Gå til innhold

revgutt

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av revgutt

  1. Eller så får vi tilfeller som søstrene til Datasmurf, der DNFK ble om til "MSN-tråden for Vaage-familien", noe de like godt kunne gjort over MSN, der de tre sitter side opp og side ned og snakker om hva de hadde til middag smile.gif

    Nå var det bare minstesøss som faktisk ble medlem her, og endte opp med å bli e-stalka av en drøss med fjortisgutter. tongue.gif

     

    Sånn ellers er det i alle fall 159 kvinnelige brukere her på forumet. tongue.gif

     

    enig

  2. Heisann! :w00t:

     

    Skal på sesjon om ikke så altfor lenge. Kunne tenke meg å utføre førstegangstjenesten i panserbataljonen i Setermoen eller i 138-Luftving (Ørland - luftforsvaret) i Brekstad. Derfor lurer jeg på følgende:

     

    1. Noen som har erfaring å dele fra en av disse avdelingene?

     

    2. Hvilke økonomiske muligheter har man her? Vil det være mulig å spare dagpengene man får, eller blir man helt avhengige av disse?

     

    3. Hvordan er arbeidsmulighetene under førstegangstjenesten? Har man tid til å skaffe seg en liten ekstrajobb ved siden av tjenesten?

     

    4. Er det mulighet for å ta førerkort klasse C (,lastebillappen,) i en av disse avdelingene? Eventuelt hvordan? Og om begge avdelingene tilbyr lasebillappen, hvor er det størst sannsynlighet for å få den?

     

    5. Noen som har tips til andre artige kurs man kan ta i forsvaret?

     

     

    Takker og bukker for alle svar :)

    Mvh Revgutt

×
×
  • Opprett ny...