Gå til innhold

la7gla

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av la7gla

  1. Har vel egentlig ingenting å utsette på Amentio/Datakjeden jeg heller. Bestilt varer for henting både ved Lade og Tiller i Trondheim. Er nok større sjanse for at en ny forumtråd dukker opp hvis noen er misfornøyd, enn om en handel går som den skal...

    Er enig her. Jeg har sjelden opplevd særlige problemer med Amentio. Og med Datakjeden vil jeg si meg 150% fornøyd. De har levert over all forventning hver eneste gang. Har jeg hatt defekte varer, ville disse blitt byttet på dagen i kassa.

     

    Hadde en gang en nesten to år gammel receiver fra Eltax som sluttet å gi lyd på en kanal, leverte inn til Datakjeden, de tok pent i mot den, og sa den var klar til henting etter 2 dager. Da regnet jeg med at de hadde avvist reklamasjonen - men neida, en helt splitter ny erstatning stod og ventet i fjordgata.

     

     

    Så - Amentio + Datakjeden er nok ikke svindel, men jeg regner med det kan være et par problemer i begynnelsen med tanke på nytt bestillingssystem etc. Med prisene og servicen de yter, vil jeg si at de fint går som Norges beste databutikk.

    Du jobber i Amentio eller?

     

    Det er jo umulig å få svar fra dem også.

     

    Jepp han jobber der :hmm:

  2. Ja jeg/vi er vel selv skyll i at det ble bestilt utstyr oss Amentio/Datakjeden. Jeg har bare ventet 2.5 uke på min sending. Min kompis er nå godt inne i uke 5 i vente på sin pakke. (kabinett vs vannkjøling H70)

     

    Etter utallige e-poster og telefoner til kundeservice har jeg sett meg dritt lei på standar frasen (Har dessverre ingen bekreftet dato på denne enda) Jeg har nå laget en ny klipp og lim frase til Amentio/Datakjeden

     

     

    Beskjed fra datakjeden:Så snart komponentene er satt sammen av barnearbeidere i Kina, sendes utstyret med esel uten retningssans til hvor enn det måtte havne, men siden jorda er rund vil det nok dukke opp her før eller siden. Pakkesporing kan gjøres via eselets påmonterte GPS hvis den hadde hatt batterier installert. Vennligst ta kontakt med kundeservice hvis du har flere spørsmål!! ;)

  3.  

    Du meiner og øke volten til cpu? eller?

     

    Men ramen har vel ikke noe og si,jeg øker jo bare multplier

    overclocker ikke rammen

     

     

    Tente første og fremst på at du kan prøve å øke volten på selve hovedkortet og se om du får klokket litt høyere ved en justering på rammen i steden for mp.

     

    OK,har aldri prøvd og økt volten på hovedkortet

    Så ka heiter den instillingen da? inne i biosen

     

     

    Vær forsiktig med å stille på noe du ikke har greie på. Du kan fort drepe cpuen din. Du har jo klart 500 mhz da.

     

    Jeg har den samme Cpu. benytter Gigabyte GA-870A-UD3 12 gbram 1330 mhz. Kjører stabilt på 3800mhz. Eneste innstiling jeg har gjort er å øke multiplier til 18.5

    (Får 7.6 i Windows opplevelse indeks) Stock kjørler temp ligger på ca 50 grader ved 23 romtemp ved full last.

  4. Som ei57 skriver, Du må måle hva hele oppsettet bruker. Benytt derfor et eksternt watt meter (energimeter) http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=156770937

     

    Et pc program vil aldri kunne regne ut ditt totale watt forbruk.Her er det for mange variabler.

     

    Her vil du enkelt se hva oppsettet ditt bruker. Det er også en stor fordell å ha en PSU som klarer minst 40% over ditt reelle forbruk. Dette for at på stemplet watt på PSU er det som kalles PEEK. Dvs maksimalt i korte perioder. (For å unngå å tyne PSUen)

     

     

    Jan-Ivar

  5. Alt du har av minne hjelper, (forutsetter Windows 64 bit). Jeg her merket god forskjell fra 4 til 8 gigg ram. (Om «alt» utnyttes er jeg ikke sikker) Det jeg er sikker på er at Windows mellomlagrer mindre til HD og mer i minne og slikt blir det økt hastighet av. Det går betydeligere raskere å åpne flere applikasjoner. Starttiden på OpenOffice er nå ca 1 sek mot sikker 6 osv.

     

    Jan-Ivar

×
×
  • Opprett ny...