmang

  4. Du fikk altså ordnet opp til slutt...? Er det da noe mer å gjøre?

    Beklager, men jeg skjønte ikke helt det der :)

     

    EDIT:

    Du må fortsatt betale 4000 kr? Og de kunne kompensere med 500 kr, eller?

     

     

    Nei jeg har ikke kommet meg noen plass. Må fortsatt i følge dem betale fakturane..

     

    Kort sagt:

    Min mor registrerte et abonment på meg, noe som ikke er lov... gjennom telefon, noe som heller ikke er lov, og senere klarte å fiske private opplysninger fra mine fakturaer og brukerdata fra en kundeservice noe som er værtfall ikke lov! Når min mor registrerte abonmentet så ville hun ha Sjakkmatt som gir gratis mobilbruk i 5 måneder. Men istedet fikk jeg chessextra. Og jeg vet ikke forkjell mellom de 2 siden jeg har ikke satt meg inn i det(fordi jeg trengte ikke å sette meg inn i det før nå)

     

    :\

  5. Hei!

     

    Jeg er en kunde hos mobiltjenesten chess. I 3 måneder så har jeg trodd at jeg har hatt abonmanget "Sjakkmatt" som kun var tilgjengelig i desember. "Sjakkmatt" tillot meg å ringe så mye jeg ville, bruke internett så mye jeg ville, alt mobilbruk osv helt frem til Mai! Abonmanget var en gave sammen med en HTC Desire HD fra min mor i jula...

     

    Men de som tok imot bestillingen klarte å velge feil så de valgte ChessExtra og jeg til nå, har ikke hatt peiling på forkjellen mellom ChessExtra og SjakkMatt siden jeg trodde alt var i orden (følte ikke trengsel for å dobbelsjekke før jeg fant ut av at noe var galt)

     

    Så nå er regningen total 4000 Kroner å betale siden Januar. Vi har kun fått 1 fysisk mail i posten om dette. Jeg fikk ingen SMS om purring eller noe. En av fakturane har blitt sent til inkasso og kundeservice nekter å hjelpe meg

     

    Her er tingene jeg diskuterte med de om:

     

    1. Min mor hadde klart å ringt opp kundeservice på Chess.no og fått tilgang til mine private opplysninger fra min profil og fakturaer... Så altså hvem som helst som sier at de er min mor kan rappe brukerdata-en min?

     

    2. Min mor klarte også å registrere et abonmang på mitt navn uten at jeg var klar over det (det var en juleoveraskelse) Og ifølge kundeservice så var dette strengt talt UMULIG å gjøre

     

    3. Kundeservice sa også at det var UMULIG å registrere et abonmang gjennom TELEFON siden de følgte utrolige strenge regler.

     

    4. Chess.no har skapt en ugyldig kontrakt mellom meg og dem. Men de uansett sa atjeg måtte uansett betale.

     

    Kundeservice i slutten gav seg fordi de dobbeltsjekket og BEKREFTET at abonmanget og mobilen var bestilt igjennom telefon. Og at Morra mi klarte å få opplysninger fra min konto uten min tillatelse... Derfor unnskyldte de seg og kunne kompensere med 500 kroner...

     

    Er det noen der ute som har peiling på slikt?

    Jeg har ikke peiling på hva jeg bør gjøre...

  6. må ta opp 2- 3 fag

     

    Men jeg så at noe noen skoler hadde ''must have finished highschool OR must be over 19''

     

     

    Hva bør jeg gjøre og finnes det muligheter for meg?

    Høres ut som du allerede vet svaret på dette. Skaff deg studiekompetanse. Det er nesten umulig å komme noen vei uten. Hvor mye mangler du av VGS?

  7. Hei.

     

    Jeg har ikke fullført hele videregående og rådgiveren var ikke til mye hjelp så jeg tenkte jeg kunne spør forumet som har hjulpet meg før.

     

    Jeg vil utdanne meg i usa på filmskole men vet ikke hvordan jeg skal få pengene siden lånekassen ikke gir til de uten studiekompetanse.

     

    Hva bør jeg gjøre og finnes det muligheter for meg?

     

    Takk, mvh

    Jonas ingebretsen

×
×
  • Opprett ny...