Gå til innhold

Open-Source

Medlemmer
  • Innlegg

    1 440
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Open-Source

  1. Først om fremst må dette ikke bli sett eller tatt for å være trolling. Jeg vil ha et ærlig svar, da jeg diskuterer med en 100% frelst appleelsker.

     

    post-227811-0-70293600-1371293733_thumb.jpg

    Jeg har alltid sagt at iOS har sett barnslig ut(pga et bobblete og barnslig utseende, med farger som kan minne om et tivoli. Men har ikke iOS7 et enda barnsligere utseende? Hva syns dere?

  2. Er ikke apple-fan, men det trenger ikke nødvendighvis å "skje" så mye så lenge det funker og ser bra ut. Bare gjøre de justeringene som trengs.

     

    Joda det funker greit for farmor og datteren på 12, eller den som ikke er så interessert i teknologi.

     

    Men hva med det som ønsker å sette opp enheten etter personlig smak og behov? Det å personliggjøre sin egen enhet har flere fordeler. Brukeropplevelsen og produktiviteten øker. Du når generelt dine oppgaver raskere(mindre mellomledds-oppgaver).

     

    Ta f.eks en android-enhet. Idag kan du skille startskjermene mellom jobb og fritid. Du har mulighet for å "skreddersy" slik du vil ha det, på en lettvint måte.

     

    Det å bare ha snarveier til applikasjoner i 2014 på startskjerm er funksjonsfattig, og tragisk for de som ønsker funksjonene til android(uten å måtte bryte garantien samt gå imot Apple`s rettningslinjer).

    • Liker 2
  3. Ja det kunne vært laget en video med Android og Meego og. Apple har jammen meg "lånt" mye på design og funksjoner. Dette er bra! Men blir oppgitt over eplegutta som sier at Apple ikke har kopiert noe... Det er ikke snakk om å møte seg selv i døra, spørsmålet er bare hvor mye den slår.

    • Liker 1
  4. Korrekt. Android, WP8, Meego, Blackberry, Apple etc.. Alle tar elementer og henter inspirasjon fra hverandre. Det må man gjør om man skal være i et konkurrerende market.

     

    Det samme ser vi jo å bil-, tv-, pc-, hvitevare-, brunvare- og de fleste andre bransjer.

     

    Apple som firma var jo basert på å kopiere og ta elementer fra andre selskap. Ingen må komme å tro at de tenker på enhvert design og funksjonalitet helt av seg selv. Da må man isåfall ta en reality check

  5. ..

     

    Jeg må bare spør deg om f.eks multitaskingen. Er ikke GUI her tatt RETT fra WP8? Måten du blar fra side til side og forhåndsvisningen.

     

    Og hva med drag and exit i multitaskingen, som bare Android har? Det er jo en 100% funksjonskopi, som de til og med viser frem i introduksjons-videoen.

     

    Er dette en naturlig oppgradering basert på det som kom i 2007, når Apple ikke har vært i nærheten av å hatt disse elementene på sine tidligere smartmobil-OS? Jeg er dønn bestemt på at her har de _selvfølgelig_ tatt gode elementer fra sine konkurrenter(noe som forøvrig ER bra).

     

    Rullegardinen hadde nok aldri i livet komt på iOS5 om ikke Android hadde kommet med det først. Dette og var jo en kopi(som jeg syntes var bra for iOS-brukere). Det er mange funksjoner, til og med design på disse, som nok aldri ville ha eksistert i iOSS, dersom konkurrentene ikke hadde kommet med det først i sine OS/smartmobiler. Det er jeg 100% overbevist om, og noe jeg mener er helt logisk.

     

    Alle tar elementer av alle. Sånn er det bare. Eller mener du omvendt angående Apple her?

    • Liker 2
  6. Jeg tror du roter litt med både kronologien og opprinnelsen til en del av disse elementene...og du overser at mange ting like gjerne kan sies å komme fra Mac OS X....ting som rullgardinmeny, mapper, faner i nettleseren, widgets, voice control, osv er liksom ikke noe nytt for Mac-brukere... ;)

     

    På den måten kan du og si at teknologien fantes i Windows og mange andre steder, men nå snakker jeg selvfølgelig på måten ting er implementert inn i smartmobil-verdenen, og da er det vel ikke vanskelig å se at Apple også har kopiert/laget ting svært likt, etter at konkurrentene har frontet dette på sine produkter. Eller syns du jeg bommer nå?

  7. Anbefaler deg sterkt å ta deg en tur hit: http://www.specsavers.no/bestill-en-synstest/

     

    Hehe, men du og klarte å se at _det ser ut som_ at Apple har hentet inspirasjon fra både Android, WP, Meego og Blackberry? Multitaskingen er jo tro WP8 kopi, med funksjonskopi fra Android(dra ut for å avslutte appen). Ellers minner startskjermen meg merkelig mye om et annet OS.

     

    http://www.phonearena.com/news/iOS-7-kneejerk-review-adopting-the-best-of-the-competition-and-thats-okay_id43904

    • Liker 2
  8. MIUI,Windows Phone og Android har fått en baby med iOS! Den ble døpt iOS7.Mye bra osv.. så jeg sier bare dette til apple brukere.. velkommen til det vi kaller android.. Vi har hatt glede av dette i mange år. Velkommen ombord.Håper for all del at jailbreak kommer fort ut. For fytti.. f.. å stygge ikoner:/
    Helt ok at iPhone kopierer enkelte elementer fra Android og whatnot, er fair siden disse i sin tid kopierte hele IOS.

     

    Ekelte?

     

    * Mapper på startskjerm

    * Rullegardin(på identisk måte som Android)

    * Over the air update(OTA)

    * Ikke forstyrr og ring tilbake funksjon

    * Faner i nettleseren

    * Notifications(inkommede) på toppen av mobilen

    * Trådløs synkronisering

    * Voice typing

    * Lockscreen(snarvei til kamera, direkte tap til notifications og notifications generelt)

    * Åpne apps fra låseskjerm(åpne direkte til sms, tlf)

    * Control center

    * Swipe to close app fra multitaskingen.

    * Multitasking(idag IDENTISK med WP8!)

    * Twitter og facebook integrering

    * Widets(vær og aksje)

    * Newsstand

    * Voice control

    * Og mye mer..

    • Liker 3
  9. Utpå er de helt like.. innvendig er en helt annen sak sefølgelig :) men det er nettopp derfor designet kanskje er litt kjedelig da den ser så og si lik ut som forgjengeren.

     

    Det går ikke Ann å si hvilken som er best, enkelt å greit. Men fint å komme med pros/cons i stedet for å si at s4 er best. Punktum

     

    Du merker stor forskjell når du har en S3 og S4 i hånden!

     

    2im12t0.jpg

     

    Legg merke til skjermstørrelse, utnyttingsgrad og rammene her. Se også formfaktoren som har forbedret seg mye. Og når du skrur på skjermen og har 1080p oppløsning, så ser S3 mindre god ut på siden av. Forskjellen er faktisk enorm på dette segmentet!

     

    Ellers er S4 smalere, tynnere og lettere. Kantene føles bedre ut å holde i også, med bedre grep enn på S3. Rett og slett et slimmere og mer moden look. Alt med S4 er ulikt S3. Der er kun logoen som er identisk, ingenting annet.

     

    28ivsbn.jpg

     

    Så det er en større oppgradering enn hva du skriver. Har du selv hatt de i hånden? Og er den så lik nå som du skal ha det til? hmm.

     

    Ellers til trådstarter:

    post-227811-0-99988000-1368632692_thumb.jpg

    Dette betyr mye for min bruk av smartmobil. Skjermstørrelsen. Les mer her

    • Liker 2
  10. Så det betyr at du ikke engang skal vurdere andre telefoner xD?

     

    Uansett;

    Med iPhone 5, har du hatt iPhone før, så vet du hva du går til.

    Kan bare kommentere to ting med SG4; Lurt å ha store hender (hele 5"), Batteritiden er noe som kunne vært bedre.

     

    Uansett lykke til i valget =)

     

    S4 er jo en av de smartmobilene som har best batteritid av samtlige smartmobiler:

     

    gsmarena_002.jpg

    http://blog.gsmarena...-life-improved/

×
×
  • Opprett ny...